Saudijska Arabija

Ovusu napustio Čukarički, Brđanima 1.5 miliona evra!

Telegraf pre 22 sata
Reprezentativcu Gane je Saudijska Arabija suđena. Ofanzivni vezista Samjuel Ovusu napustio je Čukarički i otputovao je u Saudijsku Arabiju na potpis ugovor sa novim klubom! Kako Sportski žurnal navodi, Ovusu će potpisati trogodišnji ugovor sa Al… »

Huti dronovima napali naftne objekte u Saudijskoj Arabiji

Dnevnik pre 1 dan
DUBAI: Jemenska grupa Huti saopštila je danas da je sa 10 dronova napala naftne objekte u Šajbi na istoku Saudijske Arabije. Među napadnutim objektima su rafinerija i skladište nafte, prenosi Rojters. Saudijska Arabija se za sada nije oglašavala ovim… »

Huti bespilotnim letelicama napali naftno polje Saudijske Arabije

Večernje novosti pre 1 dan
Jemenski Huti saopštili su da su bespilotnim letelicama napali naftno polje Šabije Saudijske Arabije. Pogođena je rafinerija i skladište nafte. Jemenski Huti saopštili su da su bespilotnim letelicama napali naftno polje Šabije Saudijske Arabije… »

Huti bespilotnim letelicama napali naftno polje Saudijske Arabije

Sputnik pre 1 dan
Jemenski Huti saopštili su da su bespilotnim letelicama napali naftno polje Šabije Saudijske Arabije. Pogođena je rafinerija i skladište nafte. Saudijska Arabija se još uvek nije oglasila povodom ovog incidenta. Ranije je predstavnik Huta rekao da su… »

Huti dronovima i raketama zasuli Saudijsku Arabiju, spržen pesak i oaze!

Alo pre 1 dan
Novi napad! Jemenska grupa Huti saopštila je danas da je sa 10 dronova napala naftne objekte u Šajbi na istoku Saudijske Arabije. Među napadnutim objektima su rafinerija i skladište nafte, prenosi Rojters. Saudijska Arabija se za sada nije oglašavala… »

Saudijska Arabija srušila bespilotnu letjelicu iz Jemena

Al Jazeera pre 1 dan
Glasnogovornik Husa potvrdio je kako su letjelicama napadnute strateške tačke na aerodromu Abha. Koalicione snage predvođene Saudijskom Arabijom potvrdile su da je srušena bespilotna letjelica poslana s položaja pobunjenika šiitskog pokreta Husi u… »

Žene i Saudijska Arabija: Sad mogu da putuju same, ali ostale su brojne zabrane

Danas pre 3 dana
Svet je obišla vest da je Saudijska Arabija dozvolila ženama da putuju same, ali uprkos određenim promenama u toj državi, na snazi je ostalo još dosta zabrana. Žene i dalje moraju da imaju dozvolu muškog rođaka kako bi se udale ili živele… »

Žene i Saudijska Arabija: Sad mogu da putuju same, ali ostale su brojne zabrane

BBC News pre 3 dana
I konzervativne i liberalne struje u Saudijskoj Arabiji dovode u pitanje motive saudijskog princa. Svet je obišla vest da je Saudijska Arabija dozvolila ženama da putuju same, ali uprkos određenim promenama u toj državi, na snazi je ostalo još dosta… »

Deseci hiljada pozdravili separatiste u Adenu

Al Jazeera pre 3 dana
Južnjački separatisti koje podržavaju Emirati preuzeli su nadzor nad vladinim vojnim bazama prošlog vikenda. Deseci tisuća Jemenaca okupili su se u četvrtak u Adenu u znak potpore separatističkim snagama koje su zauzele tu južnu luku, privremeno… »

Zalivske zemlje ćute, pakistanski premijer spominje Srebrenicu

B92 pre 3 dana
Dubai -- Zalivske zemlje su, uglavnom, ostale tihe na odluku indijske vlade da oduzme indijskom delu Kašmira ograničenu autonomiju i uvede policijski čas u tom regionu. U ovom delu pretežno žive muslimani, a uvedene mere ostavile su ih bez bilo koje… »

Vesti dana »