Svrljig

Košarkašice Gimnazijalca pripremaju se za početak prvenstva. Sinoć bile bolje od ekipe Svrljiga

Plus online pre 1 dan
Sinoć je u hali Кej kombinovana ekipa juniorki i kadetkinja Gimnazijalac Tigra odigrala prvu pripremnu utakmicu protiv seniorske ekipe Svrljiga. Bolje su bile naše košarkašice i pobedile rezultatom 57:44 (08:14, 13:13, 12:09, 24:08). Gošće su… »

Uspešna prva provera “Gimnazijalki” pred nastupajuće prvenstvo

Pirotske vesti pre 1 dan
Kombinovana ekipa ŽKK “Gimnazijalac Tigar” odigrala je prvu pripremnu utakmicu protiv seniorske ekipe Svrljiga. Bolje su bile pirotske košarkašice i pobedile rezultatom 57:44 (08:14, 13:13, 12:09, 24:08). Gošće su odlično počele utakmicu… »

Radnik pao sa dalekovoda kod svrljiga! Ima teške povrede kičme, otkazuju mu i organi

Srbija danas pre 1 dan
Prilikom izvođenja radova na održavanju dalekovoda, sa trafo stanice je pao radnik firme koja održava mrežu. Radnik M.V. (57) koji je zadobio tešku povredu kičme nakon što je juče oko 11 sati prilikom popravke trafoa u ataru svrljiškog sela… »

Više radova na putevima A reda u Srbiji

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Od četvrtka, 23. septembra do 28. septembra izvodiće se radovi na košenju u razdelnom pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 1, petlja Beška - petlja Novi Banovci u smeru Novi Sad- Beograd, ybog čega će ya saobraćaj biti zatvorena… »

Otkriven motiv zbog koga je sestrić ubio ujaka na svadbi! Krvnički ga šutirao, čovek se vratio krvav sa hematomima na…

Kurir pre 2 dana
Istražitelji čekaju rezultate obdukcije, kao i toksikoloških analiza, koje su naložene nakon smrti Dragana Živadinovića (56) iz Svrljiga, koji je pretučen na ćerkinoj svadbi u jednom hotelu u Nišu, kako bi odlučili o daljim koracima u odnosu na… »

Teže povređen 57-godišnjak koji je pao sa trafoa kod Svrljiga

Južne vesti pre 2 dana
Povredu kičme zadobio je 57-godišnji radnik kada je prilikom izvođenja radova u selu Ribare kod Svrljiga pao sa trafostanice. U policiji kažu da je njima jutros oko 11 sati prijavljeno da se radnik povredio, a nakon toga je, zbog ozbiljnosti povreda… »

Hteo da "pomiluje" ujaka, pa ga udario pesnicom Mlađan N. iz Knjaževca saslušan zbog nanošenja povreda rođaku

Alo pre 2 dana
Svedoci su potvrdili da je Mlađan u svečanoj sali, punoj gostiju, prišao iznenada stolu gde mu je ujak sedeo i muški ga udario pesnicom u glavu. Tek nakon što rezultati obdukcije, koju je naložilo tužilaštvo, pokažu da li su teške telesne… »

Nasrnuo na ujaka cipelom, pa pesnicom u glavu: Da li je udarac sestrića na ćerkinoj svadbi bio koban za Dragana?

Blic pre 2 dana
Osnovno javno tužilaštvo u Nišu istražuje smrt Dragana Živadinovića (56) iz Svrljiga, koji je preminuo 17. septembra u Kliničkom centru u Nišu, 13 dana nakon što ga je na svadbi ćerke pretukao sestrić Mlađan N. (41) iz Knjaževca. Protiv… »

Udario ujaka cipelom, pa pesnicom iz sve snage: Obavljena obdukcija nesrećnog Dragana Živadinovića, na potezu veštaci

Srbija danas pre 2 dana
Svadba na kojoj je došlo do kobne tuče održana je u jednom niškom restoranu 3. septembra. Osnovno javno tužilaštvo u Nišu istražuje smrt Dragana Živadinovića (56) iz Svrljiga, koji je preminuo 17. septembra u Kliničkom centru u Nišu, 13 dana… »

Ovo je Dragan kojeg je sestrić ubio na svadbi u Nišu: Udario ga u glavu zbog devojke, a kada su ga pustili iz pritvora…

Blic pre 2 dana
Stanovnici čitavog Svrljiga još su u šoku zbog tragične i u tom kraju nezapamćene smrti njihovog sugrađanina Dragana Živadinovića (56). Živadinović je, prema rečima meštana, preminuo od posledica povreda koje je zadobio na svadbi svoje ćerke… »

Vesti dana »