Svilajnac

Pokloni dobrodošlice za najmlađe svilajnčane: Opština podelila poklone (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
RODITELjIMA beba rođenih novembra i decembra prošle godine na teritoriji opštine Svilajnac podeljeni su bebi-paketi i auto-sedišta. Foto:SO Svilajnac U ovom periodu rođene su 24 bebe, 13 dečaka i 11 devojčica. - Bebi paket sa osnovnom kozmetikom i… »

Opština Svilajnac donirala poklone i autosedišta bebama

Danas pre 2 dana
Roditeljima beba koje su na teritoriji opštine Svilajnac rođene u novembru i decembru 2022. godine predstavnici opštine uručili su poklon pakete i autosedišta. Za ta dva meseca u Svilajncu su rođene 24 bebe, 13 dečaka i 11 devojčica, navodi portal… »

Besplatna škola glume u Svilajncu: Audicija u ponedeljak, moguć upis dece od sedeam do 17 godina

Večernje novosti pre 2 dana
AUDICIJA za besplatnu školu glume za decu i mlade od sedam do 17 godina biće održana u ponedeljak, 6. februara, u 18 časova u Centru za kulturu u Svilajncu. Foto:SO Svilajnac Zainteresovani treba da pripreme recitaciju/monolog ili tri imitacije… »

Opština Svilajnac subvencioniše vantelesnu oplodnju za pet parova

Danas pre 9 dana
Pet parova iz Svilajnca dobiće po 500.000 dinara jednokratne novčane pomoći za učestvovanje u procesu vantelesne oplodnje u 2023. godini. Subvencijama će ove godine biti obuhvaćeno pet parova. Uslovi za ostvarivanje ove pomoći su da par ima… »

Otvoren carinski referat u Svilajncu

Ekapija pre 9 dana
U opštini Svilajnac zvanično je otvoren carinski referat. Nakon stvorenih svih preduslova, kao što su izgradnja i infrastrukturno opremanje industrijskih zona, otvaranje Slobodne zone Svilajnac, proces se zaokružuje otvaranjem carinskog referata koji… »

Šest lokalnih samouprava raspisalo Konkurse za projektno sufinansiranje medija

Radio 021 pre 14 dana
Opštine Čajetina, Svilajnac, Petrovac na Mlavi, Sečanj, Prokuplje i Grad Jagodina raspisali su konkurse za sufinansiranje medijskih projekata, objavilo je Udruženje novinara Srbije. Kako je saopšteno, najviše novca za sufinansiranje medijskih… »

"Čim pređu Moravu i operu se u Resavi, skoči im cena!" Ova namirnica drastično poskupela a ljudi se sprdaju, komentari su…

Kurir pre 16 dana
Iako je božićni post završen, cena ribe ostala je visoko na nebesima pa su pojedini korisnici društvenih mreža rešili da se našale na taj račun. - Šarani, čim pređu Veliku Moravu i operu se u Resavi, skoči im cena za trećinu - navodi se na… »

Korona jenjava u svilajncu: Broj obolelih i testiranih u odnosu na prošlu nedelju više je nego prepolovljen

Večernje novosti pre 17 dana
U SVILAJNAČKOM Domu zdravlja u poslednja 24 sata registrovana su samo 2 Svilajnčana pozitivnih na Kovid 19. Foto:Z.Gligorijević To je Svilajnčanin više nego juče. Testirano je 18 lica, 9 manje nego juče. Broj obolelih i testiranih u odnosu na… »

Svilajnac oborio rekord u bebama! "Novosti" u Opštini Pomoravskog okruga u kojoj borba za natalitet daje odlične rezultate

Večernje novosti pre 18 dana
U OPŠTINI Svilajnac lane je rođeno 155 beba, što je gotovo za 10 odsto više nego 2021. godine i najviše u poslednjih pet godina. Bebe i roditelji ispred Centra za brigu o porodici , Foto SO Svilajnac Prednjači selo Sedlare, u kome je rođeno 11… »

Produžen rok za prijavu za zemljište u 6 lokalnih samouprava

Dnevnik pre 21 dana
BEOGRAD: Uprava za poljoprivredno zemljište produžila je do sutra u 16 sati prijavni rok za javna nadmetanja za parcele u šest opština i gradova. U informaciji objavljenoj na sajtu Uprave navodi se da je novi rok dat za Šid, Bosilegrad, Opovo… »

Vesti dana »