Sergej Lavrov

Vašington gura nos gde mu nije mesto Lavrov sasekao Amere: Takvi su udarci i na Srpsku pravoslavnu crkvu

Alo pre 7 dana
Ruski šef diplomatije bez okolišanja prstom uperio u glavnog krivca. Sjedinjene Američke Države upravljaju Carigradskom patrijaršijom, a takođe snose odgovornost za stvaranje raskolničke crkvene strukture u Ukrajini, izjavio je ministar spoljnih… »

"Preduzeti mere za zaustavljanje progona hrišćana"

B92 pre 7 dana
Svetska zajednica treba da preduzme korake da zaustavi progon hrišćana na Bliskom Istoku i u Severnoj Africi, izjavio je Sergej Lavrov za televiziju Rosija-24. Prema Lavrovu, Ministarstvo spoljnih poslova i Ruska pravoslavna crkva imaju mnogo… »

Sergej lavrov: Preduzeti mere za zaustavljanje progona hrišćana!

Pravda pre 7 dana
Prema Lavrovu, Ministarstvo spoljnih poslova i Ruska pravoslavna crkva imaju mnogo zajedničkih projekata, a jedan od njih je najaktuelniji - preduzimanje posebnih koraka u zaštiti hrišćana, posebno na Bliskom Istoku i u Severnoj Africi. Poseban forum… »

Sergej Lavrov: Preduzeti mere za zaustavljanje progona hrišćana!

Alo pre 7 dana
Svetska zajednica treba da preduzme korake da zaustavi progon hrišćana na Bliskom Istoku i u Severnoj Africi, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Prema Lavrovu, Ministarstvo spoljnih poslova i Ruska pravoslavna crkva imaju… »

Lavrov: Preduzeti mere za zaustavljanje progona hrišćana

Nova pre 7 dana
Svetska zajednica treba da preduzme korake da zaustavi progon hrišćana na Bliskom Istoku i u Severnoj Africi, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Prema Lavrovu, Ministarstvo spoljnih poslova i Ruska pravoslavna crkva imaju… »

Zašto Zapad ne voli Rusiju?

B92 pre 8 dana
Zapad ne voli Rusiju jer vodi nezavisnu politiku i bori se za sopstvene interese - od nje se očekivala drugačija politika, saopštio je Sergej Lavrov. "Ne vole nas jer iluzije koje je Zapad imao prema nama, nakon raspada SSSR i nakon prvih godina Ruske… »

Lavrov: Rusija spremna na obostrano priznanje vakcina sa EU

Politika pre 8 dana
MOSKVA – Rusija je otvorena za predlog Evropske unije o obostranom priznanju anti-kovid vakcina i vakcinacionih sertifikata, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. „Nedavno, iz Evropske komisije je rečeno: 'Hajde da održimo… »

Zašto Zapad ne voli Rusiju?

Vesti online pre 8 dana
Zapad ne voli Rusiju jer vodi nezavisnu politiku i bori se za sopstvene interese – od nje se očekivala drugačija politika, saopštio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. – Ne vole nas jer iluzije koje je Zapad imao prema nama, nakon raspada SSSR… »

Rokenrol Lavrov: We Will Rock You! (video)

Pravda pre 8 dana
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, poželevši sreću ruskim sportistima uoči početka Olimpijskih igara u Tokiju, podsetio je na legendarnu pesmu grupe Queen „We Will Rock You“. Na letnjim olimpijskim igrama, koje danas počinju u… »

"Spremni smo na obostrano priznanje"

B92 pre 8 dana
Rusija je otvorena za predlog EU o obostranom priznanju anti-kovid vakcina i vakcinacionih sertifikata, kaže ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Nedavno, iz Evropske komisije je rečeno: 'Hajde da održimo razgovore sa Rusijom o obostranom… »

Vesti dana »