Severna Makedonija

Šefćet tražio podatke o snajperskoj municiji: Novi detalji hapšenja špijuna u srpskoj fabrici oružja

Večernje novosti pre 2 sata
Počela saslušanja četvorice osumnjičenih za krađu i prodaju poverljivih dokumenata užičkog "Prvog partizana". Uhapšeni Albanac iz Skoplja i Borivoje G. kod tužioca se branili ćutanjem. SASLUŠANjE četvorice osumnjičenih za krađu i prodaju… »

Saslušani Osumnjičeni za krađu u prvom Partizanu: Penzionisani inženjer nije sposoban da iznese odbranu

Kurir pre 27 minuta
Borivoje G. je navodno 16. oktobra od Šefćeta D. kao avans uzeo 30.000 evra. Borivoje G., penzionisani inženjer fabrike oružja „Prvi partizan“, koji je osumnjičen da je odavao informacije Šefćetu D., saslušan je pred Višim tužilaštvom, gde… »

Makronova odluka ostavila duboke ožiljke kod Makedonaca, a Skoplje je sada na opasnom putu

Blic pre 4 sata
Svuda u Skoplju se mogu videti znaci da je Severna Makedonija preduzela ogromne napore kako bi dobila pozivncu od Evropske unije. Ali čak se i ustavna promena - dodavanje prideva „Severna“ starom imenu Makedonije - nije pokazala dovoljnom za EU… »

Pendarovski: Makron rekao da odluke o pregovorima sa EU može biti u maju

Danas pre 6 sati
Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski izjavio je danas da mu je predsednik Francuske Emanuel Makron rekao u Parizu da bi se odluka o pregovorima sa EU mogla očekivati u maju na samitu Zagrebu. Dodao je, međutim, da „nije dobio garancije da… »

Pendarovski: Bez garancija Pariza za pregovore sa EU

Vesti online pre 7 sati
Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski, nakon susreta sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom, rekao je da su imali otvoren i dinamičan razgovor, ali da nije dobio garancije Pariza o datumu za pregovore sa EU. U saopštenju kabineta makedonskog… »

Vučić i Makron: Bez odgovora na pitanje da li Srbija ulazi u EU do 2025.

Glas Amerike pre 9 sati
PARIZ, BEOGRAD — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom imao "veoma srdačan, dobar, otvoren i prijateljski razgovor" i da je na sastanku bilo reči o budućnosti Evrope, regionalnoj… »

Radnik Prvog partizana i Makedonac se branili ćutanjem

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušana dvojice od četiri uhapšena povodom zloupotreba sa dokumentacijom PD "Prvi partizan" iz Užica, koji su se branili ćutanjem. Danas su saslušani S. D. državljanin Severne Makedonije… »

Poslanici pitali zašto se stvara mali Šengen i šta on tačno znači

Beta pre 12 sati
Poslanike koji su na početku nove sednice Skupštine Srbije iskoristili svoje pravo da postavljaju pitanja Vladi i nadležnim institucijama, najviše je interesovalo šta u stvari znači "mali Šengen", odnosno kakav sporazum je i iz kojih razloga… »

UEFA odredila holanđanina: Iskusni arbitar delu pravdu u meču između Srbije i Luksemburga

Hot sport pre 8 sati
U utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine između Srbije i Luksemburga sudija će biti iz Holandije. U pitanju je Serdar Gezubujuk, koji je već sedam godina sudija na FIFA listi, a interesantno je, da je baš na gostovanju Srbije… »

Fon der Lajen: Zemlje Zapadnog Balkana moraju imati konkretnu EU perspektivu

Blic pre 9 sati
Imenovana predsednica Evropske komisije (EK) Ursula fon der Lajen radiće na pobojašnju političkih uslova, kako bi se nastavio proces proširenja EU, najavljeno je u Komisiji. U EK kažu da je Fon der Lajen, povodom obeležavanja 30 godina od pada… »

Vesti dana »