Sava centar

Četvoročlana banda hara novim Beogradom Napada starije žene: Mogli su da me udave!

Kurir pre 15 dana
Žitelji Bloka 23 u strahu su od četvoročlane bande koja hara već neko vreme. Razbojnici, među kojima je i jedna devojka, presreću mahom starije žene u podzemnom prolazu kod Sava Centra i otimaju nakit i torbe. - Nosila sam ranac, odjednom me je… »

Stanovnici Bloka 23 u strahu: Četvoročlana banda napada i pljačka starije žene "Mogli su da me zadave dok su mi otimali…

Blic pre 15 dana
Žitelji Bloka 23 u strahu su od četvoročlane bande koja hara već neko vreme. Razbojnici, među kojima je i jedna devojka, presreću mahom starije žene u podzemnom prolazu kod Sava Centra i otimaju nakit i torbe. - Nosila sam ranac, odjednom me je… »

Obnova Sava centra počinje u oktobru

Politika pre 17 dana
Radovi će trajati najviše 24 meseca, a za to vreme objekat će biti zatvoren, kažu u „Delti” koja je vlasnik kompleksa. Majstori sledećeg meseca ulaze u Sava centar. Kongresno zdanje u novobeogradskom Bloku 19 biće zatvoreno zbog obnove koja… »

Bjelogrlić: Muškarci više plaču kad gledaju "Tomu", niko nije poznavao "pesnika tuge"

Telegraf pre 16 dana
Beogradska premijera dugo očekivanog filma "Toma" o najpoznatijem jugoslovenskom boemu Tomi Zdravkoviću zakazana je za 15. septembar u Sava centru. Beogradska premijera dugo očekivanog filma "Toma" o najpoznatijem jugoslovenskom boemu Tomi Zdravkoviću… »

"Umalo me nisu zadavili dok su mi otimali lančić" Oprez, četvoročlana banda hara u podzemnom prolazu kod Sava Centra!

Alo pre 16 dana
V. T. (63) već drugi put za nedelju dana na meti razbojnika. Žitelji Bloka 23 u strahu su od četvoročlane bande koja hara već neko vreme. Razbojnici, među kojima je i jedna devojka, presreću mahom starije žene u podzemnom prolazu kod Sava Centra i… »

Bjelogrlić: Muškarci će više plakati nakon “Tome”

Vesti online pre 16 dana
Beogradska premijera dugo očekivanog filma “Toma” o najpoznatijem jugoslovenskom boemu Tomi Zdravkoviću zakazana je za 15. septembar u Sava centru, a reditelj ostavarenja Dragan Bjelogrlić kaže za Tanjug da publika oseća emociju filma i da… »

Bjelogrlić: Muškarci više plaču nakon gledanja filma "Toma"

Dnevnik pre 16 dana
BEOGRAD: Beogradska premijera dugo očekivanog filma "Toma" o najpoznatijem jugoslovenskom boemu Tomi Zdravkoviću zakazana je za 15. septembar u Sava centru, a reditelj ostavarenja Dragan Bjelogrlić kaže za Tanjug da publika oseća emociju filma i da… »

"Zviždali su mi, a kada je Toma Zdravković izašao na scenu - muk"

B92 pre 16 dana
Jedno od nesvakidašnjih prijateljstava sa javne scene, bilo je prijateljstvo glumice Jelisavete Seke Sablić i legende narodne muzike Tome Zdravkovića. Situaciju sa jednog Tominog koncerta u Kragujevcu, kada su glumicu Seku Sablić dočekali… »

Toma zdravković odbranio seku Sablić u pravom trenutku: Nije poklekao pred njima i sve im je sasuo u lice, sve se ovako…

Kurir pre 17 dana
Jedno od nesvakidašnjih prijateljstava sa javne scene, bilo je prijateljstvo glumice Jelisavete Seke Sablić i legende narodne muzike Tome Zdravkovića. Kako se sve zbilo, ispričala je jednom prilikom Seka. - Ja sam bila iznenađena da me je u jednom… »

Slobinog sina uhvatio na gomili sa svojom ženom: Vlada Tref ih oboje prebio, a onda pronađen izrešetan, ni sina mu nisu…

Kurir pre 17 dana
Vladimir Kovačević (39) zvani Tref likvidiran je 20. februara 1997. godine na ispred kancelarije svoje firme u Sava centru. Ovo ubistvo do danas je ostalo nerazjašnjeno. Možda i zbog toga što je zločin često dovođen u vezu s nekada najboljim… »

Vesti dana »