Soraja Vučelić

(Foto): Starleta šokirala fotografijama, Soraja u modricama i podlivima: "Jezivo je šta rade sebi zbog lepote"

Blic pre 7 dana
Soraja Vučelić šokirala novom objavom. Soraja Vučelić često menja lični opis, pa nekad gotovo i da ne možemo da je prepoznamo, ali je novom objavom izazvala opšte diskusije. Starleta je u sklopu Instagram priče objavila novu fotku na kojoj joj… »

Soraja zabrinula pratioce: Starleta objavila fotografiju sa modricama ispod očiju - evo šta je uradila

Telegraf pre 7 dana
Soraja je poznata po tome da je veliki pobornik estetske hirurgije, pa je tako za poslednjih 10 godina potpuno promenila lični opis. Starleta Soraja Vučelić često menja lični opis, pa nekad gotovo i da ne možemo da je prepoznamo, ali sada je sve… »

Šok fotke soraje Vučelić osvanule na mrežama: Starleta sva u modricama - sedi u kolima, a lice se izobličilo od otoka…

Kurir pre 7 dana
Starletu Soraju Vučelić upoznali smo pre deset godina u rijalitiju Veliki Brat, a od tada kroz golišave Instagram objave na kojima je malo po malo "menjala lični opis". Soraja je u poslednjoj deceniji postala "druga žena", a pored silikona u grudima… »

Šok snimak soraje Vučelić osvanuo na internetu: Starleta sva u modricama - sedi u kolima, a lice se izobličilo od otoka!

Mondo pre 8 dana
Starleta Soraja Vučelić objavila nesvakidašnji video. Starleta Soraja Vučelić objavila nesvakidašnji video Starletu Soraju Vučelić upoznali smo pre deset godina u rijalitiju Veliki Brat, a od tada kroz golišave Instagram objave na kojima je malo… »

Sorajine nove obrve napravile haos na mrežama! Na starleti pršti nakit, grudi ispadaju iz haljine, a svi pažnju obratili na…

Kurir pre 23 dana
Starleta Soraja Vučelić objavila je nove slike na Instagramu na kojima je u prvom planu njena izvajana figura u skupocenoj odeći, ali nakon što su pratioci "digli pogled", ostali su zatečeni onim što su videli. Soraja na slikama izgleda kao milion… »

Nije ih počupala, a iznad leve joj raste još jedna Sorajine obrve napravile haos na mrežama, starleta doživela neviđeni…

Alo pre 23 dana
Samo jedna greška u fotošopu skupo je koštala starletu. Starleta Soraja Vučelić objavila je nove fotografije na Instagramu na kojima je, naravno u prvom planu njena vitka figura u preskupim krpicama, ali to nije ono što je privuklo pažnju brojnih… »

Pršte nakit i štikle, grudi ispale iz haljine, a svi gledaju u ovo: Pometnja zbog Soraje Vučelić - šta je s obrvama?!

Mondo pre 23 dana
Atraktivna starleta na meti prozivki. Atraktivna starleta na meti prozivki Starleta Soraja Vučelić objavila je nove slike na Instagramu na kojima je u prvom planu njena izvajana figura u skupocenoj odeći, ali nakon što su pratioci "digli pogled"… »

U rijalitiju pričao da je bio intiman sa starletom,: onda zaveo pevačicu, a tek kad vidite lepoticu koja mu je rodila sina…

Blic 22.04.2022
U domaćim medijima odjeknula je vest da je kaskader i rijaliti učesnik Uroš Ćertić navodno kriv za razvod popularne voditeljke kviza "Slagalica", Marije Veljković. Kaskader je u rijalitijima često bio blizak sa ženama, a njegova veza sa bivšom… »

Ovo su žene sa kojima su povezivali Uroša ćertića pre Marije Veljković: Starlete, pevačice, a ova lepotica mu rodila…

Kurir 22.04.2022
U domaćim medijima odjeknula je vest da je kaskader i rijaliti učesnik Uroš Ćertić navodno kriv za razvod popularne voditeljke kviza "Slagalica", Marije Veljković. Kaskader je u rijalitijima često bio blizak sa ženama, a njegova veza sa bivšom… »

U rijalitiju pričao da je bio intiman sa starletom Sve žene sa kojima su povezivali Uroša Ćertića pre Marije Veljković

Alo 22.04.2022
U domaćim medijima odjeknula je vest da je kaskader i rijaliti učesnik Uroš Ćertić navodno kriv za razvod popularne voditeljke, Marije Veljković. Kaskader je u rijalitijima često bio blizak sa ženama, a njegova veza sa bivšom članicom grupe… »

Vesti dana »