Tanja Savić

Ovakva reakcija se nije očekivala Tanja Savić progovorila o skandalu i aferi sa Draškom, a evo šta kaže o Jovani Jeremić…

Alo pre 4 minuta
Priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznela detalje navode afere pevačice i političara. Vest da je Tanja Savić letos navodno bila u tajnoj vezi sa političarem… »

Nakon otkrivanja afere sa Draškom! Tanjini roditelji u strahu zbog dece, mole pevačicu da uradi samo jednu stvar, upleten i…

Alo pre 2 sata
Tanja je nedavno otkrila i da su se njeni dečaci mnogo promenili od kada su počeli da žive sa njom. Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem iz Bosne i Hercegovine, Draškom Stanivukovićem, a ova afera podigla je veliku… »

Tanjini roditelji očajni zbog navodne afere: Od pevačice tražili samo jedno - Muž će joj uzeti decu?

Srbija danas pre 2 sata
Strahuju zbog unuka. Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem iz Bosne i Hercegovine, Draškom Stanivukovićem, a ova afera podigla je veliku prašinu u javnosti. Kako piše "Blic", romansa koju su mnogi komentarisali prilično je… »

Tanjini roditelji u strahu: Nakon pevačicine afere sa političarem se priča da će joj Dušan uzeti decu, za nju su imali…

Blic pre 3 sata
Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem iz Bosne i Hercegovine, Draškom Stanivukovićem, a ova afera podigla je veliku prašinu u javnosti. Kako saznajemo, romansa koju su mnogi komentarisali prilično je zabrinula Tanjine… »

Tanjini roditelji očajni i u strahu: Posle afere sa Draškom, Dušan preti da će joj uzeti decu, za ćerku imaju jedan…

Kurir pre 3 sata
Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem iz Bosne i Hercegovine Draškom Stanivukovićem, a ova afera podigla je veliku prašinu u javnosti. Navodno, romansa koju su mnogi komentarisali prilično je zabrinula Tanjine roditelje. -… »

Tanja Savić o aferi o kojoj bruji Srbija: Nabacila osmeh, izbacila grudi i rekla - "Pa, kad ste već tako pisali..."

Mondo pre 3 sata
Tanja Savić zagonetna po pitanju navodne veze sa Draškom Stanivukovićem. Tanja Savić zagonetna po pitanju navodne veze sa Draškom Stanivukovićem Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem, a povodom… »

"Dajem povoda, ja sam ispunjena žena": Tanja Savić ne krije da je srećna, a evo šta kaže o romansi sa političarem

Blic pre 14 sati
Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem iz Bosne i Hercegovine, Draškom Stanivukovićem, a povodom ovih tvrdnji je i dalje zagonetna. Na pitanje da li su informacije istinite ostala je nedorečena. - Pa već kad ste toliko… »

Tanja o vezi sa Stanivukovićem: Toliko ste pisali, dajem povoda, ispunjena sam žena

Telegraf pre 1 dan
Informaciju da je pevačica imala romansu sa političarem otkrila je voditeljka Jovana Jeremić. Popularna pevačica Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, a povodom ovih tvrdnji pevčica… »

"Ja sam ispunjena žena" Tanja Savić ne krije status - ​odgovorila na pitanje da li je sa političarem u vezi

Srbija danas pre 13 sati
Ne prestaje da intrigira! Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem iz Bosne i Hercegovine, a povodom ovih tvrdnji, pevačica je i dalje ostala zagonetna. Na pitanje da li su informacije istinite ostala je nedorečena. - Pa već kad… »

Tanju Savić pitali o aferi sa Draškom Stanivukovićem, ona poručila: Ja sam ispunjena žena!

Kurir pre 14 sati
Tanja Savić letos je navodno bila u tajnoj vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem, a povodom ovih tvrdnji je i dalje zagonetna. Na pitanje da li su informacije istinite navodno je ostala nedorečena. - Pa već kad ste toliko pisali... - započela… »

Vesti dana »