Tanja Fajon

Fajon: Francuska je uzela celu EU kao svog taoca

Danas pre 3 dana
Francuska je uzela celu EU kao svog taoca, odbijajući otvaranje pregovora sa Severnom Makedonijom i Albanijom – izjavila je Tanja Fajon, evroposlanica iz Slovenije i kopredsedavajuća Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU-Srbija… »

Francuska drži celu EU kao taoca

Politika pre 3 dana
„Odgovornost za nedonošenje pozitivne odluke nije u zemljama koje su se s pravom nadale pozitivnom ishodu. One su ispunile ono što su obećale. Unija je ta koja nije ostvarila dato obećanje zbog unutrašnjih pitanja”, kazala je poslanica EP… »

Tanja Fajon i Bilčik u drugoj rundi dijaloga vlasti i opozicije u Srbiji

Beta pre 4 dana
Predsedavajuća Delegacije Evropskog parlamenta za Srbiju Tanja Fajon i stalni izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik pridružiće se Eduardu Kukanu i Knutu Flekenštajnu na drugoj rundi dijaloga vlasti i opozicije o izbornim… »

Fajon: Nema mesta za negiranje zločina

N1 Info pre 5 dana
Predsednica Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje Srbije Evropskoj uniji Tanja Fajon povodom promocije knjige "Tuzlanska kapija - režirana tragedija" Ilije Brankovića u Beogradu, izjavila je da za negiranje zločina nema mesta u… »

Tanja Fajon i Vladimir Bilčik u drugoj rundi dijaloga vlasti i opozicije

Insajder pre 4 dana
Predsedavajuća Delegacije Evropskog parlamenta za Srbiju Tanja Fajon i stalni izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik pridružiće se Eduardu Kukanu i Knutu Flekenštajnu na drugoj rundi dijaloga vlasti i opozicije o izbornim uslovima… »

Stojanović: Fajon će napraviti drugačiji format dijaloga o izborima

N1 Info pre 5 dana
Politikolog Boban Stojanović izjavio je da aktuelni format dijaloga o izbornim uslovima nije upotrebljiv i da njemu deluje da će predstavnica Evropskog parlamenta Tanja Fajon preuzeti inicijativu i napraviti drugačiji u kom bi predstavnici EU sa jedne… »

Kako će izgledati druga runda međustranačkog dijaloga?

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Druga runda međustranačkog dijaloga uz posredovanje Evropskog parlamenta biće održana 15. novembra u Beogradu, a pored predstavnika EP trebalo bi da joj prisustvuju i izvestilac odbora za spoljne poslove EP za Srbiju Vladimir Bilčik i… »

Bilčik i Fajon na međustranačkom dijalogu 15. novembra u Beogradu

Vesti online pre 6 dana
Druga runda međustranačkog dijaloga uz posredovanje Evropskog parlamenta biće održana 15. novembra u Beogradu, a pored predstavnika EP trebalo bi da mu prisustvuju i izvestilac odbora za spoljne poslove EP za Srbiju Vladimir Bilčik i šefica… »

Druga runda međustranačkog dijaloga uz posredovanje evroparlamentaraca: Učestvuju i Bilčik i Fajon?

Telegraf pre 6 dana
Prva runda održana je 9. i 10. oktobra, kada je sa predstavnicima stranaka u Beogradu razgovarao izaslanik EP Knut Flekenštajn. Druga runda međustranačkog dijaloga uz posredovanje Evropskog parlamenta biće održana 15. novembra u Beogradu, a pored… »

Tanja fajon: Dijalog u Skupštini, ne na ulicama

Kurir pre 10 dana
Bojkot koji imamo s jedne strane - bojkot opozicije i nekih poslanika u parlamentu - nije dobar. Ja bih uvek kao poslanica tražila da taj dijalog bude u Skupštini, a ne na ulicama. Razumem neke od njihovih argumenata, ali bih volela da je opozicija… »

Vesti dana »