Tatjana Matić

Pritvor za optuženog za ubistvo bivšeg vođe navijača Partizana

Euronews pre 10 dana
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je odluku da ostaje na snazi rešenje o određivanju pritvora Damiru P. (26), koji je optužen kao neposredni izvršilac ubistva bivšeg vođe navijača Partizana Branislava P. u Obrenovcu 19… »

Optuženi za ubistvo vođe navijača ide u pritvor

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je odluku da ostaje na snazi rešenje o određivanju pritvora Damiru P. (26), koji je optužen kao neposredni izvršilac ubistva bivšeg vođe navijača Partizana Branislava P. u Obrenovcu… »

Sud produžio pritvor osumnjičenom za ubistvo u Krnjači: Pred tužiocem izgubio pamćenje

Telegraf pre 14 dana
Sumnja se da je V. A. u naselju Krnjača, nakon kraće rasprave sa N.S, u njega ispalio iz pištolja više hitaca i usmrtio ga. Viši sud u Beogradu produžio je pritvor V. A. (32) koji se sumnjiči da je 15. oktobra u naselju Krnjača ubio N.S… »

Izgubio pamćenje u tužilaštvu Sud produžio pritvor osumnjičenom za ubistvo u Krnjači

Alo pre 13 dana
Sumnja se da je V. A. u naselju Krnjača, nakon kraće rasprave sa N.S, u njega ispalio iz pištolja više hitaca i usmrtio ga. Viši sud u Beogradu produžio je pritvor V. A. (32) koji se sumnjiči da je 15. oktobra u naselju Krnjača ubio N.S… »

Produžen pritvor instruktoru jahanja osumnjičenom za silovanje

RTS pre 15 dana
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor instruktoru u konjičkom klubu u Barajevu M. Đ. (68), koji se sumnjiči da je od 2010. do 2021. godine, izvršio niz krivičnih dela silovanja i polnog uznemiravanja nad polaznicama te škole. Osumnjičenom je… »

Produžen pritvor instuktoru jahanja: Osumnjičeni (68) za zlostavljanje maloletnih polaznica konjičkog kluba iz Barajeva…

Blic pre 14 dana
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor instruktoru u konjičkom klubu u Barajevu Milošu Đ. (68), koji se sumnjiči da je od 2010. do 2021. godine, izvršio niz krivičnih dela silovanja i polnog uznemiravanja nad polaznicama te škole. Osumnjičenom… »

Učitelju jahanja produžen pritvor Kaskader je osumnjičen da je silovao polaznice škole

Alo pre 14 dana
Osumnjičenom je pritvor produžen za još 30 dana odnosno do 10. decembra. Viši sud u Beogradu produžio je pritvor instruktoru u konjičkom klubu u Barajevu Milošu Ð. (68), koji se sumnjiči da je od 2010. do 2021. godine, izvršio niz krivičnih… »

Učitelj jahanja osumnjičen za silovanja ostaje "iza rešetaka": Tereti se i za dve devojčice starosti 13 godina

Telegraf pre 14 dana
Osumnjičenom je pritvor produžen za još 30 dana. Viši sud u Beogradu produžio je pritvor instruktoru u konjičkom klubu u Barajevu Milošu Ð. (68), koji se sumnjiči da je od 2010. do 2021. godine, izvršio niz krivičnih dela silovanja i polnog… »

Produžen pritvor instuktoru jahanja osumnjičenom za silovanje i polno uznemiravanje polaznica

Euronews pre 14 dana
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor instruktoru u konjičkom klubu u Barajevu koji se sumnjiči da je od 2010. do 2021. godine, izvršio niz krivičnih dela silovanja i polnog uznemiravanja nad polaznicama te škole. Osumnjičenom je pritvor… »

Kaskader iz pakla Učitelju jahanja iz Barajeva produžen pritvor zbog silovanja učenica!

Alo pre 14 dana
Osumnjičenom je pritvor produžen za još 30 dana odnosno do 10. decembra, potvrdila je za Tanjug portparol Višeg suda u Beogradu Tatjana Matić. Viši sud u Beogradu produžio je pritvor instruktoru u konjičkom klubu u Barajevu Milošu Ð. (68), koji… »

Vesti dana »