Tanja Fajon

Zasad samo forma, bez suštine

Danas pre 9 sati
Posrednici iz EP posle Uskrsa razgovaraju sa vanparlamentarnom opozicijom Ne treba očekivati prevelike domete konsultativnih razgovora koje su proteklih dana vodili poslanici Evropskog parlamenta sa predstavnicima poslaničkih grupa u Skupštini Srbije… »

Zukorlić: Razgovori korektni, učestvujemo i u drugom dijalogu VIDEO

B92 pre 23 sata
Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić izjavio za Tanjug da su razgovori sa evropskim poslanicima povodom međustranačkog dijaloga bili korektni. Navodi da im je danas predstavio predloge za to na koji način izborni uslovi mogu biti… »

Završen prvi krug konsultacija sa evroparlamentarcima o održavanju međustranačkog dijaloga

RTS pre 23 sata
Evropska "četvorka" koju čine evroposlanici Tanja Fajon, Vladimir Bilčik, kao i bivši evroparlamentarci Eduard Kukan i Knut Flekenštajn završila je onlajn konsultacije sa poslaničkim grupama u Skupštini Srbije povodom održavanja međustranačkog… »

Zukorlić: Razgovori korektni,učestvujemo i u drugom dijalogu

Dnevnik pre 24 sata
BEOGRAD: Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić izjavio je Tanjugu da su razgovori sa evropskim poslanicima povodom međustranačkog dijaloga bili korektni, navodeći da im je danas predstavio predloge na koji način izborni uslovi mogu… »

Fajon: Svaka ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna, posebno za BiH

OK radio pre 1 dan
Članica Evropskog parlamenta Tanja Fajon izjavila je da je "svaka ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna" i da to "posebno važi za Bosnu i Hercegovinu koja je platila najvišu cenu za raspad Jugoslavije". „Rat je ostavio duboke ambise koji… »

Fajon: Ideja o postavljanju novih granica je izuzetno opasna, posebno za BiH

Danas pre 1 dan
Članica Evropskog parlamenta (EP) Tanja Fajon izjavila je da je „svaka ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna“ i da to „posebno važi za Bosnu i Hercegovinu koja je platila najvišu cenu za raspad Jugoslavije“. „Rat je ostavio… »

Fajon: Ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna

Nova pre 1 dan
Članica Evropskog parlamenta (EP) Tanja Fajon izjavila je da je "svaka ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna" i da to "posebno važi za Bosnu i Hercegovinu koja je platila najvišu cenu za raspad Jugoslavije". Rat je ostavio duboke ambise… »

Fajon: Svaka ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna, posebno za BiH

N1 Info pre 1 dan
Članica Evropskog parlamenta Tanja Fajon izjavila je da je "svaka ideja o postavljanju novih granica izuzetno opasna" i da to "posebno važi za Bosnu i Hercegovinu koja je platila najvišu cenu za raspad Jugoslavije". „Rat je ostavio duboke ambise koji… »

Počinju konsultacije o međustranačkom dijalogu: Evo ko učestvuje, o čemu će se pričati i da li će se i Vučić…

Blic pre 2 dana
Stranke u Srbiji korak su bliže početku dijaloga o izbornim uslovima pod pokroviteljstvom Evropske Unije. Počinju konsultacije predstavnika Brisela sa parlamentarnim strankama, a očekuje se da će u junu konačno, kako najavljuje vlast, i otpočeti… »

Jedan od pet miliona: Opozicija da se ujedini oko kontrole izbora

N1 Info pre 4 dana
Pokret "Jedan od pet miliona" pozvao je danas opoziciju da međusobno nadmetanje sa izbornim platformama i licitiranje imenima kandidata ostavi iza sebe i da se udruži oko kontrole izbora. Pokret navodi da je „džaba“ ako opozicija dobije stostruko… »

Vesti dana »