Sinofarm vakcina

Sinofarm vakcina smanjuje rizik od hospitalizacije za više od 90%

IndeksOnline pre 1 sat
ABU DABI – Vakcina protiv korona virusa kineske kompanije Sinofarm za 93 odsto smanjuje mogućnost da osoba zaražena korona virusom završi u bolnici, a za 95 odsto smanjuje rizik od smeštanja na intenzivnu negu, pokazuju rezultati studije sprovedene… »

U Paraćinu prvu dozu vakcine primilo 10.275 građana: Imunizacija u selima nastavljena danas u Plani

Večernje novosti pre 2 sata
U SEOSKOJ ambulanti u Plani danas je prvu dozu “sinofarm” vakcine primilo 60 stanovnika, koliko je doza cepiva i bilo moguće izdvojiti za tu ambulantu, pa su se zainteresovani već ranije prijavili mada zakazivanje nije bilo obavezno. Vakcinacija u… »

Važno za sve koji su primili "sinofarm" vakcinu: Objavljeni rezultati istraživanja - u 93 odsto slučajeva štiti od težih…

Večernje novosti pre 1 sat
U SRBIJI je počelo prvo istraživanje o dejstvu svih vakcina koje su u primeni kod nas, a u Ujedinjenim Arapskim Emiratima već imaju prve kompletne rezultate učinka cepiva kineskog “Sinofarma”! Podsetimo, Emirati su učestvovali i u trećoj fazi… »

Lončar: Resursi Srbije na raspolaganju SZO

Danas pre 4 sati
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je imunizacija prioritet i da će se Srbija obavezala da će sve svoje resurse staviti na raspolaganje Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO) i pomoći da se imunizacija izvrši u celoj Evropi, i… »

U Leskovac sutra stižu nove zalihe Fajzer vakcine, za ostale može i bez prijave

Južne vesti pre 4 sati
"Još uvek ne znamo koliko ćemo tačno vakcina dobiti sutra, to ne zavisi od nas ali bi trebalo da bude dovoljno Fajzer vakcina za sve koji su se prijavili da se vakcinišu njome", rekao je epidemiolog Časlav Nedeljković za Južne vesti i dodao je do… »

Dom zdravlja u Kragujevcu: Vakcinisano više od hiljadu nepokretnih građana

B92 pre 5 sati
Više od hiljadu nepokretnih građana sa područja Kragujevca primilo je do sada Sinofarm vakcinu protiv korona virusa, rečeno je danas Beti u Domu zdravlja u Kragujevcu. Portparolka Doma zdravlja Danijela Petrović je rekla da su njihove ekipe obavile i… »

Još 211.000 Fajzerovih vakcina stiglo u Srbiju

N1 Info pre 5 sati
U Institut Torlak stiglo je još 211.770 doza Fajzer-Biontek vakcine, saopštilo je Ministarstvo zdravlja, a javlja RTS. Isporuku vakcina najavio je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je na instagramu objavio da u ponedeljak stiže i 130.000… »

Dom zdravlja u Kragujevcu: Vakcinisano više od hiljadu nepokretnih građana

Glas Šumadije pre 7 sati
Više od hiljadu nepokretnih građana sa područja Kragujevca primilo je do sada Sinofarm vakcinu protiv korona virusa, rečeno je danas Beti u Domu zdravlja u Kragujevcu. Portparolka Doma zdravlja Danijela Petrović je rekla da su njihove ekipe obavile i… »

Lončar: Srbija se stavila na raspolaganje SZO, pomoći ćemo imunizaciju u Evropi

N1 Info pre 7 sati
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je imunizacija prioritet i da se Srbija obavezala da će sve svoje resurse staviti na raspolaganje Svetskoj zdravstvenoj organizaciji i pomoći da se imunizacija izvrši u celoj Evropi. Dodao je da će… »

Odlične vesti za našu zemlju: U Srbiju stiglo još 211.770 doza "Fajzer" vakcine, SZO impresionirana imunizacijom

Srbija danas pre 6 sati
U Srbiju je danas stiglo 211.770 doza Fajzerove vakcine. Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je najavio da će danas u našu zemlju, pored Fajzerovih, stići i 130.000 doza ruske vakcine Sputnjik. On je dodao da će stići i novi… »

Vesti dana »