Sinergija

Sajsi Mc objavila novi album „Kardinalna”

City magazine pre 5 dana
Četiri godine nakon poslednjeg studijskog albuma, beogradska reperka Ivana Rašić poznata kao Sajsi Mc, objavila je album Kardinalna, jedno potpuno novo poglavlje prepoznatljivog lirskog stila i sinergije raznovrsnih žanrova. Jedanaesta pesma na albumu… »

Aviondžije sleću na male ekrane Evo gde možete da gledate popularnu seriju

Alo pre 6 dana
Trenutno najpopularniji sitkom u zemlji, uveliko nastavlja svoj let. Nebeska komedije “Aviondžije”, delo koje su sinergijom kreirali i lansirali Hype produkcija i Telekom Srbija, postala je omiljena među svim generacijama a gledaoci mogu uživati u… »

Ubrzava metabolizam i čisti jetru: Recept za čaj od kurkume

Alo pre 10 dana
Jedna od najzdravijih začina na svetu. Kod povećane količine masnog tkiva u telu se stvarju upalni procesi. Snažne i povećane upale mogu da promene otpornost tkiva na insulin što telo podstiče da taloži sve više kalorija u obliku masnoća. Glavni… »

Treća i četvrta sezona Aviondžija uskoro na TV-u: Ko će potpuno pomrsiti konce?

Kurir pre 11 dana
Nebeske komedije “ Aviondžije”, delo koje su sinergijom kreirali i lansirali Hype produkcija i Telekom Srbija, postala je omiljena među svim generacijama a 3. i 4. sezona će se naći na malim ekranima već od 19. maja na kanalu Superstar TV. Nove… »

Vežite se, polećemo “Aviondžije” uskoro na malim ekranima

Alo pre 11 dana
NE PROPUSTITE “Aviondžije making off” sredom i petkom samo na HYPE TV. Nebeska komedije “Aviondžije”, delo koje su sinergijom kreirali i lansirali Hype produkcija i Telekom Srbija, postala je omiljena među svim generacijama a 3. i 4. sezona će… »

Zaječar: Potpisan protokol o saradnji između zaječarske i požarevačke ustanove kulture

Danas pre 13 dana
U zaječarskom teatru danas je potpisan protokol o saradnji između Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine-Centar za kulturu “Zoran Radmilović” i Centra za kulturu iz Požarevca. Protokol su potpisali direktori dve ustanove Vladimir Đuričić… »

Potpisan protokol o saradnji između Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine-Centar za kulturu “Zoran Radmilović” i…

Glas Zaječara pre 13 dana
U zaječarskom teatru danas je potpisan protokol o saradnji između Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine-Centar za kulturu “Zoran Radmilović” i Centra za kulturu iz Požarevca. Protokol su potpisali direktori dve ustanove Vladimir Đuričić… »

Dragana Belenzada ponovo na čelu Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga

Jugmedia pre 14 dana
Dosadašnja direktora Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga Dragana Belenzada ponovo je izabrana, za istu funkciju, na današnjoj sednici Skupštine ove institucije. I ovo će biti njen drugi mandan, jednoglasno je odlučeno. “Hvala još… »

ArtLink festival - Promocija kulturne baštine uz zaštitu životne sredine od 25. juna do 25. septembra

Ekapija pre 20 dana
ArtLink festival, ove godine u svom desetom izdanju, kao deo evropske inicijative Gradovi festivali i sa motom Umetnici za prirodu, održava se od 25. juna do 25. septembra na različitim lokacijama u nekoliko gradova u Srbiji. Program festivala je… »

Poslanice iz sveta i Srbije za Međunarodni dan igre

Politika pre 26 dana
Za Međunarodni dan igre 29. april ove godine u poruci javnosti Kang Sue-jin, balerine i direktorke Nacionalnog baleta Koreje, koju prenosi Aja Jung, potpredsednica „World Dance Alliance Europe”, između ostalog se navodi da je igra umetnost trenutka… »

Vesti dana »