Sputnik V

EU produžila sankcije Rusiji: Zbog "učešća u sajber-kriminalu"

Večernje novosti pre 4 sati
Foto arhiva -Savet EU doneo je odluku da produži režim ograničavajućih mera zbog sajber napada koji prete EU i njenim zemljama članicama na godinu dana - do 18. maja 2022. godine, navedeno je u izjavi EU, prenosi Sputnjik. Kako bi sankcioni spisak… »

Stigla još dva aviona iz belorusije: Srbija će kompletirati eskadrilu od 14 lovačkih aviona MiG-29

Blic pre 7 sati
Na vojni aerodrom "Pukovnik Milenko Pavlović" u Batajnici danas je sleteo teški transportni avion An-124-100M-150 "Ruslan" koji je dopremio preostala dva od četiri lovca MiG-29, što je beloruska donacija Srbiji, preneo je Sputnjik. Prva dva aviona… »

Na vojni aerodrom u Batajnici dopremljena preostala dva lovca MiG-29

Danas pre 8 sati
Na vojni aerodrom “Pukovnik Milenko Pavlović“ u Batajnici sleteo je teški transportni avion An-124-100M-150 „Ruslan“ kojim su dopremljena preostala dva od četiri lovca MiG-29, donacija Belorusije Srbiji, objavio je portal Sputnjik. Prva dva… »

EU odlučila: Produžavamo sankcije Rusiji

B92 pre 1 dan
Savet EU produžio je na godinu dana sankcioni režim koji, između ostalog, pogađa državljane i organizacije iz Rusije zbog "učešća u sajber-kriminalu". „Savet EU doneo je odluku da produži režim ograničavajućih mera zbog sajber napada koji… »

EU produžila sankcije Rusiji zbog sajber napada

Politika pre 1 dan
Brisel – Savet Evropske unije produžio je na godinu dana sankcioni režim koji, između ostalog, pogađa državljane i organizacije iz Rusije zbog „učešća u sajber-kriminalu”. „Savet EU doneo je odluku da produži režim ograničavajućih mera… »

Srbija dobila još dva aviona MiG-29 iz Belorusije

Politika pre 1 dan
Na vojni aerodrom „Pukovnik Milenko Pavlović” u Batajnici sleteo je teški transportni avion An-124-100M-150 „Ruslan” koji je dopremio preostala dva od četiri lovca MiG-29, što je beloruska donacija Srbiji, preneo je Sputnjik. Prva dva aviona… »

Ko su oni koji komanduju Gazom?

Alo pre 4 sati
Radikalni Hamas se ovih dana po četvrti put žestoko sukobio sa Izraelom otkako je preuzeo moć u Pojasu Gaze pre petnaestak godina. Za šta se zalaže Hamas, na čiju podršku računa, i odakle im tolike rakete? "Radikalan" ili "islamistički" – ti… »

Evropska unija produžila sankcije Rusiji zbog sajber napada

Telegraf pre 3 sata
Odluka doneta, kako je navedeno, zbog napada koji prete. Savet Evropske unije produžio je danas na godinu dana sankcioni režim koji, između ostalog, pogađa državljane i organizacije iz Rusije zbog "učešća u sajber-kriminalu". - Savet EU doneo je… »

EU produžila sankcije Rusiji zbog sajber napada

Dnevnik pre 4 sati
BRISEL: Savet Evropske unije produžio je na godinu dana sankcioni režim koji, između ostalog, pogađa državljane i organizacije iz Rusije zbog "učešća u sajber-kriminalu". Savet EU doneo je odluku da produži režim ograničavajućih mera zbog… »

Napadnut Izrael! Rakete doletele iz Libana, zavijaju sirene, granica zasuta projektilima!

Srbija danas pre 4 sati
Izraelska vojska potvrdila informaciju. Širom Izraela su se oglasile sirene za vazdušni napad crvenog stepena, eksplozije su se čule na izraelsko-libanskoj granici. Ranije tokom maja, Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da su tri rakete… »

Vesti dana »