Siemens - vesti

Kragujevac dobija ALEJU MILANOVIĆ i ulicu ŽELJKO NIKOLIĆ

InfoKG pre 2 dana
Ukoliko se odbornici Skupštne grada usaglase Kragujevac će dvema ulicama dodeliti nove nazive i to po Bratislavu Milanoviću, osnivaču kompanije „Milanović – inženjering“ koja je u grad dovela „Simens“ i Željku Nikoliću, tragično nastradalom u eksploziji u "Medni". Gradsko veće utvrdilo je predlog... »

Simens i Gasprom Energoholding osnivaju zajedničku kompaniju

Dnevnik pre 3 dana
FRANKFURT: Simens i Gasprom Energoholding dogovorili su se da osnuju zajedničku kompaniju, saopštila je danas nemačka kompanija.
"U okviru sporazuma o strateškoj suradnji, Gasprom Energoholding i Simens potpisali su memorandum o nameri stvaranja zajedničkog preduzeća. Složili su se da će njegov prioritetni zadatak biti razvoj vakuumskih generatorskih... »

Moderan Siemens-ov sistem za zaštitu od požara u termoelektrani Kostolac

Personal magazin pre 3 dana
Kineska kompanija China Machinery Engineering Corporation (CMEC) i kompanija Siemens d.o.o. Beograd potpisale su danas ugovor o Projektovanju, nabavci i pružanju usluga za Sistem za zaštitu od požara za termoelektranu…
Kineska kompanija China Machinery Engineering Corporation (CMEC) i kompanija Siemens d.o.o. Beograd potpisale su danas ugovor o Projektovanju, nabavci i pružanju usluga za Sistem za zaštitu od požara za termoelektranu Kostolac... »

Potpisan memorandum o sporazumevanju kompanija Siemens i TeleGroup

Personal magazin pre 3 dana
Kompanije Siemens d.o.o. Beograd i Telegroup d.o.o. Beograd potpisale su Memorandum o sporazumevanju kojim će dve kompanije u budućnosti ostvariti partnersku saradnju na projektima u oblasti saobraćaja, industrije i energetike.…
Kompanije Siemens d.o.o. Beograd i Telegroup d.o.o. Beograd potpisale su Memorandum o sporazumevanju kojim će dve kompanije u budućnosti ostvariti partnersku saradnju na projektima u oblasti saobraćaja, industrije i energetike.... »

Potpisan memorandum o saradnji kompanija Siemens i TeleGroup

Danas pre 4 dana
Kompanije Siemens d.o.o. Beograd i TeleGroup d.o.o. Beograd potpisale su Memorandum o sporazumevanju kojim je precizirana partnerska saradnja na projektima u oblasti saobraćaja, industrije i energetike.
Potpise na taj dokument koji podrazumeva saradnju na projektu pametnih gradova u Srbiji, kao i projektima u oblasti IT i telekomunikacija stavili su Udo Ajhlinger, generalni direktor Siemens d.o.o. Beograd i Jelena Veljić,... »

Potpisan memorandum o sporazumevanju kompanija Siemens i TeleGroup

Ekapija pre 4 dana
Kompanije Siemens Beograd i TeleGroup Beograd potpisale su Memorandum o sporazumevanju kojim će dve kompanije u budućnosti ostvariti partnersku saradnju na projektima u oblasti saobraćaja, industrije i energetike. Potpisnici ugovora prepoznali su priliku da udruže kapacitete i stručnost kako bi... »

Simensov sistem za zaštitu od požara u termoelektrani Kostolac

Večernje novosti pre 4 dana
Kineska kompanija China Machinery (CMEC) i kompanija Simens (Siemens) Beograd potpisale su danas ugovor o sistemu za zaštitu od požara za termoelektranu Kostolac u vrednosti pet miliona evra
Kineska kompanija China Machinery (CMEC) i kompanija Simens (Siemens) Beograd potpisale su danas ugovor o sistemu za zaštitu od požara za termoelektranu Kostolac u vrednosti pet miliona evra. Ugovor, potpisan u Elektroprivedi... »

Modernizacija energetskog sektora: EPS ugrađuje najbolju opremu u novi blok u TE Kostolac

Srbija danas pre 4 dana
Izgradnja bloka B3 snage 350 MW u TE "Kostolac B" vrednosti oko 600 miliona dolara jedan je od najvećih projekata koji se realizuju u EPS-u i Srbiji.
- Veoma sam zadovoljan što partneri iz kompanije China Machinery Engineering Corporation užurbano rade na izgradnji novog bloka. Odluka CMEK-a i Simensa da se potpiše ugovor o projektovanju i instalaciji sistema zaštite od požara... »

Novi korak za novu snagu EPS-a: Ugovor za sistem zaštite od požara za Kostolac B3

Telegraf pre 4 dana
Sistem za zaštitu od požara predstavlja moderan sistem koji zadovoljava sve neophodne kriterijume u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, dizajna, životnog veka u uslovima sredine za koju je predviđen
- Izgradnja bloka B3 snage 350 MW u TE „Kostolac B“ vrednosti oko 600 miliona dolara jedan je od najvećih projekata koji se realizuju u EPS-u i Srbiji. Veoma sam zadovoljan što partneri iz kompanije China Machinery Engineering... »

Peta godišnjica aneksije krima: Putin doputovao na proslavu, otvorio dve elektrane

Blic pre 7 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin otvorio je danas dve nove elektrane na Krimu, gde je doputovao povodom proslave pet godina od pripajanja poluostrva Ruskoj Federaciji od Ukrajine. Elektrane se nalaze u Sevastopolju i Simferopolju i delimično su pokrenute prošle godine, a od danas rade punim... »

©2019 Netmark d.o.o.