Stefan Jović

Rebrača i Jović na času košarke: Deco, sanjajte velike snove

Nova pre 2 dana
Proslavljeni asovi birali talente za Mozzartov projekat besplatnih škola sporta. Za velike snove potreban je samo jedan hrabar dvokorak, podrška roditelja i asistencija proslavljenih asova! Stefan Jović i Željko Rebrača izmamili su ovacije na… »

Rebrača i Jović na času košarke: Deco, sanjajte velike snove!

Nedeljnik pre 2 dana
Fotografije: Mozzart Za velike snove potreban je samo jedan hrabar dvokorak, podrška roditelja i asistencija proslavljenih asova! Stefan Jović i Željko Rebrača izmamili su ovacije na otvorenom času pod obručima niškog SC „Šivara“, a na… »

JOVIĆ: Decu trebamo da motivišemo da se bave sportom

Niške vesti pre 2 dana
„U svakom gradu bi trebalo da postoje ovakve škole, jer mnogo porodica ne može da priušti treninge deci. Ovo je i sjajan način da ih motivišemo da se bave sportom. Videli smo mnogo talentovanih devojčica i dečaka i nadam se da će se baš na ovom… »

Dvokorak ka snovima: Jović i Rebrača birali drim-tim na otvorenom času košarke

Mozzart sport pre 3 dana
Jović: Hvala Mozzartu na svim idejama, nadamo se da će se baš na ovom terenu izroditi neki novi biser. Rebrača: Svi klinci treba da sanjaju najveće snove. Dvokorak ka ostvarenju snova, uz asistenciju proslavljenih asova naše košarke! Stefan Jović… »

Jović: Sva deca treba da imaju uslove da se bave sportom

Južne vesti pre 3 dana
Aktuelni reprezentativac Srbije u košarci Stefan Jović i bivši Željko Rebrača “skautirali” su mališane uzrasta od 7 do 10 godina u okviru Mozzartove besplatne škole košarke u “Šivari“. Jović, koji je rođeni Nišlija, prisetio se svojih… »

Ovacije na času košarke sa Jovićem i Rebračom

Jugmedia pre 3 dana
Dvokorak ka ostvarenju snova, uz asistenciju proslavljenih asova naše košarke Stefan Jović i Željko Rebrača izmamili su ovacije na otvorenom času pod obručima SC „Šivara“ Niš, a na desetine dece biće odabrano za Mozzartovu besplatnu školu… »

Dvokorak ka snovima – Jović i Rebrača birali drim-tim na otvorenom času košarke!

Mondo pre 3 dana
Jović: Hvala Mozzartu na svim idejama, nadamo se da će se baš na ovom terenu izroditi neki novi biser. Rebrača: Svi klinci treba da sanjaju najveće snove. Jović: Hvala Mozzartu na svim idejama, nadamo se da će se baš na ovom terenu izroditi neki… »

Spektakl sa Jovićem i Rebračom - prijave za "Mozzartov" otvoreni čas košarke

Južne vesti pre 6 dana
Plejmejker Srbije i čuveni "Bananamen“ pomažu u odabiru 70 dece za besplatnu školicu u Nišu. Neko voli da šutira trojke kao Stefan Jović, neko da lupa rampe kao Željko Rebrača, ali ono što spaja prijavljene za Mozzartovu besplatnu školu… »

Jović i Rebrača spremaju spektakl na Mozzartovom otvorenom času košarke

Blic sport pre 6 dana
Neko voli da šutira trojke kao Stefan Jović, neko da lupa rampe kao Željko Rebrača, ali ono što spaja prijavljene za Mozzartovu besplatnu školu košarke u Nišu je – ljubav prema ovoj igri! Na desetine devojčica i dečaka stiže 17. aprila na… »

Jović i Kostić vode u Ligu šampiona, Sergej nosi Lacio

Nova pre 8 dana
Srpski reprezentativci nastavili su sa dobrim partijama u svojim klubovima, pa su golove postigli Dušan Vlahović, Luka Jović i Sergej Milinković-Savić, a radovali su se i Tadić, Spajić, Despotović... U vikend nas je uveo Aleksandar Mitrović, koji… »

Vesti dana »