Stambeni krediti

Porez od 1,52 milijarde na 93 rate za Dj Žexa i njegovu trovačnicu moždanih vijuga

Luftika pre 6 sati
Televizija Pink političko je glasilo Srpske napredne stranke i služi za satanizaciju svih kritičara aktuelnog režima. Ono što Sima Spasić radi sa megafonom, to Željko Mitrović radi preko nacionalnih frekvencija. Njegov povlašćen tretman između… »

Za stambene kredite dug 490 milijardi: Epidemija korone nije negativno uticala na srpsko tržište nekretnina

Večernje novosti pre 4 dana
Foto N. Karlić Dok su 2006. godine banke odobrile 25.000 stambenih kredita, 2015. prvi put njihov broj prešao je 100.000, a danas je na oko pet miliona računa izdato više od 135.000 kredita za kupovinu nekretnina. U martu ove godine ukupan dug po… »

Šeik Bin Zajed obradovao svoj narod: Vredan poklon građanima i penzionerima povodom Ramazanskog bajrama

Srbija danas pre 5 dana
Svaka mu čast! Šeik Mohamed bin Zajed al-Nahjan, prestolonaslednik Abu Dabija, odlučio je da građanima da stambene kredite i oslobodi penzionere i preminule osobe od plaćanja 2,21 milijardi dirhama. Prema Emiratskoj novinskoj agenciji "WAM", Bin… »

Vodič za podizanje stambenog kredita

Luftika pre 7 dana
Mnogima je najveći životni cilj da jednog dana u sopstvenom vlasništvu imaju stan ili kuću koja će biti idealno mesto za život sa porodicom. Neretko to podrazumeva i selidbu u velike gradove u potrazi za boljim poslom, finansijskim prosperitetom, pa… »

UBS: Trenutak za kupovinu nekretnine je nikada bolji

Bonitet pre 10 dana
U martu ove godine ukupan dug po stambenim kreditima iznosio je 490 milijardi dinara. To je skoro 15 odsto više nego u istom periodu prošle godine, a 1,5 odsto više u odnosu na mesec dana ranije, kažu za Biznis.rs u Udruženju banaka Srbije (UBS)… »

Tržište nekretnina u Srbiji u konstantnom porastu: Oporavak nakon pandemije iznenađujuće brz, jedan je ključan razlog za…

Večernje novosti pre 11 dana
Foto Z. Jovanović - U martu ove godine ukupan dug po stambenim kreditima iznosio je 490 milijardi dinara. To je skoro 15 odsto više nego u istom periodu prošle godine, a 1,5 odsto više u odnosu na mesec dana ranije, kažu u Udruženju banaka Srbije… »

Stanovi se U Srbiji prodaju "kao ludi": Kupaca nikad više, svi dižu kredit zbog jednog razloga

Mondo pre 11 dana
Potražnja za nekretninama je sve veća iz godine u godinu. Potražnja za nekretninama je sve veća iz godine u godinu. Iako se znatno veći deo nekretnina u Srbiji plaća gotovinom, stambeni krediti beleže konstantan rast. U prvoj polovini prošle… »

Više od: 135.000 stambenih kredita u Srbiji Tržište nekretnina u konstantnom porastu, a jedan razlog je ključan zašto je…

Blic pre 11 dana
Iako se znatno veći deo nekretnina u Srbiji plaća gotovinom, stambeni krediti beleže konstantan rast. U prvoj polovini prošle godine pod uticajem pandemije korona virusa pad tržišta nekretnina bio je kratkotrajan, navode u Udruženju banaka Srbije i… »

Vreme je za kupovinu stana: Krediti nikad povoljniji u Srbiji - kamata ispod tri odsto

Srbija danas pre 11 dana
Tržište nekretnina uglavnom raste već 15 godina unazad. Kamate na stambene kredite u Srbiji su povoljnije nego ikad i sa te strane trenutak za kupovinu nekretnine je nikada bolji, poručuju iz Udruženja banaka Srbije i navode da je prosečna kamatna… »

„Stambeni krediti nikad povoljniji“

Nova pre 11 dana
Kamate na stambene kredite u Srbiji su povoljnije nego ikad i sa te strane trenutak za kupovinu nekretnine je nikada bolji, poručuju iz Udruženja banaka Srbije i navode da je prosečna kamatna stopa oko 2,8 odsto. „Za klijenta je važno da u banci… »

Vesti dana »