Sloboda Čačak

Dvadesetak okupljenih na protestu u Čačku: Opozicione stranke potpisale Sporazum o saradnji, nenapadanju i zajedničkom…

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Večeras u 19 časova održan je još jedan u nizu protesta „Srbija protiv nasilja”, na kome se okupilo oko 20 gradjana i predstavnika opozicionih stranaka. Na večerašnjem skupu opozicione stranke Nova Srbija, Srpski pokret Dveri… »

Protesti u više gradova Srbije: Govori opozicionara u Nišu (UŽIVO)

Novi magazin pre 11 sati
Protest „Niš protiv nasilja“, u novom obliku, održaće se večeras, s početkom u 18 časova. Niš će biti prva destinacija, kako je najavljeno, "Karavana slobode", a osim u ovom gradu protesti se večeras održavaju i u Čačku, Zrenjaninu… »

BLOG Protest u Nišu: „Baklja će, kao i ’96, krenuti odavde, ali ovaj put neće izbeći 6. oktobar“

N1 Info pre 12 sati
U Nišu je večeras održan 16. protest protiv nasilja, ovaj put u novom obliku. Niš je bio prva destinacija, kako je najavljeno, "Karavana slobode", a osim u ovom gradu protesti su večeras bili i u Čačku, Zrenjaninu, Jagodini i Gornjem Milanovcu. U… »

Građani treba da znaju, ovo su lokalni mediji koje podržavaju strane organizacije

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Koalicija dest lokalnh nezavisnih medijskih kuća pokrenula je projekat ”Zajednički glas ZA slobodu medija/Common Voice FOR Media Freedom”, koji je podržala Evropska zadužbina za demokratiju iz Brisela ,,U projekat ‘’Zajednički glas ZA slobodu… »

Jokićev klub debituje u AdmiralBet KLS, stigao kvartet Amerikanaca!

Sportske.net pre 1 dan
Utakmicom Čačak 94 - Zlatibor startovaće nova sezona u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije. Taj meč je na programu u petak od 17.30h, a u ostalim mečevima prvog kola sastaće se: Džoker - Sloga, Sloboda - Novi Pazar, Radnički - Tamiš, OKK Beograd… »

Srpski vrtići u Frankfurtu

Vesti online pre 1 dan
Na nedavnim Danima srpske kulture u Frankfurtu, tokom kojih je obeležen i Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, Pokret za decu Tri plus iz Čačka, imao je čast da ove godine prezentuje svoju već najavljenu ideju: otvaranje srpskih… »

Počinje nova sezona u KLS: Nekoliko novina u takmičenju, među novajlijama i klub Nikole Jokića

Kurir pre 1 dan
Utakmicom između Čačka 94 i Zlatibora u petak od 17 časova i 30 minuta počinje nova sezona u Košarkaškoj ligi Srbije. U prvom kolu još se sastaju: Džoker – Sloga, Sloboda – Novi Pazar, Radnički – Tamiš, OKK Beograd – Dinamik, Zdravlje… »

Kreće nova sezona u KLS

B92 pre 1 dan
Utakmicom izmedju Čačka 94 i Zlatibora u petak od 17.30 časova počinje nova sezona u Košarkaškoj ligi Srbije. U prvom kolu još se sastaju: Mladost - Vršac (30. septembar, 16.30h), Zdravlje - Metalac (30. septembar, 17h), Radnički - Tamiš (30… »

Čačak i Zlatibor otvaraju novu sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije

Sportski žurnal pre 1 dan
Kao i prethodne sezone KLS i u ovu takmičarsku godinu ulazi sa nekoliko novina koje za cilj imaju unapređenje takmičenja. Utakmicom između Čačka 94 i Zlatibora u petak od 17.30 časova počinje nova sezona u Košarkaškoj ligi Srbije. U prvom kolu… »

Čačak 94 i Zlatibor otvaraju novu sezonu KLS

Sport klub pre 1 dan
Utakmicom između Čačka 94 i Zlatibora u petak od 17 časova i 30 minuta počinje nova sezona u Košarkaškoj ligi Srbije. U prvom kolu još se sastaju: Džoker – Sloga, Sloboda – Novi Pazar, Radnički – Tamiš, OKK Beograd – Dinamik, Zdravlje… »

Vesti dana »