TikTok

Eeeej Makarena: Neki su se tek sad zapanjili - šta, zapravo, ova pesma znači

B92 pre 1 dan
Zarazni ritam i plesni koraci učinili su ovu špansku pesmu glavnim singlom na svakoj žurci, nije ni čudo što je malo ko primetio o čemu se zapravo peva u ovoj pesmi. Makarena zapravo vara svog dečka sa dvojicom drugih momaka. U mladosti su… »

Još jedna žrtva društvenih mreža: Dečak (12) preminuo nakon "izazova" na TikToku

Mondo pre 5 sati
Lokalna policija pokrenula je istragu povodom incidenta. Lokalna policija pokrenula je istragu povodom incidenta. Dvanaestogodišnji dečak iz američke države Kolorado preminuo je u utorak pošto je učestvovao u TikTok izazovu, u kom se zahtevalo od… »

Svaki dana uradi ovo pre spavanja, to joj pomaže da ostane vitka i nakon porođaja, treba ti par minuta!

Srbija danas pre 6 sati
Rezultati su očigledni na njenom primeru! Na TikToku smo pronašli video u kojem je jedna majka objasnila kako održava liniju nakon porođaja. Nije reč o mukotrpnim treninzima i izgladnjivanju, već o jednostavnoj vežbi koju možete izvesti same kod… »

Džeger i Grol objavili novu pesmu

RTV pre 6 sati
NJUJORK - Slavni muzičari Mik Džeger i Dejv Grol udružili su snage i napravili "post-pandemijsku himnu", iznenađujući singl koji se odnosi na mnoge simbole i kontroverze na koje smo nailazili tokom kovid ere, uključujući "lokdaune, maske… »

Priznanje mame zbog koje joj poručuju da nije zaslužila decu

Nova pre 7 sati
Priznanje jedne majke na TikToku izazvalo je lavinu burnih komentara i osuda. Ona je iskreno rekla kako je mrzi da se igra sa svojom ćerkom jedinicom. Biti roditelj je izuzetno teško – a posle kuvanja, čišćenja, organizovanja i svega ostalog… »

Mik Džeger i Dejv Grol imaju singl: Poslušajte postpandemijsku himnu

B92 pre 8 sati
Slavni muzičari Mik Džeger i Dejv Grol udružili su snage i napravili postpandemijsku himnu, iznenađujući singl koji se odnosi na mnoge simbole i kontroverze na koje smo nailazili tokom krize u pandemiji kovida, uključujući zaključavanje, maske… »

Đole Đogani žestoko isprozivao baku praseta: Samo se dere! Šta je ponudio - Ništa! Prazan je i nezanimljiv

Mondo pre 9 sati
Spomenuo i Vojaža! Spomenuo i Vojaža! Đole i Vesna Đogani napravili su malo predah od muzike u i bacili se na društvene mreže, a pogotovu na TikTok. Vesna ističe da je njen sadržaj kreativan, kulturan i zabavan, kao i da ima 140 pesama u svojoj… »

Mik Džeger ima novi singl: Bil Gejts mi je u krvotoku

Nova pre 10 sati
Dok fanovi Rolingstonsa čekaju njihov album najavljen još prošle godine, frontmen Mik Džeger upravo je objavio još jedan solo singl "Eazy Sleazy" i na njemu peva o životu u izolaciji, vežbanju da igra uz TikTok, Bilu Gejtsu, vakcinama... Mik… »

Mik Džeger i Dejv Grol objavili zajednički singl

OK radio pre 13 sati
Slavni muzičari Mik Džeger i Dejv Grol udružili su snage i napravili "post-pandemijsku himnu", singl koji se odnosi na mnoge simbole i kontroverze na koje smo nailazili tokom "kovid ere", uključujući "lokdaune, maske, aplikacije Tiktok i Zum, gojenje… »

Klinci zaustavili tramvaj da bi se snimali za TikTok, vozač im doskočio: Zatvorio ih i zvao policiju

Telegraf pre 14 sati
Kada je vozilo gradskog prevoza zaustavljeno na Novom Beogradu, vozač je izašao napolje i pozvao policiju. Kao da beogradskim vozačima javnog gradskog prevoza nisu dovoljne gužve, špicevi i puna vozila, već zaposleni u GSP-u moraju da se… »

Vesti dana »