Snajke

"Nikolina je inscenirala pljačku nakita u Hrvatskoj ": Miša Grof otkrio detalje iz dnevnika sina Vidoja: "Ima zlato u…

Blic pre 9 sati
Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, tvrdi da je Nikolina Pišek odgovorna za smrt njegovog sina Vidoja Ristovića, koji je preminuo tokom masaže, zbog zastoja srca, prenose domaći mediji. U intervjuu za domaće medije on je citirao prepisku… »

Nikolina je iscenirala pljačku u Hrvatskoj!? Miša Grof otkrio do sada nepoznate detalje: Kod nje ima nakita koji vredi više…

Alo pre 9 sati
Miša Grof otkrio do sada nepoznate detalje. Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, i dalje tvrdi da je navodno Nikolina Pišek odgovorna za smrt njegovog sina Vidoja Ristovića, koji je preminuo 8. maja, tokom masaže, od posledica zastoja srca. U… »

Nikolina je montirala pljačku nakita u Hrvatskoj! Miša Grof za Kurir otkriva: Ostalo joj još zlata u vrednosti od preko…

Kurir pre 10 sati
Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, i dalje ponavlja da je Nikolina Pišek odgovorna za smrt njegovog sina Vidoja Ristovića, koji je preminuo 8. maja, tokom masaže, od posledica zastoja srca. U intervjuu za Kurir ekskluzivno je citirao prepisku… »

Karavan Majke i snajke danas u Čačku Da li će se Čačanima dopasti teleći medaljoni na kajmaku sa hrskavom slaninicom

Mondo pre 2 dana
Karavan Majke i snajke nastavlja da obilazi Srbiju! Danas od 17 časova Čačane na Trgu Ustanka očekuje nesvakidašnja zabava koja podrazumeva druženje s vrhunskim kuvarom i voditeljem popularne emisije Rašom Vlačićem, degustaciju njegovih… »

Karavan Majke i snajke danas u Čačku Da li će se Čačanima dopasti teleći medaljoni na kajmaku sa slaninicom na Rašin…

Kurir pre 2 dana
Karavan Majke i snajke nastavlja da obilazi Srbiju! Danas od 17 časova Čačane na Trgu Ustanka očekuje nesvakidašnja zabava koja podrazumeva druženje s vrhunskim kuvarom i voditeljem popularne emisije Rašom Vlačićem, degustaciju njegovih… »

Ne znam šta mu je u glavi Bosa Čolić se oglasila povodom nove snajke, evo šta je rekla i da li će je prihvatiti

Alo pre 3 dana
Neće im biti dobro od njenih reči. Lazar Čolić Zola u "Zadruzi" je sve prisniji sa Viktorijom Mitrović, prema kojoj je sinoć otvoreno, posle mnogo vremena, pokazao emocije, a tim povodom se oglasila njegova majka Bosa. Podsetimo, ona je prvobitno… »

Karavan Majke i snajke u Vranju Pogledajte koja su sve jela iz nedoljive rašine kuhinje Vranjanci imali prilike da probaju

Kurir pre 3 dana
Posle Niša i Leskovca, karavan Majke i snajke posetio je i jug i grad nadaleko poznat po gostoprimljivosti i hedonizmu. Vranjanci su prvi put probali trljanicu, kobasice i piletinu na Rašin način, razmenjivali recepte sa ekipom Majki i snajki, ali i… »

Kurir horoskop za 30. Jun: U vezi imate ljubav i poverenje partnera, ali pripazite na novac, trošite više nego što treba…

Kurir pre 4 dana
Danas vam energija donosi niz poslovnih sastanaka. Međutim, moguću su naporni pregovori i kompromisi. Vaša veza sa partnerom prožeta je poverenjem i ljubavlju. Period zajedničkog prosperiteta. Evo šta vam zvezde još predviđaju: 02:32 Kurir dnevni… »

Video sam lobanju zazidanu u beton Ivanov brat ispričao kako ga je našao i otkrio zločin njegove supruge

Alo pre 4 dana
Brat pronašao Ivanov skelet zabetoniran u pomoćnoj prostoriji na dan sahrane snajke. "Ja sam ga pronašao, ja sam iskopao i razbio beton", rekao je brat Ivana Stojanovića čije je telo pronađeno zabetonirano u buretu u jednoj od pomoćnih zgrada u… »

"Iskopao sam i razbio beton i ugledao lobanju": Brat pronašao Ivanov skelet zabetoniran u pomoćnoj prostoriji na dan sahrane…

Blic pre 4 dana
"Ja sam ga pronašao, ja sam iskopao i razbio beton", rekao je brat Ivana Stojanovića čije je telo pronađeno zabetonirano u buretu u jednoj od pomoćnih zgrada u dvorištu porodične kuće. Ivana je, kako se sumnja, ubila supruga Biljana Stojanović… »

Vesti dana »