Slovenija

"Rujan fest" u Zagrebu u znaku Srba Joksimović dominirao, a Miroslav nije hteo sa bine

Večernje novosti pre 6 sati
Prva dva dana festivala dominirali "nepoželjni" - Željko Joksimović, Miroslav Ilić i Seka Aleksić. UPRKOS zahtevu hrvatskih ratnih i vojnih invalida da se zabrane nastupi srpskih pevača na "Rujan festu" u Zagrebu, prva dva dana festivala dominirali… »

Druga pobeda odbojkaša na EP, savladana Slovačka

Sportski žurnal pre 8 sati
Sledeći meč izabranici Slobodana Kovača igraju u ponedeljak od 20.30 protiv Španije. Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Slovačke 3:0 (25:19, 25:20, 25:21) u drugom kolu Evropskog prvenstva, koje se održava u Belgiji, Francuskoj… »

Izložba Bojana Stojčića "Past perfect continuous" od ponedeljka u Malom likovnom salonu

Radio 021 pre 17 sati
Izložba Bojana Stojčića "Past perfect continuous" biće otvorena u ponedeljak, 16. septembra u Malom likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada. U pitanju je deo festivala Dunavski dijalozi, pod nazivom "Dunav +", u kome učestvuju umetnci podunavskog… »

Goran Todorović Faca predložen za Oktobarsku nagradu

Jug press pre 6 sati
LESKOVAC Posle novih rezultata vrednih pažnje, koje je leskovački padobranac Goran Todorović Faca ostvario krajem avgusta na aerodromima u Sloveniji, Upravni odbor Aerokluba „Saša Mitrović“ uputio je Odboru za obeležavanje praznika, jubileja i… »

Druga pobeda odbojkaša na EP, savladana Slovačka

RTV pre 8 sati
ANTVERPEN - Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras selekciju Slovačke 3:0 (25:19, 25:20, 25:21) u drugom kolu Evropskog prvenstva, koje se održava u Belgiji, Francuskoj, Holandiji i Sloveniji. Posle pobede nad Nemačkom u prvom kolu… »

Srbija ubedljiva protiv Slovačke u Antverpenu

RTS pre 8 sati
Obojkaši Srbije savladali su Slovačku sa 3:0 (25:19, 25:20, 25:21) i stigli do druge pobede u Grupi B na Evropskom prvenstvu. Narednu utakmicu izabranici Slobodana Kovača igraju u ponedeljak protiv Španije. Odbojkaši Srbije savladali su Slovačku sa… »

Druga pobeda odbojkaša na EP, savladana Slovačka

Sputnik pre 8 sati
Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras selekciju Slovačke 3:0 (25:19, 25:20, 25:21) u drugom kolu Evropskog prvenstva, koje se održava u Belgiji, Francuskoj, Holandiji i Sloveniji. Posle pobede nad Nemačkom u prvom kolu grupe B, srpski… »

Sonja Savić bi danas slavila rođendan da nije doživela tragediju! Predozirala se pre 11 godina u stanu punom špriceva, a…

Kurir pre 13 sati
Sonju Savić su pratile brojne kontroverze. Pronađena je mrtva u svom stanu 23. septembra 2008. godine. Imala je 47 godina, a preminula je od prevelike doze droge. Sonja je sahranjena u rodnom selu Donja Gorevnica, a niko od njenih kolega nije… »

Sonja Savić se predozirala pre 11 godina, a reči koje je izgovorila pred smrt otkrivaju svu njenu bol!

Alo pre 14 sati
Na današnji dan rođena je jedna od najboljih srpskih glumica! Sonju Savić su pratile brojne kontroverze. Pronađena je mrtva u svom stanu 23. septembra 2008. godine. Imala je 47 godina, a preminula je od prevelike doze droge. Sonja je sahranjena u… »

Slovenci slave praznik Primorske Slovenije: Dan kada je ova oblast vraćena u sastav Jugoslavije!

Kurir pre 16 sati
U Sloveniji se danas proslavlja praznik Primorske Slovenije u znak sećanja na 15. septembar 1947. godine i Pariski ugovor, kada je veći deo Primorske (priobalna oblast u Sloveniji) ušao u sastav slovenačke federalne jedinice bivše Socijalističke… »

Vesti dana »