Tojota

Stiže Toyota Hyryder

Auto blog pre 6 sati
Iz Toyote stiže najava o novom SUV modelu Hyryder koji će premijeru imati 1. jula u Indiji. Kako se kaže u kratkoj najavi, Hyryder će imati hibridni pogono, kao i niz jedinstvenih vizuelnih karakteristika koje će ga razlikovati od Toyote Urban… »

Toyota i Subaru povlače svoje prve električne automobile

Benchmark pre 1 dan
Subaru i Toyota nalaze se u nebranom grožđu. Naime, obe kompanije predstavile su svoja dva prva električna automobila koji su ušli u masovnu proizvodnju. Međutim, situacija je daleko od sjajne i obe kompanije primorane su da povuku svoja dva… »

Test u Barseloni: Toyota Aygo X

Auto blog pre 2 dana
Novi Toyota Aygo X je i dalje najmanji model u gami, ali je postao vrlo trendi zahvaljujući krosover i lajfstajl karakteru. Uz sve to, dobar deo mehanike deli sa aktuelnim Yarisom i Yarisom Cross Postoje momenti kada se auto jednostavno ne kupuje na… »

Automobilski div povlači 2.700 novih automobila zbog bizarnog razloga

BizLife pre 2 dana
Ovo je samo još jedan u nizu problema s kojima se Toyota suočava u poslednje vreme. Samo dva meseca nakon lansiranja, iz Toyote su objavili kako povlače 2.700 električnih automobila bZ4X i to zbog prilično bizarnog razloga – tokom vožnje mogu im… »

Vrele Gume TV – najava emisije

Vrele gume pre 3 dana
Epizoda: Dobar i loš policajac i poderane gaće Treći čin vikend Vrele Gume/ PLANETARIJUM „trilogije“ tradicionalno pripada premijeri emisije Vrele Gume na NovaS, najgledanijem kablovskom kanalu u regionu! Kako dolikuje najgledanijima i mi smo se… »

Toyotin prvi EV – opozvan

B92 pre 4 dana
Japanska kompanija se među poslednjim „ukrcala na voz struje", a njihov prvi potpuno električni automobil bZ4X je već opozvan zbog mogućnosti da se olabave šrafovi točkova. Sreća u nesreći jeste da je ovaj model praktično nov, pa će u… »

Safari Rally Kenya 2022 - Rovanpera vodeći posle 1. dana

Auto magazin pre 4 dana
Finac Kalle Rovanpera (Toyota GR Yaris Rally1) vodeći je takmičar na kraju prvog dana Safari Rally Kenya 2022, šestom takmičenju FIA Svetskog reli šampionata 2022... U petak su u programu bila tri brzinska ispita, koja su vožena po dva puta… »

Prva električna Toyota već opozvana

Auto blog pre 4 dana
Japanska kompanija se među poslednjim „ukrcala na voz struje“, a njihov prvi potpuno električni automobil bZ4X je već opozvan zbog mogućnosti da se olabave šrafovi točkova. Sreća u nesreći jeste da je ovaj model praktično nov, pa će u… »

Točkovi mogu da otpadnu: Prva električna Toyota već opozvana

Nova pre 5 dana
Japanska kompanija se među poslednjim „ukrcala na voz struje“, a njihov prvi potpuno električni automobil bZ4X je već opozvan zbog mogućnosti da se olabave šrafovi točkova. Sreća u nesreći jeste da je ovaj model praktično nov, pa će u… »

Toyota povlači sa tržišta 2.700 električnih vozila

Biznis.rs pre 5 dana
Među rizičnim modelima i Solterra kompanije Subaru. Iz kompanije Toyota Motor saopšteno je da će povući sa tržišta 2.700 električnih vozila iz prve masovno proizvedene serije za globalno tržište zbog potencijalno labavih točkova. Jedan on… »

Vesti dana »