Slovenija

U Hrvatskoj samo jedan novi slučaj korone, u RS, Sloveniji ima umrlih

Mondo pre 10 sati
Najnovije informacije o korona virusu u Republici Srpskoj i Sloveniji... Najnovije informacije o korona virusu u Republici Srpskoj i Sloveniji... Dve ženske osobe kod kojih je bio potvrđen virus korona preminule su u Republici Srpskoj (RS) u protekla 24… »

U Sloveniji četvrti dan bez novozaraženih

Nova pre 13 sati
U Sloveniji četvrti dan zaredom nije zabeležen nijedan novi slučaj korona virusa, a u protekla 24 sata preminula jedna osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva poratao na 107, saopštila je danas slovenačka vlada. Od juče je testiran 341… »

Region: U Crnoj Gori nema više obolelih, u Makedoniji 37 novozaraženih, u Hrvatskoj jedan novi slučaj

RTV pre 6 sati
LJUBLJANA/ZAGREB - U Sloveniji četvrti dan zaredom nije zabeležen nijedan novi slučaj korona virusa, a u protekla 24 sata preminula jedna osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva porastao na 107, saopštila je danas slovenačka vlada. Od juče je… »

U Sloveniji četvrti dan zaredom bez novozaraženih

Blic pre 13 sati
U Sloveniji četvrti dan zaredom nije zabeležen nijedan novi slučaj korona virusa, a u protekla 24 sata preminula jedna osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva poratao na 107, saopštila je danas slovenačka vlada. Od juče je testiran 341… »

Korona virus: U Srbiji dan bez smrtnih slučajeva, broj umrlih u Americi blizu 100.000

BBC News pre 9 sati
Prema poslednjim podacima u Srbiji se 5.857 ljudi oporavilo od virusa, dok je broj žrtava u svetu prešao 342 hiljade. U Srbiji u poslednja 24 časa nije bilo preminulih od Kovida-19, nova lokalna žarišta javila su se u nekoliko radnih kolektiva u… »

Dan slovenske pismenosti: Venci na spomeniku Ćirilu i Metodiju

B92 pre 12 sati
Dan slovenske pismenosti i kulture danas je u Beogradu obeležen polaganjem venaca na Spomenik apostolima Ćirilu i Metodiju u istoimenom parku. Vence su položili ambasadori i predstavnici ambasada slovenskih zemalja u Srbiji - Rusije, Belorusije… »

Plan za turističku sezonu u Hrvatskoj: Obavezna potvrda rezervacije smeštaja

Radio 021 pre 10 sati
Nakon što je hrvatski ministar turizma izneo plan otvaranja letnje turističke sezone koji predviđa da će do kraja maja putovanja biti olakšana za Sloveniju, Austriju, Mađarsku, Češku i Slovačku, tokom juna za Nemačku, Poljsku, a iza toga i za… »

U luci Koper u Sloveniji postavlja se 5G mreža

Telegraf pre 10 sati
U slovenačkoj luci Koper, jednoj od najvećih u Evropi, pametna 5G infrastruktura će, pored komunikacijskih usluga, omogućiti i brojne virtualne namenske mreže za pojedinačne segmente, kao što su logistika, transport, zdravlje, energija, fabrike. U… »

Položeni venci na Spomenik apostolima Ćirilu i Metodiju: Prisustvovao i ruski ambasador (foto)

Srbija danas pre 10 sati
Ovo je dan koji se obeležava u znak sećanja dolaska dvojice prosvetitelja u Veliku Moravsku. Dan slovenske pismenosti i kulture danas je u Beogradu obeležen polaganjem venaca na Spomenik apostolima Ćirilu i Metodiju u istoimenom parku. Vence su… »

Telekom Slovenije u Koperu postavlja probnu 5G mrežu

B92 pre 12 sati
Koper -- Telekom Slovenije planira da uspostavi probnu mrežu sa 5G tehnologijom u lučkom gradu Koper. To se radi u cilju istraživanja mogućnosti razvoja i testiranja različitih logističkih rešenja, saopštila je ta kompanija. Planirano je da 5G… »

Vesti dana »