Telekom

ON IMA ISTO IME i PREZIME KAO ČUVENI SRPSKI KNJIŽEVNIK: Mladog glumca u Sarajevu nagradili POSEBNOM NAGRADOM (video)

Kurir pre 6 sati
Mlad i perspektivan glumac Jovan Jovanović jedan je od dobitnika prestižnih priznanja na Sarajevo film festu. 02:29 ON IMA ISTO IME I PREZIME KAO ČUVENI SRPSKI KNJIŽEVNIK: Mladog glumca u Sarajevu nagradili POSEBNOM NAGRADOM Kurir televizija je… »

Uhvatite dan uz HONOR Magic Moments

Lepota i zdravlje pre 1 dan
Ladies night događaj uz poklone i zadivljujuću misteriju snimljenu po bestseler romanu Delije Ovens "Tamo gde rakovi pevaju" zakazan je za četvrtak... Osvajanjem nagrada na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu, kompanija Telekom Srbija dobila je još… »

Telekom Srbija lider među 20 kompanija na tlu eks Ju

Telegraf pre 1 dan
Ukupan prihod 20 telekoma sa područja Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije povećan je za 330 miliona evra. Telekom Srbija se u konkurenciji 20 kompanija na prostoru bivše Jugoslavije nalazi na prvom mestu po… »

Hrvati objavili rezultate: Telekom Srbija ubedljivi lider u regionu

B92 pre 1 dan
Telekom Srbija se u konkurenciji 20 kompanija na prostoru bivše Jugoslavije nalazi na prvom mestu po poslovnim prihodima, rastu prihoda i po ostvarenom profitu. Hrvatski biznis portal Media Daily svake godine objavljuje listu najvećih i najuspešnijih… »

Telekom Srbija najveći operater u regionu! Hrvatski portal objavio da srpska kompanija ima najveći profit i prihode

Kurir pre 1 dan
Telekom Srbija se u konkurenciji 20 kompanija na prostoru bivše Jugoslavije nalazi na prvom mestu po poslovnim prihodima, po rastu prihoda i po ostvarenom profitu. Hrvatski biznis portal Media Daily svake godine objavljuje listu najvećih i… »

Top 20 telekoma u 2021.: Godini Telekom Srbija grupacija najveća u regionu

Blic pre 1 dan
Petu godinu zaredom objavljujemo podatke o prihodima, dobiti i broju zaposlenih 20 najvećih telekom operatera u regiji pa su u ovoj ekskluzivnoj analizi na redu podaci za 2021. godinu. Ukupan prihod 20 promatranih telekoma s područja Slovenije… »

Lepa vest za Srbiju! I Hrvati priznali da je Telekom Srbije najveći u regionu

Alo pre 1 dan
Telekom Srbija se u konkurenciji 20 kompanija na prostoru bivše Jugoslavije nalazi na prvom mestu po poslovnim prihodima, po rastu prihoda i po ostvarenom profitu. Hrvatski biznis portal Media Daily svake godine objavljuje listu najvećih i… »

Film "Ala je lep ovaj svet" osvojio nagradu publike na Filmskom festivalu u Vrnjačkoj Banji

Telegraf pre 2 dana
Festivalska publika u Vrnjačkoj banji je na pravi način prepoznala i nagradila autorsku ekipu ove savremene i duhovite filmske priče. Na upravo završenom 46. festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji ljubavna komedija „ Ala je lep ovaj svet”… »

Veći izazov je bio igrati Lauševića, nego Čedu Jovanovića! Milan Marić o novoj seriji rađenoj po motivima knjige slavnog…

Kurir pre 1 dan
Na Filmskom festivalu u Sarajevu premijerno su prikazane prve dve epizode serije "Pad" reditelja Bojana Vuletića, nastale u produkciji "Fajerflaja" i "Telekoma Srbije", i već su privukle veliku pažnju medija i dobile sjajne kritike. Priča ima osam… »

Nagrada publike za film "Ala je lep ovaj svet" u Vrnjačkoj Banji

Euronews pre 1 dan
Film "Ala je lep ovaj svet" u režiji Filipa Čolovića, po tekstu Andreja Šepetkovskog, osvojio je nagradu publike "Gorski list" za najbolji film na 46. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji. Premijera ljubavne komedije, koja predstavlja… »

Vesti dana »