Toma Fila

On tvrdi da je video pravu titovu krštenicu! Broz je bio potomak carske loze, i nije umro 4. maja! Ali to nije sve...

Mondo pre 15 dana
I dan danas traju nagađanja o navodnom pravom poreklu doživotnog predsednika SFRJ. I dan danas traju nagađanja o navodnom pravom poreklu doživotnog predsednika SFRJ. Toma Fila, jedan od najpoznatijih advokata sa ovih prostora, otkrio je svojevremeno… »

Toma Fila zna najveće titove tajne? Zavirio je u njegov sef i pronašao tajno pismo čiji sadržaj ni Jovanka nije znala

Srbija danas pre 15 dana
Toma Fila, jedan od najpoznatijih advokata sa ovih prostora, otkrio je svojevremeno javnosti možda jednu od najintrigantnijih stvari u vezi sa Josipom Brozom - tajnu Titovog sefa. Naime, kada je Jovanka Broz, Titova udovica, nasilno iseljena iz kuće u… »

Prevelika vlast da deset ljudi VSS odlučuje ko će biti sudija

Politika pre 21 dana
Poslanici Socijalističke partije Srbije Toma Fila i Pokreta socijalista Đorđe Komlenski, članovi Odbora za pravosuđe i advokati, izjavili su danas Tanjugu da su protiv toga da sudije, koje se prvi put biraju na tu funkciju, bira isključivo Visoki… »

Momak pravi najbolje torte u Beogradu, majstor je za čizkejk a najnoviji sa kokosom je prava perverzija

Noizz pre 22 dana
Već smo pisali o tome kakav je majstor u kuhinji jedan momak koji živi i radi u Beogradu. Svaki njegov kolač je prava poslastica, a poslednji u nizu, bounty čizkejk je pravo umetničko delo kome ni oni sa najjačim karakterom ne mogu odoleti. Ukusna… »

Ovo su bile slobine poslednje reči! Toma Fila otkrio šta je Milošević rekao pred samu smrt - evo sa Kim je razgovarao!

Srbija danas pre 28 dana
Bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije Slobodan Milošević preminuo je u pritvorskoj jedinici haškog tribunala 2006. godine. Svi su saglasni u jednom - Momir Bulatović bio je njegov poslednji sagovornik. Miloševićev advokat Toma Fila napisao je u… »

Misterija slobinih poslednjih reči: Toma Fila otkrio šta je Milošević rekao pred smrt

Mondo pre 28 dana
Bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije Slobodan Milošević preminuo je u pritvorskoj jedinici haškog tribunala 2006. godine. Svi su saglasni u jednom - Momir Bulatović bio je njegov poslednji sagovornik. Bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije… »

Vatutin: Obradović naš trener? Sledeći je Fil Džekson…

Sport klub pre 30 dana
Predsednik moskovskog CSKA Andrej Vatutin kaže da mu je smešno da uopšte komentariše spekulacije oko toga da će Željko Obradović biti novi trener Armejaca. Proteklih dana su se pojavile informacije da bi trofejni srpski strateg mogao da se vrati… »

Obradović naš trener? "Ko je sledeći Fil DŽekson"?

Večernje novosti pre 30 dana
PREDSEDNIK moskovskog CSKA Andrej Vatutin kaže da mu je smešno da uopšte komentariše spekulacije oko toga da će Željko Obradović biti novi trener Armejaca. Proteklih dana su se pojavile informacije da bi trofejni srpski strateg mogao da se vrati… »

Lekare koji javno govore protiv vakcinacije treba kazniti: Toma Fila oštro o antivakserima

Mondo pre 31 dana
Fila smatra da bi to i svi naši lekari i drugo zdravstveno osoblje trebalo da urade kako bi zaštitili svoje pacijente. Fila smatra da bi to i svi naši lekari i drugo zdravstveno osoblje trebalo da urade kako bi zaštitili svoje pacijente. Advokat Toma… »

Njih treba suspendovati sa posla! Toma Fila oštar prema zdravstvenim radnicima koji odbijaju vakcinaciju

Srbija danas pre 31 dana
Italijanska vlada saopštila je pre nekoliko dana da će svi zdravstveni radnici u Italiji morati da se vakcinišu protiv korona virusa. Advokat Toma Fila kaže da se niko, pa ni zdravstveni radnici, ne mogu prisiliti da prime vakcinu, ali se, kako kaže… »

Vesti dana »