Sloboda Čačak

U gradu na Moravi u toku je teniski turnir „Čačak open 2023”, učestvuju deca sa četiri kontinenta: Sutra veliko finale

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak – Mnogim ljubiteljima sporta ovih dana u mislima je ona čuvena pariska šljaka, gde svi očekuju od Novaka Đokovića da postane kralj tenisa. Za to vreme, na šljaci kraj Zapadne Morave, u toku je 23. po redu „Čačak open 2023”, gde… »

Tanasko Rajić ponovo među svojima – prvi put okupljaju se potomci ustaničkog barjaktara na slavnom Ljubiću

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Čačak - Na slavnom i bezbroj puta opevanom brdu Ljubiću ponovo će se vijoriti ustaničke zastave koje su ga ovenčale slavom u borbi za slobodu Srbije. Ali i prvi put Bogu će se za dušu ustaničkog barjaktara pomoliti njegovi potomci koji će se… »

Sloboda ili ništa: Predavanje o kraljici Dragi Obrenović

Morava info pre 1 dan
ČAČAK – U Galeriji Narodnog muzeja u Čačku u četvrtak, 8. juna, održaće se predavanje “Kraljica Draga – Od ličnog kulta do najpoznatije antiheroine srpske istorije“. Program se organizuje u okviru segmenta “Sloboda ili ništa“… »

Kraljica Draga večeras u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak – U Galeriji Narodnog muzeja u Čačku u četvrtak, 8. juna, održaće se predavanje “Kraljica Draga – Od ličnog kulta do najpoznatije antiheroine srpske istorije“. Program se organizuje u okviru segmenta “Sloboda ili ništa“… »

Godišnjica Bitke na Ljubiću

Politika pre 4 dana
ČAČAK – U Čačku je danas obeležena 208. godišnjica Bitke na Ljubiću i godišnjica smrti Tanaska Rajića, a ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković rekao je da su i pored junačke smrti Rajića, trijumfovali… »

Podsetnik na plasman Slobode u najjači rang domaćeg fudbala (VIDEO)

Zoom UE pre 4 dana
UŽICE – Fudbalski klub Sloboda je pre tri decenije ostvario najveći uspeh u klupskoj istoriji – plasman u najjači rang domaćeg fudbala. Svojevrsno podsećanje na ovaj rezultat bila je promocija dokumentarnog filma „Kada stvarnost prevaziđe… »

SSP Čačak: Rehabilitacija u kanalizaciji?

Morava info pre 4 dana
ČAČAK – Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) oglasio se povodom najave lokalne vlasti o novim investicijama u Ovčar Banju i Ovčarsko-kablarsku klisuru: Saopštenje prenosimo u celosti: Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je najavio… »

Prvi put u Prvoj ligi - Kad stvarnost prevaziđe maštu

Sportski žurnal pre 8 dana
Sećanje na junake iz detinjstva - dokumentarni film posvećen prvom plasmanu Slobode u Prvu ligu. Promocija dokumentarnog filma „Kad stvarnost prevaziđe maštu“, autora Nemanje Nešića, biće održana sutra od 20 časova u Gradskom kulturno centru… »

Sloboda aparati u stečaju prodaju lokale u Nišu i Leskovac

Jugmedia pre 11 dana
Predmet prodaje su lokali u Nišu od 108 kvadrata po početnoj ceni od 2,68 miliona dinara i Leskovcu površine od 20 kvadrata za koji je određena početna cena od 489.550 dinara. Nadmetanje će se održati 26. juna u prostorijama Agencije za… »

Jugoslovenski gigant ide na doboš: Rasprodaje se imovina

B92 pre 11 dana
Acionarsko društvo "Sloboda aparati" iz Čačka u stečaju oglasilo je prodaju dela imovine javnim nadmetanjem. Predmet prodaje su lokali u Nišu od 108 kvadrata po početnoj ceni od 2,68 miliona dinara i Leskovcu površine od 20 kvadrata za koji je… »

Vesti dana »