Slaviša Kokeza

Češlja se poreklo imovine, je li Kokeza prvi na udaru

Nova pre 4 dana
U Poreskoj upravi koja je zadužena za primenu Zakona o utvrđivanju porekla imovine i posebnom porezu, trenutno se obrađuju podaci o imovini za više od 1.000 ljudi. Sagovornici Nova.rs, novinari koji se bave ekonomskim analizama, smatraju da je realno… »

Povratak Mažića, FSS će voditi poznati političar?!

Sportske.net pre 6 dana
Dosadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je upraznio stolicu, i sada fudbalska Srbija čeka njegovog naslednika. Licitira se odavno sa imenima, pominjao se Nemanja Vidić, čak i Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, a sada je red došao… »

Obrt u FSS, predsednik postaje rasim Ljajić: Sprema se još promena - vraća se Mažić?

Mondo pre 5 dana
Političar bi mogao da preuzme komandu nad srpskim fudbalom. Političar bi mogao da preuzme komandu nad srpskim fudbalom. Rasim Ljajić je najbliži predsedničkoj fotelji FSS-a! Političar iz Novog Pazara, koji se stidljivo pojavio kao kandidat… »

Iz politike u fudbal: Rasim Ljajić naozbiljniji kandidat za predsednika FSS-a

Srbija danas pre 5 dana
Menja Slavišu Kokezu. Slaviša Kokeza je otišao sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a po saznanjima "Novosti", na Terazijama se već ozbiljno iskristalisao prvi favorit za upražnjenu predsedničku fotelju. Reč je o Rasimu Ljajiću… »

I Niš za izbore u FSS: Sudije kaznene ekspedicije, utakmice unapred pripremljene

Mozzart sport pre 10 dana
“Očigledna je namera nekih fudbalskih moćnika da naš klub pošalju u Prvu ligu Srbije”, navodi se u saopštenju Radničkog. Slaviša Kokeza je bivši, Marko Pantelić je tek stupio na mesto vršioca dužnosti, a srpski klubovi već traže korenite… »

"Tu mafijašku bandu iz fudbala – sve ćemo da ih pohapsimo"

B92 pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je borbu države protiv organizovanog kriminala u srpskom fudbalu. Pre nekoliko nedelja ostavku na mesto predsednika FSS podneo je Slaviša Kokeza, nakon što je priveden na informativni razgovor u Službu za… »

Piksi: LJudi zamišljaju da je u FSS katastrofa, rusvaj, kupleraj… ali, nije tako, radi se mirno

Sportski žurnal pre 13 dana
Dragan Stojković, selektor Orlova, za naš praznični trobroj govorio je i o specifičnoj situaciji u FS Srbije. Stvorila se jako ružna slika o savezu? Da li ste pomišljali da odustanete kad je Slaviša Kokeza priveden na informativni razgovor? - Ovo… »

Doskorašnji čelnik FSS-a zagrmeo: Novi predsednik mora da reši problem sa nameštanjem utakmica

Srbija danas pre 16 dana
Jasni i glasno. Doskorašnji sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević, koji je sa pomenute funkcije otišao nakon dolaska Dragana Stojkovića na mesto selektora Srbije, veruje da novi prvi čovek srpskog fudbala mora da reši neka… »

Baš im fali srpski fudbal, navijači ne haju za zabranu

Nova pre 19 dana
Da u Superligi i Prvoj ligi Srbije vlada potpuna anarhija, jasno je svakom ko samo letimično "preleti" preko vesti iz domaćeg fudbala. FSS nema predsednika, Slaviša Kokeza je „pušten niz vodu“, UEFA s vremena na vreme dobije neke dojave o… »

Iz FSS se niko ne oglašava: Ko će preuzeti odgovornost za afere u srpskom fudbalu?

Hot sport pre 27 dana
Funkcioneri ne izlaze u javnost, a problemi se samo nižu! Svedoci smo veoma loše situacije u domaćem fudbalu. U prethodnim danima je aktuelan veliki broj afera. Doskorašnji predsednik FSS-a Slaviša Kokeza je podneo ostavku, ali njegovi bliski… »

Vesti dana »