Tanja Miščević

Miščević: Zahvalni smo timu UN u Srbiji jer podržava naše građane

Euronews pre 3 dana
Ministarka za evropske integracije Tanja Miščević danas je, na sastanku Zajedničkog nacionalnog upravnog odbora za sprovođenje dokumenta "Okvir saradnje Ujedinjenih nacija za održivi razvoj sa Republikom Srbijom 2021-2025", izrazila zahvalnost timu… »

Miščević: Zahvalni smo timu UN u Srbiji, jer podržava naše građane

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Ministarka za evropske integracije Tanja Miščević danas je, na sastanku Zajedničkog nacionalnog upravnog odbora za sprovođenje dokumenta "Okvir saradnje Ujedinjenih nacija za održivi razvoj sa Republikom Srbijom 2021-2025", izrazila… »

Program prekogranične saradnje Srbije i Crne Gore za kvalitetniji život ljudi

RTV pre 5 dana
PODGORICA - IPA II Program prekogranične saradnje Srbija - Crna Gora 2014-2020. realizovan je na teritoriji 14 opština u Crnoj Gori, kao i na teritoriji Raškog, Zlatiborskog i Moravičkog okruga a svi projekti su bili usmereni ka unapređenju kvaliteta… »

EU finansira program prekogranične saradnje Srbije i BiH sa 14 miliona evra

Bloomberg Adria pre 8 dana
Evropska unija je obezbedila bespovratnih 14 miliona evra za novi program saradnje između Srbije i Bosne i Hercegovine (BiH), saopštilo je Ministarstvo za evropske integracije Srbije. Kako se navodi na sajtu ministarstva, finansijski sporazum za novi… »

EU sa 14 miliona evra finansira novi program prekogranične saradnje Srbije i BiH

Radio 021 pre 8 dana
Evropska unija je obezbedila bespovratnih 14 miliona evra za novi IPA3 Program prekogranične saradnje Srbija - Bosna i Hercegovina (BiH), saopštilo je Ministarstvo za evropske integracije Srbije. Finansijski sporazum za IPA3 potpisale su danas u… »

EU sa 14 miliona evra finansira IPA3 program prekogranične saradnje Srbije i BiH

Danas pre 8 dana
Evropska unija je obezbedila bespovratnih 14 miliona evra za novi IPA3 Program prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina (BiH) za 2021 – 2027. godinu, saopštilo je danas Ministarstvo za evropske integracije Srbije. Finansijski sporazum za… »

EU sa 14 miliona evra finansira IPA3 program prekogranične saradnje Srbije i BiH

Novi magazin pre 8 dana
Evropska unija je obezbedila bespovratnih 14 miliona evra za novi IPA3 Program prekogranične saradnje Srbija - Bosna i Hercegovina (BiH) za 2021 - 2027. godinu, saopštilo je danas Ministarstvo za evropske integracije Srbije. Finansijski sporazum za IPA3… »

Potpisan sporazum za novi IPA program prekogranične saradnje Srbija - BiH

RTV pre 8 dana
BEOGRAD - Finansijski sporazum za novi IPA 3 Program prekogranične saradnje između Srbije i Bosne i Hercegovine, za period od 2021. do 2027. godine potpisale su danas u Sarajevu ministarka za evropske integracije Tanja Miščević i direktorka Direkcije… »

Miščević i Labib: O saradnji i planovima Srbije u procesu pristupanja EU

Večernje novosti pre 9 dana
MINISTARKA za evropske integracije Tanja Miščević sastala se večeras sa ministarkom spoljnih poslova Kraljevine Belgije Ađom Labib. Foto Tanjug Na sastanku je bilo reči o bilateralnoj saradnji dveju država, posebno o daljim planovima Srbije u… »

Miščević: Srbija deli evropske vrednosti i posmatra ih kao domaće

RTV pre 9 dana
BEOGRAD - U Beogradu je danas započela Konferencija pod nazivom "Nova dostignuća Evropske unije u oblastima Zajedničke bezbednosne i odbrambene politike", na kojoj se razgovara o saradnji Srbije i EU u pomenutim oblastima. Ministarka za evropske… »

Vesti dana »