Siniša Mihajlović

Ne može nam niko ništa Sin Siniše Mihajlovića uz čuveni hit proslavio Đokovićev plasman u finale Rolan Garosa (Foto)

Alo pre 10 sati
Novak je još jednom pokazao da je neuništiv. Novak Đoković je pobedio Karlosa Alkaraza sa 3:1 u setovima i plasirao se u finale Rolan Garosa. Đokoviću čestitke pristižu sa svih strana, a oglasio se i sin legendarnog fudbalera Siniše Mihajlovića… »

Sin Siniše Mihajlovića uz pesmu Mitra Mirića proslavio Novakov plasman u finale

Telegraf pre 10 sati
oković je tako došao do svog sedmog finala na Rolan Garosu u karijeri, a čestitke uveliko pristižu sa svih strana. Novak Đoković nastavlja svoj pohod na 23. Gren Slem trofej u karijeri, nakon što se plasirao u finale Rolan Garosa, pobedom nad… »

Fudbalska legenda Arigo Saki u Beogradu - Banca Intesa i Generali Osiguranje Srbija i ove godine podržali Italjanski fudbalski…

Blic pre 17 sati
Banca Intesa, članica međunarodne bankarske grupacije Intesa Sanpaolo, i Generali Osiguranje Srbija, kompanija Generali grupe, podržale su osmi po redu Italijanski fudbalski kamp za decu, koji kompanija World Camp Srl organizuje od 26. do 30. juna na… »

Arigo Saki za Telegraf o čuvenom meču "u magli Marakane"

Telegraf pre 2 dana
Podsetio se čuveni trener Milana još jednom na dešavanja iz 1988. godine. Siniša Mihajlović je nedavno napustio ovaj svet, ali njegovo ime se i dalje može prelomiti preko usana mnogih fudbalskih fanatika. U njegovu čast će se održati i fudbalski… »

Banca Intesa i Generali Osiguranje Srbija i ove godine podržali Italjanski fudbalski kamp za decu

Novi magazin pre 2 dana
Banca Intesa, članica međunarodne bankarske grupacije Intesa Sanpaolo, i Generali Osiguranje Srbija, kompanija Generali grupe, podržale su osmi po redu Italijanski fudbalski kamp za decu, koji kompanija World Camp Srl organizuje od 26. do 30. juna na… »

Saki: Nikad neću zaboraviti Zvezdu i penale

Sportski žurnal pre 2 dana
Čuveni trener trofejne generacije Milana istakao da mu je taj meč bio jedan od najtežih. Legendarni italijanski fudbalski trener Arigo Saki rekao je danas u Beogradu da je Siniša Mihajlović bio posebna ličnost i veliki fudbaler i trener, kao i da… »

Izložba u čast dve legende - Mihajlovića i Rosija

Sportski žurnal pre 2 dana
Jedinstvena izložba o istoriji svetskog fudbala u Beogradu od 5. do 30. jula. Svi gosti Beograda, ali i Beograđani su dobili retku priliku da od 5. do 30. jula pogledaju i atraktivnu izložbu o istorijatu međunardonog fudbala, čijih će preko 500… »

Saki o Zvezdi, Milanu, Siniši...

B92 pre 1 dan
Arigo Saki rekao je u Beogradu da je Siniša Mihajlović bio posebna ličnost i veliki fudbaler i trener. Saki je gost Beograda kao promoter osmog po redu italijanskog fudbalskog kampa za decu. Kamp će biti održan od 26. do 30. juna na fudbalskim… »

Saki: Siniša Mihajlović je bio velikan, utakmice protiv Zvezde nezaboravne

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Legendarni italijanski fudbalski trener Arigo Saki rekao je danas u Beogradu da je Siniša Mihajlović bio posebna ličnost i veliki fudbaler i trener, kao i da nikad neće zaboraviti legendarne utakmice protiv Crvene zvezde iz 1989. godine i… »

Saki: Siniša je bio velikan, nezaboravna beogradska magla

Sport klub pre 1 dan
Saki je gost Beograda kao promoter osmog po redu italijanskog fudbalskog kampa za decu. Legendarni italijanski fudbalski trener Arigo Saki rekao je u Beogradu da je Siniša Mihajlović bio posebna ličnost i veliki fudbaler i trener, kao i da nikad neće… »

Vesti dana »