Severina

Monstrum, lično! Evo kako je Severina reagovala na optužbe Milana Popovića, pa brže-bolje izbrisala! Licemerno (video)

Kurir pre 45 minuta
Preduzetnik Milan Popović tvrdi da se godinama bori da sinu, kojeg ima sa Severinom Vučković, obezbedi bezbrižno i normalno detinjstvo. Popović je posle dužeg vremena odlučio da govori o problemima koje ima sa Severinom i borbom za starateljstvo… »

Severina objavila snimak Milana Popovića, a potom ga obrisala s Instagrama

Nova pre 2 sata
Hrvatska pop zvezda Severina Kojić kratko se oglasila na društvenim mrežama nakon intervjua svog bivšeg partnera Milana Popovića. Isprva je objavila kratak isečak njegovog TV intervjua, a potom ga i obrisala s Instagrama. „Napokon priznao“… »

Jezive optužbe Milana Popovića nakon Severinine ispovesti: Ona se drogira

Nova pre 3 sata
Milan Popović, bivši partner hrvatske pop zvezde Severine Kojić, gostovao je na televiziji Hepi, prilikom koje je optužio pevačicu za zanemarivanje deteta, navodeći još da je bila pod dejstvom opojnih supstanci, tvrdeći usput i da je od njega… »

Severina nazvala Milana monstrumom, nakon intervjua u kom je izneo šokantne detalje

Telegraf pre 2 sata
Pevačica je objavila, pa sa Instagrama ipak obrisala objavu. Severina Vučković objavila je na svom Instagram profilu isečak iz emisije u kojoj je gostovao Milan Popović, a u kom on sa osmehom izgovara reči: - Monstrum lično! Na to, Severina je o… »

Plaćao sam 50.000 evra mesečno: Milan Popović otkrio sve o odnosu sa Severinom - Tražila je da se odreknem sina!

Večernje novosti pre 4 sati
Foto: Instagram Sada je u velikoj televizijskoj ispovesti otvoreno pričao o bivšoj partnerki i otkrio da ona ima dva lica, jedno za javnost, a drugo koje samo pred retkima pokazuje kada je obuzmu bes i histerija. Popović je, kako ističe, u više… »

Popović šokirao tvrdnjama o bivšoj: Sa nas petoricom je Severina mogla da ima dete

Telegraf pre 16 sati
- Aleksandar ga je voleo i sada me pita kada će Igor da dođe - rekao je Milan. Srpski biznismen Milan Popović godinama je na sudu sa nekadašnjom partnerkom Severinom Vučković zbog spora vezanog za starateljstvo nad zajedničkim sinom, Aleksandrom… »

Severina dobila još jednu tužbu od bivšeg supruga Milana Popovića

Vesti online pre 1 dan
Hrvatska pevačica Severina objavila je na Instagramu da je dobila još jednu tužbu od svog bivšeg partnera Milana Popovića sa kojim ima naslednika Aleksandra. Kako je otkrila ovo je 70. plava koverta koja joj je stigla na kućnu adresu. – Dobar dan… »

Severina dobila još jednu tužbu od Popovića zbog objavljivanja privatne adrese

Nova pre 1 dan
Hrvatska pop zvezda Severina objavila je na Instagramu da je dobila još jednu tužbu od svog bivšeg partnera Milana Popovića. Kako navodi u svojoj objavi, sada ima više od sedamdeset tužbi. Ono što je napisala uz fotografiju tužbe prenosimo u… »

Severina se oglasila: Ministar ispunio obećanje

Nova pre 5 dana
Severina se oglasila na svom Instagram profilu nakon rešenja kojim je Opštinski građanski sud u Zagrebu privremenom merom zabranio portalu "H-Alter" pisanje o Poliklinici za zaštitu dece i mladih Grada Zagreba kao i Gordani Buljan Flander. „Zahvala… »

Severina je za nju nula: Hrvatska manekenka orgijala sa dvojicom fudbalera, treći objavio snimke, pa osuđen na zatvor

Kurir pre 7 dana
Hrvatski fudbaler Domagoj R. (28), koji je 2015. godine mobilnim telefonom snimao manekenku TInu Katanić tokom orgijanja sa dvojicom prijatelja, te snimak prosledio trećoj osobi, pravnosnažno je osuđen na godinu i 11 meseci zatvora. Višegodišnji… »

Vesti dana »