Tatjana Matić

Rast trgovinske saradnje Srbije i Belgije 5,1 odsto u 2020.

Politika pre 3 dana
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, Tatjana Matić i ambasador Kraljevine Belgije, Adam Kunrad razgovarali su danas o unapređenju investicione i trgovinske saradnje dveju zemalja. Sagovornici su izrazili zadovoljstvo zbog stabilnog… »

Matić sa ambasadorom Belgije o unapredjenju trgovinske saradnje

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD – Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Tatjana Matić i ambasador Kraljevine Belgije Adam Kunrad razgovarali su danas o unapredjenju investicione i trgovinske saradnje dve zemlje, saopštilo je to Ministarstvo. Matić i Kunrad… »

Tatjana Matić: Jedini cilj – opstanak sektora i očuvanje što više radnih mesta

Danas pre 4 dana
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije Prethodna godina biće crna tačka u analizama turističkog prometa u svim zemljama sveta, budući da su svugde postojala brojna ograničenja kretanja radi zaštite ljudskih života i… »

Matić: Oporavak turizma zavisi od imunizacije

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Oporavak turizma zavisi isključivo od brzine kojom se sprovodi imunizacija, izjavila je danas ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić i dodala da Srbija, u odnosu na svet i Evropu, može biti optimistična, bar kada je u… »

Matić: Oporavak turizma će zavisiti od brzine imunizacije

Beta pre 4 dana
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će oporavak turizma zavisi isključivo od brzine imunizacije koja se sprovodi. "Ako izuzmemo Veliku Britaniju, Srbija je po stepenu imunizacije prva u Evropi. To nam… »

Matić: Oporavak turizma će zavisiti od brzine imunizacije

Novi magazin pre 4 dana
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će oporavak turizma zavisi isključivo od brzine imunizacije koja se sprovodi. Ona je dodala da će uskoro početi da radi Savet za razvoj i oporavak turizma i… »

Matić: Oporavak turizma zavisi isključivo od brzine imunizacije

N1 Info pre 4 dana
Oporavak turizma zavisi isključivo od brzine kojom se sprovodi imunizacija, izjavila je ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić i dodala da Srbija, u odnosu na svet i Evropu, može biti optimistična, bar kada je u pitanju domaći… »

Matić: Oporavak turizma će zavisiti od brzine imunizacije

Danas pre 4 dana
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će oporavak turizma zavisi isključivo od brzine imunizacije koja se sprovodi. „Ako izuzmemo Veliku Britaniju, Srbija je po stepenu imunizacije prva u Evropi. To nam… »

Podrška ženama u sajber bezbednosti - Onlajn konferencija Women4Cyber Chapters 8. marta, prijave u toku

Ekapija pre 5 dana
Zajednički online događaj Women4Cyber Chapters Srbije i Luksemburga biće održan 8. marta u 12 sati u oganizaciji AFA udruženja, a događaj će otvoriti ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić kao i visoki predstavnik države… »

Otvaranje Women4Cyber Chapter u Srbiji i Luksemburgu i zajedničko obeležavanje 8. marta

Nedeljnik pre 5 dana
8. marta u 12h se organizuje zajednički online događaj Women4Cyber Chapters Srbije i Luksemburga – događaj će otvoriti ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić kao i visoki predstavnik države Luksemburg Tema dogadjaja… »

Vesti dana »