Sloboda Čačak

Počelo finale Čačak Open 2021: Rekete ukrstili Ognjen Milić i Aleksandar Vasilev, kao i Ivana Lakić i Aleksandra…

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak- Čačak open počeo je 5. juna i danas se završava finalom koji se održava na terenima TK Sloboda. Prema rečima Neša Puzića, predsednika i direktora turnira,ovaj Čačak open 2021. godine najjači je od početka održavanja pre 21 godinu… »

Ognjen Milić i Aleksandra Stevanović pobednici teniskog turnira Čačak Open-a 2021

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Čačak - Ognjen Milić, mladi teniser iz Kragujevca porazio je petog igrača Evrope Aleksandra Vasileva iz Bugarske, dok je Aleksandra Stevanović iz Bora bila bolja od Ivane Lakić iz Crne Gore. Prema rečima Neša Puzića, predsednika i direktora… »

Kakva je situacija u "Slobodi" nakon eksplozije? VIDEO

B92 pre 1 dan
Čačanska “Sloboda” još nije na nogama nakon eksplozije koja se dogodila prošle nedelje. Lokalne vlasti apleuju na meštane koji žive neposredno pored fabrike da se ne kreću van puta zbog eksplozivnih sredstava koje se mogu aktivirati. "Radnici u… »

Požar i eksplozija u kompaniji Sloboda u Čačku: Rizik intendantskih ambicija

Novi magazin pre 1 dan
Činjenica je da mnogi objekti za skladištenje ubojnih sredstava nisu opremljeni alarmnim sistemima niti sistemima za detekciju, a ne postoje ni centralizovani sistemi elektronskog nadzora. Pojedina skladišta nemaju ni sistem osvetljenja… »

Požar i eksplozija u kompaniji Sloboda u Čačku: Jezivije nego u vreme NATO bombardovanja

Novi magazin pre 1 dan
Čak i u vreme komunizma u vojnom delu Slobode bilo je radnika koji nisu bili članovi SKJ, a danas kad navodno živimo u demokratiji? Kako čujem od nekih radnika, bez odobrenja SNS-a, sem kad su u pitanju pojedine rodbinske veze, nemoguće je dobiti… »

Demineri u Pridvorici: Todorović upozorio građane da se ne kreću po zelenim površinama i njivama

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čačak - Prema informacijama dobijenim od menadžmenta kompanije „Sloboda“ Čačak, ekipe deminera su na terenu u okolini mesta akcidenta, u cilju pronalaženja i uklanjanja ostataka eksplozivnih naprava u reonu Pridvorice. Komandant gradskog štaba… »

Opasnost u Čačku i dalje postoji! Izdat važan apel - građani zbog ovoga ne smeju biti u blizini "Slobode"

Srbija danas pre 2 dana
Požar je nakon kratkog vremena prerastao u serijske eksplozije. Komandant Štaba za vanredne situacije grada Čačka Milun Todorović apelovao je danas na građane da se ne kreću po zelenim površinama i njivama jer su ekipe deminera na terenu. Kako… »

Demineri na terenu: Čačak: Izbegavati okolinu "Slobode"

Blic pre 2 dana
Komandant Štaba za vanredne situacije grada Čačka Milun Todorović apelovao je danas na građane da se ne kreću po zelenim površinama i njivama jer su ekipe deminera na terenu. Kako prenosi Glas Zapadne Srbije, pozivajući se na informacije dobijene… »

Apel građanima, demineri su na terenu: Potrebno izbegavati okolinu "Slobode"

Alo pre 2 dana
Komandant Štaba za vanredne situacije grada Čačka Milun Todorović apelovao je danas na građane da se ne kreću po zelenim površinama i njivama jer su ekipe deminera na terenu u cilju pronalaženja i uklanjanja ostataka eksplozivnih naprava u reonu… »

Hitno upozorenje za građane Čačka: Posle eksplozije u "Slobodi" ovo nikako ne smeju da rade

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: Tanjug/Nataša Lazarević Kako prenosi Glas Zapadne Srbije, pozivajući se na informacije dobijene od menadžmenta kompanije "Sloboda" Čačak, ekipe deminera su na terenu u cilju pronalaženja i uklanjanja ostataka eksplozivnih naprava u reonu… »

Vesti dana »