Siemens

EK - "Crno-beli" vezali dva poraza, naredni rival dve pobede!

Sportske.net pre 3 dana
U okviru sedmog kola Evrokupa, ekipa Ritasa iz Viljnusa upisala je novi trijumf. Ritas je u minulom kolu iznenadio Lokomotivu i najavio da će se do kraja boriti za mesto u Top 16 fazi, a sa dobrim partijama nastavili su i danas, kako su u "Simens areni"… »

Za izgradnju PRUGE u industrijskoj zoni Sobovica-Lužnice 108 miliona dinara

InfoKG pre 4 dana
Vlada Srbije opredelila je 108 miliona dinara radi izgradnje železničke pruge koja će povezivati industrijsku zonu „Sobovica Lužnice" kod Kragujevca sa železničkim sistemom Srbije. Vlada je odobrila ovaj novac Ministarstvu građevinarstva za… »

Sto miliona za železničko povezivanje kragujevačke industrijske zone

Nova ekonomija pre 5 dana
Vlada Srbije opredelila je 108 miliona dinara radi izgradnje železničke pruge koja će povezivati industrijsku zonu „Sobovica Lužnice" kod Kragujevca sa železničkim sistemom Srbije. Vlada je odobrila ovaj novac Ministarstvu građevinarstva za… »

Brnabić na Privrednom forumu u Berlinu

Dnevnik pre 6 dana
BERLIN: Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvuje na trodnevnom Privrednom forumu u Berlinu u organizaciji "Zidojče Cajtunga". Premijerka će u okviru programa prvog dana foruma govoriti na panelu pod nazivom "Svet u previranju - Zajedno smo… »

Brnabić na Privrednom forumu u Berlinu

Blic pre 7 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće u ponedeljak, 11. novembra, u Berlinu na Privrednom forumu, koji organizuje list "Zidojče cajtung" (Süddeutsće Zeitung). Kako je saopšteno iz njenog kabineta, premijerka Brnabić govoriće na prvom… »

Brnabić na Privrednom forumu u Berlinu

Studio B pre 7 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće u ponedeljak, 11. novembra, u Berlinu na Privrednom forumu, koji organizuje list „Zidojče cajtung“ (Süddeutsće Zeitung). Kako je saopšteno iz njenog kabineta, premijerka Brnabić govoriće na… »

Potrebno 200 radnika

RT Kragujevac pre 10 dana
Filijala Kragujevac Nacionalne službe za zapošljavanje organizovala je drugi ovogodišnji Sajam zapošljavanja u prostorijama Crvenog krsta. Na Sajmu je učestvovalo 20 poslodavaca koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem 300 novih radnika. Najviše… »

Dragan Marković Palma u Beču sa funkcionerima Slobodarske partije Austrije: Investitori, otvarajte fabrike u Srbiji

Blic pre 11 dana
Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine i šef poslaničke grupe srpsko - austrijskog prijateljstva Dragan Marković Palma razgovarao je danas u Beču sa predsednikom 11. bečke opštine i funkcionerom Slobodarske partije Austrije Paulom… »

U komšiluku "Simensa", "Svarovskog" i "Kalcedonije" sad prave i senzore za Nemce

Večernje novosti pre 15 dana
U subotičkoj privrednoj zoni "Mali Bajmok" otvorena nova fabrika. U komšiluku "Simensa", "Ameteka", "Svarovskog", "Kalcedonije", "Kontinentala" i drugih velikih kompanija koje posluju u Privrednoj zoni "Mali Bajmok" od petka je i nemačka fabrika B+B… »

Nova fabrika nemačkog investitora u Subotici

RTS pre 16 dana
U subotičkoj industrijskoj zoni u kojoj već posluju nemačke kompanije "Simens", "Kontinental" i "Norma grupa", otvorena je fabrika novog nemačkog investitora, firme "B plus B senzor". Godinu dana od odluke da investiraju u Srbiji, nemačka porodična… »

Vesti dana »