Tel Aviv

Iz Makabija u Milvoki Bakse

B92 pre 10 sati
Elajdža Brajant napustio je Makabi Tel Aviv. Brajant je otišao iz Makabija i postaće novi igrač Milvoki Baksa, prenosi "Sportando". Amerikanac igra beka i ima 25 godina. Pre Makabija, igrao je jednu sezonu za Hapoel Eliat. Ove sezone beležio je 8,4… »

Kod dvoje vakcinisanih Izraelaca otkriven brazilski soj virusa

Politika pre 2 dana
TEL AVIV – Izrael je otkrio prva dva slučaja brazilskog soja koronavirusa, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja, kao i jedan slučaj mutiranog tipa kovida-19 iz Čilea. Sva tri slučaja su otkrivena genetskim sekvenciranjem kod vakcinisanih… »

Sofo: Prvo mi je majka šefovala, onda treneri, a sad žena?!

Sport klub pre 1 dan
Grčki centar Sofoklis Skorcanitis iza sebe ima uspešnu karijeru tokom koje je bio jedan od najsnažnijih centar u istoriji evropske košarke, a za Evroligin podkast “The Crossover” govorio je o zanimljivim aspektima svoje duge karijere. Skorcanitis… »

Izrael: Moguća istraga protiv lokalnih zvaničnika zbog tragedije

RTV pre 3 dana
TEL AVIV - Izrael bi mogao da pokrene istragu protiv lokalnih zvaničnika sa severa Izraela zbog ignorisanja upozorenja o bezbednosti na jednom od najsvetijih jevrejskih mesta kod planine Meron, kada se u petak desila tragedija u kojoj je poginulo 45… »

Optužbe „Hjuman rajts voča” na račun Izraela

Politika pre 5 dana
Ova organizacija tvrdi da Tel Aviv sprovodi politiku etničke nadmoći i čini zločine protiv čovečnosti favorizujući izraelske Jevreje na štetu Palestinaca. Kada su pre 20 godina brojne grupe za zaštitu prava prozvale Izrael za aparthejd, neki su… »

U stampedu u Izraelu poginulo 44, povređeno oko 150 ljudi

Dnevnik pre 5 dana
TEL AVIV: U stampedu u Izraelu prilikom verskog obreda kojem je prisustvovalo, prema procenama lokalnih medija, oko 100.000 ljudi, danas je poginulo najmanje 44 ljudi, a povređeno je oko 150. Ovu nesreću je premijer Izraela Benjamin Netanjahu nazvao… »

Tragedija u Izraelu: Poginulo najmanje 44 ljudi, povređeno blizu 150

RTV pre 5 dana
TEL AVIV - U stampedu u Izraelu prilikom verskog obreda kojem je prisustvovalo, prema procenama lokalnih medija, oko 100.000 ljudi, danas je poginulo najmanje 44 ljudi, a povređeno je oko 150. Ovu nesreću je premijer Izraela Benjamin Netanjahu nazvao… »

"To je fikcija": Izrael kritikuje izveštaj Hjuman rajts voča za vođenje politike aparthejda kao apsurdan

Blic pre 8 dana
Izrael je kritikovao izveštaj međunarodne organizacije za zaštitu ljudskih prava "Hjuman rajts voč", koja optužuje Tel Aviv za zločine aparthejda i progon Palestinaca. Izraelsko Ministarstvo spoljnih poslova izveštaj ove organizacije naziva… »

Pao Pešićev Makabi

Sport klub pre 10 dana
Sumrak favorita u Izraelu - Makabi iz Tel Aviva izgubio je na gostovanju Kirjat Šmoni (0:2), u 31. kolu šampionata. Ekipa Aleksandra Pešića kapitulirala je sa desetoricom. Posle isključenja Tibija u 39. minutu, uoči odlaska na odmor Kehat je… »

Izrael već dva dana nema umrle od korone! Tel Aviv slavi život, plaže i noćni klubovi puni, maske nose samo u prodavnicama…

Blic pre 10 dana
Da priče o vakcinaciji kao spasu i Izraelu kao putokazu nisu "prazne" najbolje pokazuju već dva dana prazne kolone gde stoje podaci o broju preminulih od korone u ovoj bliskoistočnoj zemlji. Drugim rečima, Izrael već dva dana nema umrle od Covida 19… »

Vesti dana »