Srđan Nogo

Srđan Nogo i Zoran Radojičić pušteni iz pritvora: Nakon saslušanja tužilaštvo ukinulo rešenje o zadržavanju

Srbija danas 05.08.2020
Njih dvojica su uhapšeni u ponedeljak. Bivši poslanici Srđan Nogo i Zoran Radojičić saslušani su jutros u Višem tužilaštvu u Beogradu, zbog sumnje da su pozivali na nasilno rušenje ustavnog uređenja. Nakon toga tužilaštvo je ukinulo rešenje… »

Nogo i Radojičić pušteni da se brane sa slobode

Telegraf 05.08.2020
Nogo i Radojčić su saslušani povodom krivičnog dela pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja u pokušaju. Bivši poslanici Srđan Nogo i Zoran Radojičić pušteni su danas da se brane sa slobode nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u… »

Nogo i Radojičić pušteni kući: Nakon saslušanja tužilaštvo ukinulo rešenje o zadržavanju

Večernje novosti 05.08.2020
BIVŠI poslanici Srđan Nogo i Zoran Radojičić saslušani su jutros u Višem tužilaštvu u Beogradu, zbog sumnje da su pozivali na nasilno rušenje ustavnog uređenja. Nakon toga tužilaštvo je ukinulo rešenje o policijsko zadržavanju i oni su… »

Đilas stao uz ekstremne desničare: Stranka slobode i pravde (SSP) bi da zaštiti Noga koji bi da nasilno upada u skupštinu

Blic 04.08.2020
Dan nakon što je policija uhapsila bivše poslanike Srđana Noga i Zorana Radojičića zbog krivičnog dela pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, u njihovu zaštitu stala je o je, ni manje ni više nego Stranka slobode i pravde (SSP) na čijem… »

Otac Srđana Noga, prof. dr Sreto Nogo: Ljudi budite se, za njih vi ste stoka, vas će sutra da... (video)

Pravda 04.08.2020
Na protestu ispred Skupštine, govorio je i otac uhapšenog političara Srđana Noga, prof. dr Sreto Nogo, stručnjak za međunarodno krivično pravo. „Mi nemamo ni ljudska prava ni slobode! U ovoj se državi ne poštuje ni Ustav ni zakon! Molim svoje… »

MUP potvrdio da je uhapšen Srđan Nogo

Danas 03.08.2020
Pripadnici beogradske policije uhapsili su S.N. (39) i Z.R. (45) iz Beograda, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja države. U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova navedeno je da je… »

Privedeni bivši poslanici Nogo i Radojičić, određeno im zadržavanje od 48 sati

N1 Info 03.08.2020
Bivši narodni poslanici Srđan Nogo i Zoran Radojičić privedeni su u ponedeljak zbog sumnje da su pozivali na nasilnu promenu ustavnog poretka i određeno im je zadržavanje od 48 sati, potvrdio je za N1 njihov advokat Marko Pušica. Njih dvojica se… »

Uhapšeni Srđan Nogo i Zoran Radojičić, MUP potvrdio

B92 03.08.2020
Beograd -- Bivši poslanici Srđan Nogo i Zoran RadojičicĚ� uhapšeni su danas u Sarajevskoj ulici u Beogradu, nakon čega im je određeno zadržavanje do 48 sati. Oni su uhapšeni zbog krivičnog dela pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja… »

Bivšim poslanicima Nogu i Radojičiću pritvor zbog postojanja osnova sumnje da su pozivali na nasilnu promenu ustavnog…

Insajder 03.08.2020
Bivši poslanici Srđan Nogo i Zoran Radojičić privedeni su danas u Sarajevskoj ulici, nakon čega im je po nalogu dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati, rekao je za Insajder Nogov advokat Marko… »

MUP potvrdio hapšenje Srđana Noga

Danas 03.08.2020
Pripadnici beogradske policije uhapsili su S.N. (39) i Z.R. (45) iz Beograda, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja države. U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova navedeno je da je… »

Vesti dana »