Sardinija

Sa neba im pao kovčeg na kuću i uništio solarni panel: U njemu bio tovar vredan 9 miliona evra, kad su videli šta je ostali…

Kurir pre 2 dana
Kovčeg pun kokaina slučajno je sleteo iz aviona na solarni panel jedne kuće na ostrvu Sardinija u Italiji. Četiri meseca nakon ovog incidenta, policija je uspela da identifikuje pilota koji je izveo ovaj neuspešni manevar i uhapsi ga. Na Sardiniji… »

Poklon s neba Kovčeg im pao na kuću a u njemu tovar vredan 9 miliona evra

Kurir pre 7 dana
Kovčeg pun kokaina slučajno je ispao iz aviona na solarni panel jedne kuće na ostvu Sardinija u Italiji. Četiri meseca posle ovog incidenta, policija je uspela da identifikuje pilota koji je izveo ovaj neuspešni manevar i uhapsila ga. Na Sardiniji… »

Žena zmaj Italijanka (90) se vratila u školu da dobije diplomu: Drugovi iz razreda su mi kao unuci

Kurir 13.04.2022
Anuncijata Murgija je najstarija osoba koja je ikada pohađala časove za diplomu srednje škole nakon što joj je Drugi svetski rat prekinuo školovanje. Italijanka koja je propustila formalno obrazovanje zbog Drugog svetskog rata vratila se u učionicu… »

Otvorite vrata svog doma toplini Sardinije

BizLife 07.04.2022
Period godišnjeg odmora je sve bliži, pa verovatno često zamišljate kako provodite sunčane dane na plaži. Dok odbrojavate dane do tih momenata, možete svoju pažnju usmeriti na svoj dom i kreirati u njemu ambijente koji će biti vaš prolećni… »

Zaljubite se u Sardiniju

Blic 07.04.2022
Sardinija je mnogima destinacija iz snova, pa ukoliko je to i vaš slučaj, dok maštate o tom divnom putovanju, otkrivamo vam kako da ambijent, topao poput mediteranskog ostrva, kreirate i u svom domu. Potpuni pogodak će biti ako vaš dom uredite… »

Najdugovečniji ljudi ovo jedu svakodnevno

Vesti online 25.03.2022
Plave zone su pet različitih zajednica „rasutih“ širom sveta kojima je zajedničko to što imaju najveću koncentraciju stanovnika koji žive preko 100 godina. Njihova dugovečnost leži u specifičnom načinu života, između ostalog i ishrani… »

Italijani plene imovinu ruskih oligarha

BizLife 06.03.2022
Rojters sazanje da su, između ostalog zaplenjene vila milijardera biznismena Ališera Usmanova na mediteranskom ostrvu Sardinija i vila TV voditelja Vladimira Solovjeva na jezeru Komo u Italiji. Osim toga, isti izvori su potvrdili da su u luci Imperija… »

Zaplena imovine ruskih oligarha u Italiji vredna 140 miliona evra

Politika 05.03.2022
RIM – Italijanska policija zaplenila je vile i jahte vredne najmanje 140 miliona evra (153 miliona dolara) od četvorice visoko pozicioniranih Rusa koji su stavljeni na listu sankcija EU nakon izbijanja sukoba u Ukrajini, potvrdili su danas izvori u… »

Italijani zaplenili imovinu ruskim oligarsima: Policija uzela vile i jahte vredne najmanje 140 miliona evra

Blic 05.03.2022
Italijanska policija zaplenila je vile i jahte vredne najmanje 140 miliona evra (153 miliona dolara) od četvorice visoko pozicioniranih Rusa koji su stavljeni na listu sankcija EU nakon izbijanja sukoba u Ukrajini, potvrdili su danas izvori u… »

Tirkizna mediteranska oaza nalik na Maldive

Nova 05.03.2022
Neverovatno prozirna voda omogućava da posmatrate podvodni svet a da se uopšte ne pokvasite, a zahvaljujući kombinaciji tirkizne i kraljevsko plave vode s roze stenama imaćete fotografije za koje vam niko neće verovati da su bez filtera. Da je… »

Vesti dana »