Seka Aleksić

Seka Aleksić nikad mršavija, posle ove dijete kilogrami se ne vraćaju

Gloria pre 14 sati
Dijeta Seke Aleksić iako za neke veoma rigorozna, daje brze rezultate. Seka Aleksić uvek otvoreno govori o svemu za medije. Kada je reč o vantelesnoj oplodnji tu je prva da podrži žene koje prolaze kroz ono kroz šta je ona više puta. Isto tako je i… »

I seve ide u rijaliti! Bivša srpska snajka dobiće 200.000 € da u 20 epizoda ogoli svoj privatni život!

Mondo pre 1 dan
Severina Vučković će po dobro obaveštenim izvorima uskoro dobiti svoj rijaliti program. Severina Vučković će po dobro obaveštenim izvorima uskoro dobiti svoj rijaliti program. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Severina (51) dobija svoj rijaliti šou… »

I bivša srpska snajka je u igri! Severina dobija 200.000€ za rijaliti u kojem će pokazati život van scene

Kurir pre 1 dan
I Severina Vučković, kako Kurir ekskluzivno saznaje, dobija svoj rijaliti šou program. Nakon Seke Aleksić i Dragane Mirković, bivša snajka Dragana Kojića Kebe ima priliku da se pokaže u pravom svetlu u projektu o svom životu i radu. Produkcijska… »

Milioni pregleda za apotekarku na merdevinama: Klipovima iz apoteke zaludela Srbiju, a ovako je Ana izgledala pre!

Mondo pre 2 dana
Atraktivna apotekarka iz Kragujevca Ana Milanović, postala je popularna na društvenim mrežama čim je objavila prvi snimak iz apoteke. Atraktivna apotekarka iz Kragujevca Ana Milanović, postala je popularna na društvenim mrežama čim je objavila… »

Nije procenila kvalitet: Hit Seke Aleksić trebalo je da peva - Jovana Tipšin

Večernje novosti pre 3 dana
JOVANA TIPŠIN je zadovoljna svojom karijerom, ali smatra da je mogla da bude uspešnija da joj nisu drugi "saplitali" noge. Foto: Pritnskrin Jutjub/Emisija Premijera Jovana Tipšin je iskreno govorila o karijeri. Otkrila je da je pesma "Da sam muško"… »

Da me nisu sabotirali, bila bih veća zvezda: Jovana Tipšin oplela po kolegama, a onda spomenula Seku Aleksić

Telegraf pre 4 dana
Da joj drugi nisu podmetali nogu, smatra da je mogla da bude i mnogo veća zvezda nego što je sada. Pevačica Jovana Tipšin ima karijeru dugu 27 godina i najviše ju je obeležila pesma "Ne zaboravi me" uz koju su se rastajale i sastavljale mnoge… »

"Bila bih veća zvezda da me nisu sabotirali": Naša pevačica progovorila o kolegama, nije ih štedela - spomenula i hit Seke…

Blic pre 4 dana
Pevačica Jovana Tipšin bila je veoma popularna u periodu kada je turbo folk zavladao muzičkom scenom, pa je svojim pesmama poput "U tvome telefonu", "Idi, idi", "Tvoja ili ničija" punila klubove. Međutim, u jednom momentu se potpuno povukla sa… »

Ida Prester u kampanji protiv nasilja nad ženama koja ruši granice regiona (VIDEO)

Novi magazin pre 4 dana
Gorka statistika kaže da je samo u prvih devet meseci 2023. godine u našoj zemlji ubijeno 26 žena, u 2022. ubijene su 24 žene, u 2021. bilo je 20 ubistava žena. Postaknuta ubistvom Nizame Hećimović koji je zgrozio ceo region, Ida Prester je… »

Bila bih veća zvezda da me nisu sabotirali! Jovana Tipšin raspalila po kolegama - spomenula pesmu Seke Aleksić!

Mondo pre 4 dana
Jovana Tipšin progovorila je o svojoj karijeri, te istakla da smatra da su je kolege indirektno minirale. Jovana Tipšin progovorila je o svojoj karijeri, te istakla da smatra da su je kolege indirektno minirale. PevačicaJovana Tipšin nedavno se našla… »

Minirao je ko je stigao, koleginica joj maznula pesmu! Jovana Tipšin otvorila dušu o svojoj karijeri, pa otkrila sve o…

Kurir pre 5 dana
Jovana Tipšin otkrila je kako je svojevremeno pesma Seke Aleksić, koja je postala hit, prvo ponuđena njoj. Ali je odbila ponudu jer se ona nikako nije pronašla u rečim "Hej da sam muško". Kako dalje tvrdi, iako je zadovoljna svojom karijerom i… »

Vesti dana »