Telekom

Telekomu od NBS 100 miliona evra na “zajam”

Nova pre 15 minuta
Centralna banka je odmah pošto je Telekom izdao korporativne obveznice, od banaka koje su ih kupile otkupila polovinu emisije. Narodna banka Srbije je time potrošila oko 100 miliona evra za hartije Telekoma, saznaje dnevni list "Danas". Narodna banka… »

Misteriozni kvar Hrvatskog telekoma: Ljudi satima nisu mogli da zovu hitnu pomoć i vatrogasce

Večernje novosti pre 10 sati
HRVATSKI telekom od jutra ima problema sa mrežom, pa korisnici sa svojih uređaja nisu mogli da zovu ni hitnu pomoć i vatrogasce. Popravak misterioznog kvara trajao je satima i mreža nije normalizovana ni do kasnih popodnevnih časova, kada su pak… »

Građani Hrvatske pet sati bez telefona

Radio 021 pre 12 sati
Građani Hrvatske su pet sati bez fiksne i moblne telefonije, nedostupni su i brojevi hitnih službi, zbog sistemskog kvara u Telekomu Hrvatske. "Identifikovan je problem u funkcioniranju signalnih čvorova koji usmeravaju signalne poruke. Dolazi do… »

Otklonjen veliki kvar HT-a, ponovo dostupni hitni brojevi

Nova pre 13 sati
Napokon je otklonjen veliki kvar Hrvatskog telekoma koji je trajao gotovo celi dan, a zbog kog nisu bili dostupni brojevi hitnih službi. Uobičajeni brojevi hitnih službi ponovno su dostupni u Hrvatskoj. Takođe radi i jedinstveni broj za hitne službe… »

Hrvatska bez telefona

RTV pre 15 sati
ZAGREB - Građani Hrvatske su pet sati bez fiksne i moblne telefonije, nedostupni su i brojevi hitnih službi, zbog sistemskog kvara u Telekomu Hrvatske. "Identifikovan je problem u funkcioniranju signalnih čvorova koji usmeravaju signalne poruke "… »

Dodeljene Leading Lights nagrade, među dobitnicima i A1 Telekom Austrija Grupa

B92 pre 16 sati
Dodeljena je i ovogodišnja internacionalna nagrada "Leading Lights Awards 2020". Dobitnik je A1 Telekom Austrija Grupa, pod čijim okriljem posluje i Vip mobile, i to u kategoriji "Najinovativnija strategija u oblasti AI i analitike". Ovu nagradu osvojio… »

Savet se opet ograđuje od Jelisavete Vasilić: Njeni stavovi nisu i stavovi Saveta za borbu protiv korupcije

Kurir pre 16 sati
Ovo telo reagovalo je nakon najnovijeg soliranja Jelisavete Vasilić, demantujući njene tvrdnje koje je iznela u medijima. Savet za borbu protiv korupcije ponovo se ograđuje i pere ruke od članice tog tela Jelisavete Vasilić, ističući još jednom da… »

Petnaest sekundi

Danas pre 17 sati
U nedelju je voditelj jutarnjeg programa Televizije Pink prekinuo Anu Brnabić naglo na petnaest sekundi. U tom trenutku je premijerka rekla da će navesti koje su IT firme, u tri godine otkako je ona u mandatu, ostvarile veći rast profita nego poljski… »

"Pao" Hrvatski Telekom: Ne može se dobiti ni Hitna

B92 pre 17 sati
Zagreb -- Hrvatski Telekom obavestio korisnike da su zabeležene povremene poteškoće pri uspostavljanju poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži HT-a. Problem je, kako je navedeno, u signalnim čvorovima. "Svi naši stručnjaci su maksimalno angažovani u… »

U Hrvatskoj prekid svih telefonskih komunikacija

Dnevnik pre 18 sati
ZAGREB: Hrvatski Telekom (HT) obavestio je građane da od prepodnevnih sati ima problem sa pozivanjem fiksne i mobilne telefonije, zbog, kako su naveli, problema na signalnim čvorištima. Kažu da su svi njihovi stručnjaci maksimalno angažovani i da u… »

Vesti dana »