Simona Halep

WTA: Stojanović pala za dva mesta, jedna promena u Top 10

RTV pre 6 dana
LONDON - Srpska teniserka Nina Stojanović na najnovijoj WTA listi pokvarila je plasman za dve pozicije i trenutno je 87. teniserka sveta sa 949 bodova. Pad za četiri pozicije zabeležila je Olga Danilović, koja je sada 162. igračica sveta, a Natalija… »

VTA: Stojanović pala za dva mesta, jedna promena u Top 10

RTS pre 6 dana
Srpska teniserka Nina Stojanović na najnovijoj VTA listi pokvarila je plasman za dve pozicije i trenutno je 87. teniserka sveta sa 949 bodova. Na samom vrhu liste najboljih teniserki nije bilo promena, a među najboljih deset uvrstila se i Petra Kvitova… »

WTA: Stojanović pala za 2 mesta, Olga za 4, jedna promena u Top 10

Vesti online pre 6 dana
Srpska teniserka Nina Stojanović na najnovijoj WTA listi pokvarila je plasman za dve pozicije i trenutno je 87. teniserka sveta sa 949 bodova. Pad za četiri pozicije zabeležila je Olga Danilović, koja je sada 162. igračica sveta, a Natalija Kostić… »

Nova VTA lista: Bez promene na vrhu, skok Nine Stojanović i Olge Danilović!

Blic sport pre 12 dana
Srpska teniserka na najnovijoj VTA listi napredovala je za 10 pozicijia i od danas je 85. teniserka sveta sa 949 bodova. Napredak je ostvarila i , koja je za dve pozicije bolje rangirana u odnosu na prethodnu listu i sada je 158. teniserka sveta. se… »

WTA: Veliki napredak Nine Stojanović

B92 pre 13 dana
Srpska teniserka Nina Stojanović na najnovijoj WTA listi napredovala je za 10 pozicijia i od danas je 85. teniserka sveta sa 949 bodova. Napredak je ostvarila i Olga Danilović, koja je za dve pozicije bolje rangirana u odnosu na prethodnu listu i sada… »

WTA: Barti čuva prvo mesto, veliki napredak Nine

Sport klub pre 13 dana
Australijanka Ešli Barti i dalje je prva teniserka sveta. Srpske igračice napredovale. Barti je prošle sedmice odbranila titulu u Majamiju i sačuvala je vodeću poziciju na WTA listi. Australijanka ima 9.186 bodova. Na drugom mestu je Japanka Naomi… »

WTA lista: Veliki napredak Nine Stojanović, Barti i dalje na čelu

RTV pre 13 dana
LONDON - Srpska teniserka Nina Stojanović na najnovijoj WTA listi napredovala je za 10 pozicijia i od danas je 85. teniserka sveta sa 949 bodova. Napredak je ostvarila i Olga Danilović, koja je za dve pozicije bolje rangirana u odnosu na prethodnu listu… »

WTA: Veliki napredak Nine Stojanović, Barti i dalje prva

Dnevnik pre 13 dana
LONDON: Srpska teniserka Nina Stojanović na najnovijoj WTA listi napredovala je za 10 pozicija i od danas je 85. teniserka sveta sa 949 bodova. Napredak je ostvarila i Olga Danilović, koja je za dve pozicije bolje rangirana u odnosu na prethodnu listu i… »

VTA: Veliki napredak Nine Stojanović, Barti i dalje na čelu

RTS pre 13 dana
Srpska teniserka Nina Stojanović na najnovijoj VTA listi napredovala je za 10 pozicijia i od ponedeljka je 85. teniserka sveta sa 949 bodova. Napredak je ostvarila i Olga Danilović, koja je za dve pozicije bolje rangirana u odnosu na prethodnu listu i… »

VTA lista: Napredak srpskih teniserki

Večernje novosti pre 13 dana
SRPSKA teniserka Nina Stojanović na najnovijoj WTA listi napredovala je za 10 pozicijia i od danas je 85. teniserka sveta sa 949 bodova. Napredak je ostvarila i Olga Danilović, koja je za dve pozicije bolje rangirana u odnosu na prethodnu listu i sada… »

Vesti dana »