SSP

Palma poziva Đilasa,Tepićevu i Radosavljevića na poligraf

RTV pre 27 minuta
BEOGRAD - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, potpredsednicu Marinku Tepić, kao i Branislava Radosavljevića, za koga kaže da je funkcioner SSP i "zaštićeni… »

Palma se pojavio u Skupštini

Nova pre 1 sat
Prvi put nakon navoda da je podvodio maloletnice, Dragan Marković Palma došao je u Skupštinu Srbije. On je došao na redovnu sednicu Skupštine, na čijem dnevnom redu je 10 zakonskih predloga. Zbog ozbiljnih optužbi na njegov račun, Markovićevo… »

Nikezić (SSP): Ako Srbija ima preko dve milijarde evra na računu, zašto se zadužuje

Beta pre 2 sata
Predsednik odbora Stranke slobode i pravde (SSP) za privredu i finansije Dušan Nikezić je danas pitao predstavnike vlasti, "ako je tačno da Srbija ima preko dve milijarde evra na računu, zašto su samo u januaru i februaru zadužili zemlju za još 330… »

Đilas: Multikom podnosi tužbu zbog priča o tajnom računu

Nova pre 2 sata
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) i vlasnik kompanije Multikom Dragan Đilas najavio je danas da putuje na jedan dan do Švajcarske kako bi podneo prijavu "zbog laži da Multikom open" ima račun u Hong Kongu i učestvuje u nelegalnim… »

Aktiv žena Jedinstvene Srbije Vranje: Palma ima podršku svih članica

Jug press pre 3 sata
VRANJE Nakon skandaloznih laži Marinike Tepić iznetih na konferenciji za novinare i nakon prikazivanja izjave takozvanog svedoka, člana SSP, nameće se pitanje – zašto se s optužbama prvo izašlo u javnost, a ne pred sudom? saopštio je danas Aktiv… »

Grdi strance, pominje bojkot: Lider SSP nezadovoljan porukom evroparlamentaraca oko međustranačkog dijaloga

Večernje novosti pre 3 sata
Predsednik SSP Dragan Đilas poručio je u utorak u pismu posrednicima iz EP da ako ulaze u dijalog sa idejom da promene budu kozmetičke, onda je bolje da ga i ne počinju. On je nezadovoljan što evroparlamentarci "veličaju parlament bez opozicije… »

Đilasov "svedok" jurišao i na RTS: Tužilac formira predmet posle optužbi o podvođenju u Jagodini, Dragan Marković…

Večernje novosti pre 15 sati
Oni treba da objasne ko su ta deca, ko su te devojke, koje su to žene koje su navodno bile na tim mestima koje oni pominju i da se tu desilo to što su oni naveli. Odgovorno tvrdim: sve je čista laž! Zbog ovoga neko mora u zatvor, ili Marinika Tepić… »

Đilas: Evroparlamentarci naneli udarac dijalogu i pre početka

Politika pre 1 dan
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas nezadovoljan je pismom posrednika u međustranačkom dijalogu iz Evropskog parlamenta, jer su, kaže, njime naneli ozbiljan udarac tom procesu i pre nego što je počeo, i poručujući da je bolje da… »

Tužilaštvo u Jagodini formiralo predmet 'Palma' nakon navoda o podvođenju maloletnica

Slobodna Evropa pre 1 dan
Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je danas (20. april) predmet povodom navoda da je predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma, podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u toj… »

Dačić: Nisam dobio platformu za dijalog od SSP-a i Narodne stranke

Insajder pre 13 sati
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da još nije dobio platformu za međustranački dijalog o izbornim uslovima od delova opozicije koji su okupljeni oko Stranke slobode i pravde (SSP) i Narodne stranke. Dačić je ocenio da su oni… »

Vesti dana »