Tojota

Toyota i Suzuki za 2025. pripremaju mali električni SUV

Auto blog pre 8 sati
Japanski mediji navode da se među planiranim Toyotinim električnim vozilima nalazi i baby SUV, koji će navodno biti realizovan u saradnji sa Suzukijem. Mada detalja za sada nema mnogo, nezvanično se saznaje da će se ovaj model pojaviti tokom 2025… »

Stao izvoz polovnih automobila iz Japana u Rusiju

Auto blog pre 20 sati
Prema podacima o trgovini i učesnicima na tržištu, odluka Japana da zabrani većinu prodaje polovnih automobila u Rusiju zakočio je trgovinu koja se približavala obimu od dve milijarde dolara godišnje i koja je procvetala u senci antiruskih… »

Toyota Land Hopper?

Auto blog pre 23 sata
Toyota je na posebnom događaju, na kome je početkom avgusta premijerno prikazala novi Land Cruiser i obnovljeni Land Cruiser Serije 70, najavila još nekoliko noviteta. U pozadini se tada takođe našla i tizer slika sa tamnom siluetom novog modela. U… »

Rally Chile 2023 - Ott Tanak pobednik

Auto blog pre 1 dan
Rally Chile 2023, jedanaesto takmičenje u WRC kalendaru 2023 je iza nas. Pobednik je Ott Tanak u Ford Puma Rally, ispred Thierry Neuvillea u Hyundaiju i20 N Rally 1 i Elfyna Evansa u Toyoti GR Yaris Rally 1. VIDEO 1: VIDEO 2: VIDEO 3: Rally Chile 2023 -… »

Stao izvoz polovnih automobila iz Japana u Rusiju

Biznis.rs pre 1 dan
Blokirano tržište vredno oko dve milijarde dolara. Prema podacima o trgovini i učesnicima na tržištu, odluka Japana da zabrani većinu prodaje polovnih automobila u Rusiju zakočio je trgovinu koja se približavala obimu od dve milijarde dolara… »

Rally Chile 2023 - Ott Tanak pobednik (VIDEO)

Auto magazin pre 1 dan
Rally Chile 2023, jedanaesto takmičenje u WRC kalendaru 2023 je iza nas. Pobednik je Ott Tanak u Ford Puma Rally, ispred Thierry Neuvillea u Hyundaiju i20 N Rally 1 i Elfyna Evansa u Toyoti GR Yaris Rally 1... VIDEO 1: VIDEO 2: VIDEO 3: Rally Chile 2023… »

Nova epizoda

Vrele gume pre 3 dana
U novoj epizodi emisije Vrele Gume pogledajte U nedelju, ekskluzivno na NovaS TV of 11.40 ekskluzivno predstavljamo: Test: Renault Megane Conquest E-Tech Avijacija: HondaJet Elite II Nautika: Highfield 760 Patrol Svemir: Toyota Lunar Cruiser Oldtimer… »

Toyota predstavila limitiranu seriju: Tundra 1794 Limited Edition VIDEO

B92 pre 3 dana
I kamioneti, baš poput luksuznih automobila, mogu imati svoje limitirane serije. To je pokazala Toyota, koja je na ovogodišnjem Sajmu u Teksasu predstavila model Tundra 1794 Limited Edition. Bice napravljeno samo 1.500 ovih kamioneta, a svaki ce… »

Vozili smo Toyotu bZ4X: Evo kako se pokazao prvi moderni električni automobil japanske kompanije

Nova pre 4 dana
Toyota je dugo odolevala trendu prelaska na električne automobile, ali je konačno došao i trenutak da kupcima ponude svoje viđenje vozila na struju. Prvi moderni električni automobil japanske kompanije nosi zanimljiv naziv – bZ4X, a evo kako se… »

Toyota zabeležila visok nivo globalne prodaje u avgustu

Auto blog pre 4 dana
Globalna prodaja Toyote porasla je za devet procenata u avgustu u odnosu na godinu ranije na rekordnih 923.180 vozila, zahvaljujući poboljšanju uslova snabdevanja i povećanju potražnje. I proizvodnja širom sveta je porasla četiri procenta na… »

Vesti dana »