Saudijska Arabija

Bezbroj skakavaca napalo zemlju: Građani ne znaju šta ih je snašlo, svi su zabrinuti (video)

Srbija danas pre 9 sati
Ni preduzete mere ne pomažu. Saudijska Arabija bori se sa najezdom skakavaca koji u ovo dobar godine napadaju useve. Građani se bore sa štetočinama, koji u velikom broju nadiru iz susednih zemalja. I pored redovnog prskanja insekticidima, lokalno… »

Saudijska Arabija: Za hadžiluk potreban dokaz o vakcinaciji

IndeksOnline pre 10 sati
RIJAD – Ministarstvo zdravlja Saudijske Arabije najavilo je da će muslimani koji ove godine žele da obave godišnji hadžiluk morati da dokažu da su vakcinisani protiv kovid-19. Vlada navodi da će vakcinaciju protiv korona virusa smatrati glavnim… »

Huti lansirali projektil, povređeno pet civila u Saudijskoj Arabiji

Blic pre 21 sat
Pet civila je povređeno u gradu Džazan u Saudijskoj Arabiji projetktilom koji su ispalili jemenski Huti, saopštila je saudijska civilna odbrana. U saopštenju se navodi da su njihove povrede srednje teške, prenosi Rojters. Kako se navodi, u napadu su… »

Novi napad na saudijsku arabiju: Rakete ponovo padaju po zalivskoj kraljevini, šiitski gerilci prenose rat na teritoriju…

Večernje novosti pre 21 sat
PET civila je povređeno u gradu DŽizan u Saudijskoj Arabiji projetktilom koji su ispalili jemenski Huti, saopštila je saudijska civilna odbrana. U saopštenju se navodi da su njihove povrede srednje teške, prenosi Rojters. Kako se navodi, u napadu su… »

Blinken: Saudijska Arabija i vlada Jemena žele kraj rata

Sputnik pre 1 dan
Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je danas da su Saudijska Arabija i vlada Jemena posvećeni i željni da pronađu način da okončaju rat u Jemenu. On je pozvao Hute da učine isto, objavio je Rojters. „Neophodan prvi korak je… »

Amerika traži previše? "Saudijska Arabija i vlada Jemena žele mir" - Hutima se jedno sigurno neće dopasti

Srbija danas pre 1 dan
Entoni Blinken je pozvao Hute da učine isto. Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je danas da su Saudijska Arabija i vlada Jemena posvećeni i željni da pronađu način da okončaju rat u Jemenu. On je pozvao Hute da učine isto, preneo je… »

Kašogijeva verenica traži da se kazni saudijski prestolonaslednik

B92 pre 1 dan
Verenica ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija apelovala je da se bez odlaganja kazni saudijski prestolonaslednik zbog ubistva novinara. "Ovo neće doneti samo pravdu koju smo tražili, već bi moglo sprečiti ponavljanje sličnih dela", navela… »

Traži kaznu za bin salmana: Verenica ubijenog Kašogija: Moramo da sprečimo da ponovi neko slično delo

Blic pre 1 dan
Verenica ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija apelovala je da se bez odlaganja kazni saudijski prestolonaslednik zbog ubistva novinara. Ovo neće doneti samo pravdu koju smo tražili, već bi moglo sprečiti ponavljanje sličnih dela, navela je… »

Verenica ubijenog novinara Kašogija apeluje: Bez odlaganja da se kazni saudijski prestolonaslednik!

Kurir pre 1 dan
Verenica ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija apelovala je da se bez odlaganja kazni saudijski prestolonaslednik zbog ubistva novinara. "Ovo neće doneti samo pravdu koju smo tražili, već bi moglo sprečiti ponavljanje sličnih dela", navela… »

UN osudile pogibiju pet civila: U napadu u Jemenu pogođena kuća u stambenom naselju - među žrtvama i dete

Večernje novosti pre 2 dana
UJEDINJENE nacije osudile su danas napad u jemenskom gradu El Hudaida u kojem je ubijeno pet civila, među njima jedna žena i dete. Posmatračka misija UN u Jemenu (UNMHA) koja nadgleda mirovni sporazum nije precizirala ko je izvršilac napada u kojem je… »

Vesti dana »