Toronto

Mark Gasol u Lejkersima

RTV pre 6 sati
LOS ANĐELES - Španski košarkaš Mark Gasol biće novi igrač NBA šampiona Los Anđeles Lejkersa. Kako prenose američki mediji, mlađi brat Gasol sa Lejkersima je dogovorio dvogodišnju saradnju, nakon što mu je istekao ugovor sa Torontom. Gasol je… »

Mark Gasol u Lejkersima

Vesti online pre 6 sati
Španski košarkaš Mark Gasol biće novi igrač NBA šampiona Los Anđeles Lejkersa. Kako prenose američki mediji, mlađi brat Gasol sa Lejkersima je dogovorio dvogodišnju saradnju, nakon što mu je istekao ugovor sa Torontom. Gasol je 2019. godine… »

Mark Gasol u Lejkersima

Dnevnik pre 5 sati
LOS ANĐELES: Španski košarkaš Mark Gasol biće novi igrač NBA šampiona Los Anđeles Lejkersa. Kako prenose američki mediji, mlađi brat Gasol sa Lejkersima je dogovorio dvogodišnju saradnju, nakon što mu je istekao ugovor sa Torontom. Gasol je… »

Šampion još jači: Lejkersi doveli legendarng centra

Srbija danas pre 5 sati
Značajno pojačanje. Španski košarkaš Mark Gasol biće novi igrač NBA šampiona Los Anđeles Lejkersa. Kako prenose američki mediji, mlađi brat Gasol sa Lejkersima je dogovorio dvogodišnju saradnju, nakon što mu je istekao ugovor sa Torontom… »

Stopama brata – Gasol u Lejkersima

B92 pre 6 sati
Mark Gasol, iskusni španski centar, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Lejkersima. NBA šampion sa Toronto Reptorsima imao je ponudu da se vrati u franšizu iz Kanade, međutim prihvatio je ponudu aktuelnog prvaka. Lejkersi su ove jeseni… »

Toronto našao zamenu za Gasola

B92 pre 6 sati
Toronto Reptorsi dogovorili su dvogodišnju saradnju sa Eronom Bejnsom, prenose američki mediji. Reptorsi nisu uspeli da zadrže Marka Gasola, te su morali da se okrenu slobodnim agentima. Među njima je bio odlični Australijanac koji će možda biti i… »

Može li kao brat? Mark Gasol u Lejkersima!

N1 Info pre 7 sati
Španski centar Mark Gasol novo je pojačanje Los Anđeles Lejkersa sa kojima je dogovorio dvogodišnji ugovor. Iskusni igrač (35) kao slobodan agent stigao je u redove šampiona NBA lige, pošto mu je istekao ugovor sa Toronto Reptorsima. Kanadski tim… »

Šampion doveo iskusnog centra Mark Gasol je novi igrač Lejkersa

Kurir pre 6 sati
Španski košarkaš Mark Gasol novi je igrač Los Andjeles Lejkersa, preneli su američki mediji. Gasol je u nedelju pristao na dvogodišnji ugovor sa Lejkersima, timom sa kojim je njegov brat Pau osvojio dva šampionska prstena, rekla je za agenciju AP… »

Veliko pojačanje za lejkerse: Mlađi Gasol u Los Anđelesu

Večernje novosti pre 6 sati
ŠPANSKI centar Mark Gasol novo je pojačanje Los Anđeles Lejkersa sa kojima je dogovorio dvogodišnji ugovor. Iskusni igrač (35) kao slobodan agent stigao je u redove šampiona NBA lige, pošto mu je istekao ugovor sa Toronto Reptorsima. Kanadski tim… »

Toronto već našao zamenu za Gasola

Alo pre 7 sati
Od njega u klubu očekuju mnogo. Eron Bejns je novi član Toronto Reptorsa. Šampioni NBA lige iz 2019. godine su dogovorili dvogodišnju saradnju sa Australijancem, prenose američki mediji. Reptorsi nisu uspeli da zadrže Marka Gasola, pa su morali da… »

Vesti dana »