SZO

Kompanije Fajzer i Biontek se saglasile da obezbede vakcine za Kovaks

Danas pre 4 sati
Kompanije Fajzer i Biontek saglasile su se da obezbede vakcine protiv kovid-19 za mehanizam Kovaks, koji vodi Svetska zdravstvena organizacija, potvrdila su dva izvora za Rojters, u najnovijim naporima da se vakcine obezbede za zemlje sa nižim prihodima… »

Kompanije Fajzer i Biontek: Sutra ugovor sa Kovaksom?

RTV pre 4 sati
FRANKFURT - Kompanije Fajzer i Biontek saglasile su se da obezbede vakcine protiv kovid-19 za mehanizam Kovaks, koji vodi Svetska zdravstvena organizacija, potvrdila su dva izvora za Rojters, u najnovijim naporima da se vakcine obezbede za zemlje sa… »

Sumnja na novi soj korona virusa na Kosovu

Radio 021 pre 5 sati
U Berlin je danas stiglo 30 uzoraka virusa kovid-19 sa Kosova i Metohije, a za dve nedelje se očekuju rezultati laboratorijskog ispitivanja koji će otkriti da li se u njima nalazi novi soj korona virusa. Kosovski infektolozi sumnjaju da je novi soj… »

Bajden vraća SAD u Pariski sporazum o klimi, Svetsku zdravstvenu organizaciju...

EurActiv pre 9 sati
Novi američki predsednik Džozef Bajden potpisao je ukaze kojima je izrazio nameru da SAD ponovo pristupe Pariskom sporazumu o klimi i Svetskoj zdravstvenoj organizaciji. Nekoliko sati pošto je 20. januara stupio na dužnost polaganjem zakletve na… »

Novi soj koronavirusa stigao na Kosovo i Metohiju?

B92 pre 10 sati
U Berlin je danas stiglo 30 uzoraka virusa kovid 19 sa Kosova i Metohije, a za dve nedelje se očekuju rezultati laboratorijskog ispitivanja. Ispitivanja će pokazati da li se u njima nalazi novi soj koronavirusa. Kosovski infektolozi sumnjaju da je novi… »

Novi soj korone stigao na kosmet? Očekuju se rezultati laboratorijskog ispitivanja

Srbija danas pre 11 sati
U Berlin je danas stiglo 30 uzoraka virusa kovid-19 sa Kosova i Metohije, a za dve nedelje se očekuju rezultati laboratorijskog ispitivanja. Ispitivanja će pokazati da li se u njima nalazi novi soj koronavirusa. Kosovski infektolozi sumnjaju da je novi… »

Postoji mogućnost da je novi soj korone stigao na Kosovo i Metohiju

RTV pre 11 sati
PRIŠTINA - U Berlin je danas stiglo 30 uzoraka virusa kovid-19 sa Kosova i Metohije, a za dve nedelje se očekuju rezultati laboratorijskog ispitivanja koji će otkriti da li se u njima nalazi novi soj korona virusa. Kosovski infektolozi sumnjaju da je… »

Bajden potpisao da se uhapsi čovek koji mu je u Skadarliji prodao opanke za 70 evra

Njuz.net pre 11 sati
BEOGRAD, 21. januar 2021, (Njuz) – Novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden već prvog dana svog mandata, pored niza uredbi, potpisao je i onu o hapšenju čoveka koji mu je 2016. godine u Skadarliji prodao opanke za 70 evra… »

Ivanuša: Postoji razlog zašto smo i dalje zabrinuti VIDEO

B92 pre 11 sati
Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marijan Ivanuša poručio je da postojanje više vakcina predstavlja pozitivnu stvar. "Prednost je u svakom slučaju jer Srbija ima vakcinu. Vidimo kako se države bore kako bi dobile… »

Novi soj korone možda stigao na Kosovo

Nova pre 11 sati
U Berlin je danas stiglo 30 uzoraka virusa kovid-19 sa Kosova i Metohije, a za dve nedelje se očekuju rezultati laboratorijskog ispitivanja koji će otkriti da li se u njima nalazi novi soj korona virusa. Kosovski infektolozi sumnjaju da je novi soj… »

Vesti dana »