Stokholm

AIK na srpski pogon hvata priključak za Malmeom

Mozzart sport pre 1 dan
Bogdan Radulović pokušaće da postigne treći gol u šampionatu Švedske i primakne sastav iz Stokholma vodećim ekipama. Zakuvalo se u Alsvenskanu, dobio je Malme ozbiljnu konkurenciju. Više mu put do titule neće biti otvoren kao što je to bio… »

Mozzart daje najveće kvote na svetu: AIK 1,67, Univerzitatea 2,15!

Mozzart sport pre 1 dan
Nigde nećete moći da nađete veće. Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog ponedeljka dve poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Švedske i Rumunije… »

Delta varijanta korona virusa dominantna u 19 od 28 evropskih država

Danas pre 4 dana
Zaraznija delta varijanta korona virusa dominira u velikim delovima Evrope, objavili su danas Evropski centar za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) i Svetska zdravstvena organizacija (WHO/SZO). Podaci prikupljeni između 28. juna i 11. jula pokazuju da… »

Milošević debitovao pobedom, Maribor pao u Stokholmu

N1 Info pre 5 dana
Fudbaleri Olimpije pobedili su Birkirkaru na svom terenu sa 1:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Njihov najveći rival Maribor doživeo je poraz od Hamarbija u Stokholmu 3:1. Pobedu Zmajčekima na debiju novog trenera Sava… »

Milošević debitovao pobedom, Maribor pao u Stokholmu

Sport klub pre 5 dana
Fudbaleri Olimpije pobedili su Birkirkaru na svom terenu sa 1:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Njihov najveći rival Maribor doživeo je poraz od Hamarbija u Stokholmu 3:1. Pobedu Zmajčekima na debiju novog trenera Sava… »

Od Stokholma do Rija: Učinak Srbije i Jugoslavije na Letnjim olimpijskim igrama

Kurir pre 5 dana
Moderne Olimpijske igre preteča su antičkih Olimpijskih igara koje su održavane u Olimpiji na Peloponezu i bile su posvećene bogu Zevsu. Ne postoje precizni podaci o godini njihovog početka, ali najstariji pisani trag vodi u 776. godinu pre nove ere… »

PGL razmatra alternative za lokaciju CS:GO Majora

Sport klub pre 6 dana
Organizator predstojećeg CS:GO Majora je izdao saopštenje u kome se navodi da još uvek rade na tome da se turnir održi u Švedskoj, ali da paralelno traže i druge opcije ukoliko se trenutna situacija u zemlji ne promeni. Naime ukoliko bi se CS:GO… »

Predstava "mileva marić ajnštajn": U Kući Đure Jakšića autorski projekat Jelene Mile

Večernje novosti pre 6 dana
Kuća Đure Jakšića Kako se najavljuje, drama opisuje odnos dvoje mladih ljudi, Mileve i Alberta, za vreme studija i njihovu želju da budu zajedno postajući muž i žena. Ali, i nevolje kroz koje bračni par prolazi, a koje se posle razvoda prelamaju… »

Kako treba da izgleda Zelena prestonica

Nova pre 7 dana
Grad Beograd zvanično je ispao iz takmičenja za Zelenu prestonicu Evrope. Ishod je, na žalost, bio očekivan, jer kada pogledamo primere gradova koji su u poslednjih deset godina dobili ovo prestižno priznanje, među kojima su Stokholm, Bristol… »

Igre XVI Olimpijade – 1956. Melburn (Australija)/Stokholm (Švedska)

B92 pre 7 dana
Olimpijske igre 15. po redu imale su burnu uvertiru, razradu i zaključak. Počevši od toga da Melburn dobije domaćinstvo od 22. novembra do 8. decembra 1956. godine, ali uz izuzetak konjičkih događaja koji su se održali u junu u Stokholmu. Prvi put… »

Vesti dana »