Svetska zdravstvena organizacija

U svetu za dan 718.000 novih slučajeva korona virusa

IndeksOnline pre 3 dana
ŽENEVA – U svetu je za poslednja 24 sata registrovano više od 718.000 novih slučajeva korona virusa od kojih je 35 odsto potvrđeno u Evropi, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija u svom dnevnom izveštaju danas. U istom periodu od posledica… »

U svetu za dan 718.000 novih slučajeva korona virusa

Dnevnik pre 3 dana
ŽENEVA: U svetu je za poslednja 24 sata registrovano više od 718.000 novih slučajeva korona virusa od kojih je 35 odsto potvrđeno u Evropi, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija u svom dnevnom izveštaju danas. U istom periodu od posledica… »

Najnoviji podaci "SZO": Planeta i dalje u čeljustima virusa - u svetu za dan 718.000 novih slučajeva koronavirusa

Srbija danas pre 3 dana
Prema zvaničnim podacima SZO, u svetu je dosad registrovano 133,5 miliona obolelih i 2,8 miliona preminulih od korona virusa. U svetu je za poslednja 24 sata registrovano više od 718.000 novih slučajeva korona virusa od kojih je 35 odsto potvrđeno u… »

SZO: „Šokantna neravnoteža” u distribuciji vakcina

Politika pre 3 dana
ŽENEVA – Postoji „šokantna neravnoteža” u distribuciji vakcina protiv kovida-19 širom sveta, a većina zemalja nema ni blizu dovoljno vakcina da pokrije rizične grupe, izjavio je danas generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO)… »

SZO: Šokantna neravnoteža u distribuciji vakcina, 87 odsto doza primili gradjani bogatih zemalja

Novi magazin pre 3 dana
Direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejezus izjavio je danas da je više od 87 odsto od 700 miliona doza vakcine protiv korona virusa koje su upotrebljene širom sveta dato u bogatijim zemljama. On je naveo da je u proseku svaka… »

SZO: Velika neravnoteža u raspodeli vakcina, 87 odsto dato bogatijim zemljama

N1 Info pre 3 dana
Direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejezus izjavio je da je više od 87 odsto od 700 miliona doza vakcine protiv koronavirusa, koje su upotrebljene širom sveta, dato u bogatijim zemljama. On je naveo da je u proseku svaka… »

"Šokantna neravnoteža"

B92 pre 3 dana
Postoji "šokantna neravnoteža" u distribuciji vakcina protiv kovida 19 širom sveta, a većina zemalja nema ni blizu dovoljno vakcina da pokrije rizične grupe. To je u petak izjavio generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanom… »

SZO: Šokantna neravnoteža u distribuciji vakcina

Danas pre 3 dana
Direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejezus izjavio je danas da je više od 87 odsto od 700 miliona doza vakcine protiv korona virusa koje su upotrebljene širom sveta dato u bogatijim zemljama. On je naveo da je u proseku svaka… »

"Šokantna neravnoteža" u distribuciji vakcina: Iz SZO poručuju da većina zemalja ne može da pokrije rizične grupe

Srbija danas pre 3 dana
Širom sveta je do sada dato više od 700 miliona doza vakcina. - Postoji "šokantna neravnoteža" u distribuciji vakcina protiv kovida-19 širom sveta, a većina zemalja nema ni blizu dovoljno vakcina da pokrije rizične grupe - izjavio je danas… »

SZO: Ne postoje podaci na osnovu koji bi se moglo reći da li se vakcine mogu kombinovati

Insajder pre 4 dana
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) ponovila je danas da, zbog nedostataka "odgovarajućih podataka", ne može dati preporuku u vezi sa kombinovanjem različitih vakcina protiv koronavirusa, što Francuska planira u revakcinaciji osoba mlađih od 55… »

Vesti dana »