Tanja Savić

Prva izjava tanje Savić nakon što je odjeknula vest o njenoj udaji za pilota! Otkrila istinu: Možda bih se posle kajala...

Kurir pre 1 dan
Pevačica Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić, uživaju u ljubavnoj idili, o čemu svedoče njihove zajedničke objave. Kako se ranije pisalo, njih dvoje planiraju da vezu podignu na viši nivo. - Ja sam odlično, hvala na pitanju. Svašta… »

"Srećna sam, decu nisam zapostavila": Prva izjava Tanje Savić nakon vesti da se udaje za pilota - otkrila istinu o veridbi…

Blic pre 1 dan
Pevačica Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić, ne razdvajaju se jedan od drugog, a danas ih je naša ekipa ponovo uhvatila na aerodromu u Beogradu. Tanja je bila raspoložena, pa nam je otkrila da li su tačne vesti da se udaje i da su ona… »

Svako zaslužuje svoju sreću Tanja Savić tvrdi da nije zapostavila sinove zbog nove ljubavi

Alo pre 1 dan
Pevačica Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić ne razdvajaju se od kako su ozvaničili vezu. U medijima se pojavila vest da pevačica Tanja Savić i njen dečko Muhamed planiraju večanje u Las Vegasu, a ona je sada otkrila i da li je to… »

Prva izjava Tanje Savić nakon navoda da se udaje za 11 godina mlađeg pilota: "Svako zaslužuje sreću"

Telegraf pre 1 dan
"Srećna sam stvarno", istakla je ona. Pevačica Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić se ne razdvajaju od kako su ozvaničili vezu. U medijima se pojavila vest da Tanja i Muhamed planiraju večanje u Las Vegasu, a pevačica je otkrila i da… »

Tanja Savić otputovala sa verenikom: Pevačica se ne odvaja od 11 godina mlađeg pilota, slikom iz aviona pokazala kako…

Blic pre 1 dan
Pevačica Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić, ne razdvajaju se jedan od drugog, a oni su boravili u Cirihu gde je pevačica imala nastup. Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz aviona, par je krenuo za… »

Tanja Savić otputovala sa verenikom Pevačica pokazala kako uživa sa Mukijem, objavila fotku iz aviona! (foto)

Alo pre 1 dan
Pevačica se ne odvaja od 11 godina mlađeg pilota. Pevačica Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić, ne razdvajaju se jedan od drugog, a sada su slobodno vreme iskoristili kako bi otputovali. Naime, pevačica je na svom Instagram profilu… »

Tanja Savić sa dečkom napustila Srbiju: Pored njega je kao devojčica, pokazala koliko uživa

Telegraf pre 1 dan
Ne može da sakrije koliko je zaljubljena. Pevačica Tanja Savić i njen 11 godina mlađi dečko Muhamed Muki Bešić zajedno su napustili Srbiju. Destinaciju su sakrili od javnosti, pa su samo objavili zajednički selfi iz aviona. Tanja ne može da… »

Tanja Savić i muhamed zakazali venčanje u Las Vegasu: Sve isplanirali u tajnosti, isplivali detalji

Blic pre 7 dana
Pevačica Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa mlađim partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem, kojem će uskoro izgovoriti i sudbonosno "da". Naime, kako se navodi, oni uveliko planiraju venčanje u Las Vegasu, ali su naovodno odlučili da za… »

Udaje se Tanja Savić - venčanje zakazali u Americi?! Isplivali svi detalji, pevačica drugi put staje na "ludi kamen"

Mondo pre 7 dana
Tanja Savić i njen novi izabranik su zakazali venčanje, a mediji prenose da će se ceremonija održati u Las Vegasu. Tanja Savić i njen novi izabranik su zakazali venčanje, a mediji prenose da će se ceremonija održati u Las Vegasu. Pevačica Tanja… »

Ekskluzivno otkrivamo! Tanja i Muhamed zakazali venčanje u Las Vegasu! Sve organizuju u strogoj tajnosti, on će ih venčati

Kurir pre 7 dana
Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić izgovoriće uskoro sudbonosno "da" i to u Las Vegasu! Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora bliskom pevačici, njih dvoje, odmah nakon pevačicinog razvoda od zvaničnog supruga Dušana Jovančevića… »

Vesti dana »