Tajvan

SYM predstavio MMBCU avanturistički skuter

Auto blog pre 9 sati
Tajvanski proizvođač skutera i motocikala SYM je popularan širom Azije i Evrope zahvaljujući svojim pristupačnim modelima za početnike. U svojoj matičnoj zemlji, brend je predstavio novi model koji je spreman da se nametne u veoma konkurentnom… »

Rat u Hrvatskoj ga odvojio od ćerke: Voleli smo ga u Boljem životu, ovo su tragični detalji iz Borisovog života koje ne…

Kurir pre 13 sati
Glumca Borisa Komnenića najpre pamtimo kao Sašu Popadića Guzu u legendarnoj seriji Bolji život i još jednog Sašu iz filma Tajvanska kanasta. Tokom godina on je iza sebe ostavio mnogo uloga, što na flimu i u serijama, što u pozorištu. Bori je… »

Ferrari oborio novi rekord

B92 pre 17 sati
Ferrari je u 2022. godini postavio novi rekord u prodaji, budući da je širom sveta isporučio 13.221 automobil, u poređenju sa 11.155 u 2021. Neto profit je takođe dostigao novi maksimum od 939 miliona evra, dok je 2021. godine ta cifra iznosila 833… »

Amerika "okružuje" Kinu: Četiri baze Vašingtona od Južne Koreje i Japana, na severu, do Australije

Večernje novosti pre 17 sati
VAŠINGTON je preduzeo mere da otvori četiri dodatne vojne baze na Filipinima, u nameri da "iz prvog reda" nadgleda ponašanje Kineza u Južnom kineskom moru i oko Tajvana. Time je Amerika, praktično, obezbedila nesmetani nadzor nad svim što se događa… »

Ferrari u 2022. postavio novi rekord u prodaji

Auto blog pre 1 dan
Ferrari je u 2022. godini postavio novi rekord u prodaji, budući da je širom sveta isporučio 13.221 automobil, u poređenju sa 11.155 u 2021. Neto profit je takođe dostigao novi maksimum od 939 miliona evra, dok je 2021. godine ta cifra iznosila 833… »

SYM predstavio MMBCU avanturistički skuter

Moto berza pre 2 dana
Tajvanski proizvođač skutera i motocikala SYM je popularan širom Azije i Evrope zahvaljujucĚ�i svojim pristupačnim modelima za početnike. U svojoj matičnoj zemlji, brend je predstavio novi model koji je spreman da se nametne u veoma konkurentnom… »

Četvrtkom u 9: Amerika i Kina - "predodređene" za rat

RTS pre 1 dan
Jednom generalu američkog vazduhoplovstva intuicija govori da će Amerika zaratiti sa Kinom za dve godine. Jesu li ove dve zemlje predodređene da se sukobe oko Tajvana ili će talas koji će potopiti njihive odnose biti u Južnom ili Istočnom kineskom… »

Amerika okružuje Kinu: SAD obezbedile još četiri dodatne vojne baze na Filipinima karika koja je nedostajala

Kurir pre 1 dan
SAD su obezbedile četiri dodatne vojne baze na Filipinima - pristup ključnom delu teritorije koja može da omogući neposredno nadgledanje Kineza u Južnom kineskom moru i oko Tajvana, piše BBC. Ovim sporazumom, Vašington je ostvario luk koji se… »

Da li je Tajvan vredan rata između supersila

RTS pre 1 dan
Na mig (medija) iz Vašingtona, u Istočnoj Aziji ovih dana se ponovo rasplamsala rasprava o mogućnosti i tajmingu rata između SAD i Kine oko Tajvana. Javnost u Istočnoj Aziji, gde su se poslednjih meseci tenzije oko Tajvana primirile, ovih dana ponovo… »

Veliki potres u auto-industriji, rat u Ukrajini mnogo doprineo: Ko ima ova vozila biće u problemu, oglasio se stručnjak

Mondo pre 1 dan
Zbog korona krize, a potom i rata u Ukrajini, svet se suočava sa nestašicom mirkočipova neophodnih u svakoj industriji. Zbog korona krize, a potom i rata u Ukrajini, svet se suočava sa nestašicom mirkočipova neophodnih u svakoj industriji. Globalna… »

Vesti dana »