Siemens

„Škoda“ započinje proizvodnju tramvaja u Kragujevcu

Biznis i finansije pre 19 sati
Do kraja godine “Škoda” bi trebalo da započne sa proizvodnjom tramvaja u MIND industrijskom parku u Kragujevcu, piše Sputnik. Da podsetimo, ovaj industrijski park je nastao pošto je Simens preuzeo domaću firmu “Milanović Inženjering”, čiji… »

Medeja Lončar nova direktorka kompanije Siemens Srbija

Personal magazin pre 1 dan
Medeja Lončar je nova direktorka kompanije Siemens Srbija od 1. oktobra 2021. godine uporedo sa trenutnim pozicijama direktorke kompanija Siemens Slovenija i Siemens Hrvatska. „Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je Medeja Lončar nova direktorka… »

Prvi voz bez mašinovođe vozi kroz Hamburg u Nemačkoj

RTS pre 3 dana
U okviru projekta "Digital S-Bahn Hamburg“, nemačka kompanija „Dojče ban” (Deutsche Bahn) i „Simens mobiliti“ (Siemens Mobility) napravili su u Nemačkoj prvi automatizovani voz, bez vozača, u svetu. Svoju prvu vožnju, voz je imao tokom… »

Bračni par iz Kragujevca o životu u Dubaiju: Ovde je luksuz najnormalnija stvar! Ako mi treba auto, kupiću auto

iKragujevac pre 3 dana
Danica Živković i Vladimir Timotijević, bračni par iz Kragujevca, nisu ni u Srbiji imali loš život, ali ovo što imaju u Dubaiju, kako kažu, kući nikad ne bi postigli. Osam godina su u najvećem gradu Emirata. Upoznala sam ih na na Svetskoj… »

Bračni par iz Srbije o životu u Dubaiju: Ovde je luksuz najnormalnija stvar! Nema straha od gubitka posla

Kurir pre 3 dana
Danica Živković i Vladimir Timotijević, bračni par iz Kragujevca, nisu ni u Srbiji imali loš život, ali ovo što imaju u Dubaiju, kako kažu, kući nikad ne bi postigli. Osam godina su u najvećem gradu Emirata. Upoznala sam ih na na Svetskoj… »

Kompanija Siemens Srbija imenovala novu direktorku

BizLife pre 14 dana
„Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je Medeja Lončar nova direktorka kompanije Siemens Srbija. Zahvaljujući njenom bogatom iskustvu u regionu, našli smo pravog lidera u pravom trenutku. Svojim stilom rukovođenja i odličnim rezultatima u… »

Medeja Lončar imenovana za direktorku kompanije Siemens Srbija

Nedeljnik pre 14 dana
Medeja Lončar CEO Siemens Serbia Medeja Lončar je nova direktorka kompanije Siemens Srbija od 1. oktobra 2021. godine uporedo sa trenutnim pozicijama direktorke kompanija Siemens Slovenija i Siemens Hrvatska. „Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da… »

Pametni semafori za tri godine: Grad produžio rok za ugradnju opreme za adaptibilno upravljanje saobraćajem

Večernje novosti pre 22 dana
Foto Tanjug Uvođenje adaptibilnog zonskog sistema upravljanja saobraćajem u ovoj "plavoj" zoni odloženo je za tri godine. Grad Beograd objavio je obaveštenje o izmeni ugovora koji je potpisan u septembru 2019. sa kompanijom "Simens". Kako je navedeno… »

Postavljanje pametnih sistema upravljanja saobraćajem na beogradskim raskrsnicama odloženo za tri godine?

B92 pre 23 dana
Postavljanje adaptibilnog zonskog sistema upravljanja saobraćajem na 322 beogradske raskrsnice odloženo je za tri godine. Kako piše eKapija, Grad Beograd je objavio obaveštenje o izmeni ugovora koji je potpisan u septembru 2019. sa grupom ponuđača… »

Rok za realizaciju ugovora o postavljanju "pametnih" raskrsnica produžen do kraja 2024. godine

Ekapija pre 25 dana
Grad Beograd objavio je obaveštenje o izmeni ugovora koji je potpisan u septembru 2019. sa grupom ponuđača koju čine Siemens Mobility doo Cerovac, Siemens doo Beograd, Siemens Mobility GmbH Nemačka, Siemens Mobility GmbH Austrija i Telegroup doo… »

Vesti dana »