Stambeni krediti

Rijetki mogu priuštiti kupovinu stana u Zagrebu

Al Jazeera pre 4 sati
U Zagrebu je sve više četvrti koje imaju nepristupačno visoke cijene nekretnina. Četveročlana porodica sa dvije prosječne plaće, mora izdvojiti više od 37% svojih prihoda za plaćanje stambenog kredita. No, pad prometa nekretnina u prvoj polovici… »

Kredit vam može pomoći da budete "u plusu", evo i kako

Kamatica pre 4 sati
Da li može da se otplaćuje kredit i da se pritom živi dobro? Pod "dobro" podrazumevamo da se ne "sastavlja jedva kraj sa krajem". Pitanje koje smo pomenuli iznad sigurno je palo na pamet svakome ko razmišlja o tome da uzme kredit, jer najveća briga… »

„Razumemo odluku NBS…“

Bonitet pre 7 sati
Foto: OTP banka Narodna banka Srbije je početkom septembra donela Odluku o privremenim merama za banke koje se odnose na stambene kredite. Tom odlukom ograničena je kamatna stopa za dužnike korisnike prvog stambenog kredita sa promenljivom kamatnom… »

Ako kupujete stan u Beogradu, samo pratite ovu liniju i zaradićete ozbiljne pare u budućnosti

Nova pre 14 sati
Bilo da vlasnik planira da je izdaje, renovira pa proda pa višoj ceni, ili da čeka da njena vrednost poraste, pa onda razmisli šta će s njom, nekretnine u svakom slučaju jesu najčešći izbor za ulaganje. Cene su već neko vreme u porastu kao i… »

Ako kupujete stan u Beogradu, samo pratite ovu liniju i zaradićete ozbiljne pare u budućnosti

Nova pre 13 sati
Bilo da vlasnik planira da je izdaje, renovira pa proda pa višoj ceni, ili da čeka da njena vrednost poraste, pa onda razmisli šta će s njom, nekretnine u svakom slučaju jesu najčešći izbor za ulaganje. Cene su već neko vreme u porastu kao i… »

Konačno padaju rate kredita Ovo će obradovati sve dužnike - Izračunajte koliko ćete sada plaćati

Alo pre 1 dan
Svi dužnici koji otplaćuju stambene kredite po promenljivim kamatnim stopama, od danas mogu da očekuju umanjenje rate. Zbog ograničavanja visine maksimalne kamatne stope koju je propisala Narodna banka Srbije, svi dužnici koji otplaćuju stambene… »

Padaju rate kredita, veliko olakšanje za dužnike: NBS spremila novi plan otplate - Izračunajte koliko ćete sada plaćati

Mondo pre 1 dan
Svi dužnici koji otplaćuju stambene kredite po promenljivim kamatnim stopama, od danas mogu da očekuju umanjenje rate. Svi dužnici koji otplaćuju stambene kredite po promenljivim kamatnim stopama, od danas mogu da očekuju umanjenje rate. Zbog… »

Kako pregurati jesen i zimu i najavljena poskupljenja? VIDEO

B92 pre 1 dan
Od juče su veće akcize na benzin, dizel, cigarete, alkohol i kafu. Sa druge strane, od ovog meseca važe manje kamatne stope na stambene kredite. Uvode se i brojne mogućnosti za ostvarivanje popusta za one koji su spremni da uštede struju. Kako… »

Novi detalji oko otplate stambenog kredita posle odluke NBS da ograniči kamate: Tiče se penala oko prevremene otplate!

Blic pre 1 dan
Aktuelna tema ovih dana, koja se posebno tiče naših građana, jeste Odluka Narodne banke Srbije o privremenim merama za banke koje se odnose na stambene kredite fizičkim licima, doneta kako bi se zaštitili korisnici finansijskih usluga i očuvala i… »

Izbori na vidiku - krediti pojeftinili

Radio 021 pre 1 dan
Kada dođu izbori, nema toga što stranke na vlasti nisu spremne da učine samo da zadrže uzde kojima upravljaju. Naravno, u nas ne da nije drugačije, već je upravo Srbija država u kojoj svemoć stranke na vlasti uočljiva, pa se čini sve da se što… »

Vesti dana »