Stelantis

Folsvagen i stelantis prestigli Teslu: Kompanije zauzela prva dva mesta po prodaji električnih automobila

Blic pre 8 dana
Nemački koncern Volkswagen i francusko-talijansko-američki automobilski div Stellantis zauzeli su prva dva mesta u Europi po prodaji električnih vozila u prvoj polovini 2022. godine. Kada su u pitanju električni automobili, Volkswagen koncern je u… »

Vlasnik fijata osuđen za zaveru u Americi: Stelantis lažirao izveštaje o štetnim gasovima i sada mora da plati 300 miliona…

Blic pre 11 dana
Američka jedinica Stelantisa, Fijat Krajsler US, osuđena je u ponedeljak nakon što je u junu priznala krivicu za zločinačku zaveru i platiće skoro 300 miliona dolara za rešavanje višegodišnje istrage američkog Ministarstva pravde o prevari u… »

Nova ekonomija: FIAT – Bolje da ne znamo koliko košta

Glas Šumadije pre 16 dana
Bez ikakve dileme radi se o najnepovolјnijem ugovoru sa investitorima koji je do sada zaklјučen i to ide na dušu Borisu Tadiću. Od početka te priče sve je bilo lažno, iz političkih razloga. Vučić je tim putem nastavio pa će se, po svoj… »

FIAT - Bolje da ne znamo koliko košta

Nova ekonomija pre 18 dana
Bez ikakve dileme radi se o najnepovolјnijem ugovoru sa investitorima koji je do sada zaklјučen i to ide na dušu Borisu Tadiću. Od početka te priče sve je bilo lažno, iz političkih razloga. Vučić je tim putem nastavio pa će se, po svoj… »

Stelantisu ide odlično, električni automobili “pogurali” zaradu

BizLife pre 20 dana
Kompanija Stelantis, formirana prošle godine spajanjem Fijat Krajslera i francuske firme PSA Pežo, navela je da je njen neto prihod u prvih šest meseci 2022. dostigao 88 milijardi evra, što je povećanje od 17 odsto u odnosu na prvu polovinu prošle… »

Stelantis prijavio rast zarade i profita u prvoj polovini 2022.

N1 Info pre 19 dana
Proizvođač automobila Stelantis prijavio je veću zaradu u prvoj polovini 2022. u poređenju sa istim periodom prošle godine, kao i povećanje globalne prodaje električnih vozila na baterije od gotovo 50 odsto. Kompanija Stelantis, formirana prošle… »

Stelantis u dobitku od osam milijardi: Proizvođač automobila prihodovao 34 odsto više nego prošle godine

Blic pre 19 dana
Proizvođač automobila Stelantis izvestio je danas da je ostvario neto dobit od 8,0 milijardi evra u prvoj polovini 2022, što je za 34 posto više u poređenju sa prošlom godinom. Neto prihod je u izveštajnom periodu porastao za 17 procenata u odnosu… »

Neto profit Stelantisa 8 milijardi evra u prvoj polovini 2022.

Dnevnik pre 19 dana
AMSTERDAM: Proizvođač automobila Stelantis izvestio je danas da je ostvario neto dobit od 8,0 milijardi evra u prvoj polovini 2022, što je za 34 posto više u poređenju sa prošlom godinom. Neto prihod je u izveštajnom periodu porastao za 17… »

Globalni gigant značajno profitirao u 2022: Stelantis sada najviše prodaje ova vozila

Telegraf pre 19 dana
Isporuke u Severnu Ameriku porasle su za 10 procenata, što je rezultiralo rastom neto prihoda od 31 posto. Proizvođač automobila, Stelantis, izvestio je danas da je ostvario neto dobit od 8,0 milijardi evra u prvoj polovini 2022, što je za 34 posto… »

Fijat organizovao prvi Dan dobavljača za električni model

Top press pre 23 dana
Kragujevac – Kompanija FCA Srbija organizovala je prvi Dan dobavljača za realizaciju novog projekta u Kragujevcu, proizvodnju novog električnog modela od polovine 2024. godine. Na onlajn događaju okupljeno je više od 100 potencijalnih dobavljača… »

Vesti dana »