Toronto

(Video) "naš sin je isti otac": Žena legendarnog pevača nakon filma o njemu otkriva detalje o kojima je dugo ćutala: "Toma…

Blic pre 15 sati
Supruga pevača kaže da su joj mnoge scene probude emocije i sećanja koja još uvek ne blede. Ona se u intervjuu za “Blic” osvrnula i na dane kada je Toma bio bolestan, poslednje razgovore i ljubav koju su imali. Ostavši bez dinara i uveren da će… »

Kao se setim kakav je bio njegov kraj! Strašno! Tomina udovica otkrila detalje o kojima je godinama ćutala: On za mene nije…

Kurir pre 15 sati
NAŠ SIN JE ISTI OTAC" Žena legendarnog pevača nakon filma o njemu otkriva detalje o kojima je dugo ćutala: "TOMA ZA MENE NIKAD NIJE UMRO" Ostavši bez dinara i uveren da će brzo umreti zbog zdravstvenih problema, Toma Zdravković je pobegao prvo u… »

"Plašila sam se da će biti ovako": Tomina supruga zaplakala u emisiji dok je pričala o filmu, Silvani i životu

Telegraf pre 1 dan
Gordana Zdravković je ispričala i posle kojih reči je i definitivno razumela svog supruga Tomu. Supruga Tome Zdravkovića, Gordana, sinoć je odgledala film „Toma“ i tim povodom gostovala je u "Uranku" na K1 televiziji. Otkrila je najpre zašto… »

Tomina supruga zaplakala u emisiji dok je pričala o pevaču i njihovom zajedničkom životu

Vesti online pre 1 dan
Supruga Tome Zdravkovića, Gordana, sinoć je odgledala film „Toma“ i tim povodom gostovala je na jednoj televiziji. Otkrila je najpre zašto nije bila na beogradskoj premijeri. – Nisam stigla na premijeru, jer u Kanadi stalno menjaju propise zbog… »

"Voleo je silvanu i bio je očajan": Žena Tome Zdravkovića se slomila zbog filma, iznela sve u javnost: "Plašila sam se da…

Blic pre 1 dan
Supruga Tome Zdravkovića, Gordana, sinoć je odgledala film „Toma“ i tim povodom otkrila šta misli o ovom ostvarenju i zašto nije bila na beogradskoj premijeri. - Nisam stigla na premijeru, jer u Kanadi stalno menjaju propise zbog korone. Jedva sam… »

Plašila sam se da će ovako biti! Žena Tome Zdravkovića se slomila zbog filma, pa otkrila detalje: Voleo je Silvanu i bio je…

Kurir pre 1 dan
Supruga T ome Zdravkovića, Gordana, sinoć je odgledala film o "Toma" o životu legendarnog pevača. Ona je otkrila zašto nije mogla da prisustvuje premijeri filma, ali i kako je reagovala kada je gledala. - Nisam stigla na premijeru, jer u Kanadi… »

Slomili su je detalji iz filma Tomina supruga zaplakala u emisiji dok je pričala o pevaču i njihovom zajedničkom životu

Alo pre 1 dan
Gordana je ispričala i posle kojih reči je razumela svog supruga Tomu. Supruga Tome Zdravkovića, Gordana, sinoć je odgledala film „Toma“ i tim povodom gostovala je na jednoj televiziji. Otkrila je najpre zašto nije bila na beogradskoj premijeri… »

Toma je bio u braku sa njom, ali se zaljubljivao u druge žene: Gordana otkrila kako je sve to podnosila

Blic pre 1 dan
Legendarni pevač Toma Zdravković iza sebe je ostavio neizbrisiv trag, kroz pesme, ali i kroz način života koji je vodio. Nakon što je prikazan film "Toma", ljudi su počeli dodatno da se interesuju za detalje iz života legendarnog pevača. Poznato… »

Prošle sezone umalo na krovu Južne Amerike, sada na pragu ispadanja iz brazilske elite

Mozzart sport pre 1 dan
Santos doživljava agoniju u novoj sezoni Serije A. Deset vezanih mečeva bez pobede. Žuventud očitao lekciju timu iz Sao Paula u 22. kolu Brazileiraa - 3:0. Malo je falilo da Santos početkom godine osvoji Kopa Libertdores na Marakani. Golom Brena u… »

Akva Senturionsi u polufinalu ISL

Sport klub pre 2 dana
Ekipa Akva Senturionsa izborila je mesto u polufinalu Međunarodne plivačke lige (ISL) u Napulju. Slavili su u desetom meču ispred ekipa Ajrona, Tokio Frog Kingsa i Njujork Brejkersa i time osigurali šesto mesto u generalnom plasmanu. Pridružili su se… »

Vesti dana »