Trepča

Zemlja bajki

Danas pre 4 dana
Drugi deo. Jovanjica? Šta je to? (Braća Grim) CRVENKAPA Ovako zli vuk, ovako šuma. Nakrivi zli vuk kapu i uđe u šumu. Ide on, tako, šumom, tumara, baza i pravi pičvajz: ovde razbuca nezavisno sudstvo, onde rasturi slobodu medija, tamo od skupštine… »

Većina gostiju u Atomsku banju Gornja Trepča došla sa potvrdom o vakcinaciji

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Gornja Trepča, Čačak – Jedna od prvih privatizovanih banja u Srbiji je Atomska banja Gornja Trepča koja je danas lider u zdravstvenom turizmu Srbije. „ Za 12 godina Atomska banja izgradila je i proširila smeštajne kapacitete i opremila se… »

Radnički imenovao novog direktora omladinske škole

Sportski žurnal pre 4 dana
Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je danas da je novi direktor omladinske škole je tog kluba Miodrag Martać, dok je novi član skaut službe nekadašnji najbolji strelac Super lige Srbije Miloš Stojanović. Martać je kao fudbaler igrao za… »

Pentagon: Snimci NLO-a koji su procurili su autentični

Nova pre 4 dana
Pentagon je ovih dana potvrdio autentičnost celog niza fotografija i videozapisa neidentifikovanih letećih objekata koje je snimila američka mornarica, a koji su procurili u javnost. Fotografije i videozapise predmeta u obliku trougla koji trepću i… »

Reorganizacija niškog superligaša: Miodrag Martać novi direktor omladinske škole Radničkog! (foto)

Hot sport pre 5 dana
Ono što je prvi čovek Radničkog Ivica Tončev nedavno najavio, počelo je da se sprovodi u delo. Radnički je krenuo u jačanje organizacione strukture, pa je od danas jači za dva poznata fudbalska imena. Novi direktor omladinske škole je prekaljeni… »

Martać i Stojanović za jači Radnički

Niške vesti pre 5 dana
Novi direktor omladinske škole je prekaljeni fudbalski radnik Miodrag Martać, a novi član skaut službe je nekadašnji najbolji strelac Superlige Srbije Miloš Stojanović. Martać je dobro poznat svim poznavaocima fudbala. Iza sebe ima bogatu… »

Nova lica u niškom superligašu: Martać i Stojanović za jači Radnički

Večernje novosti pre 5 dana
NOVA lica od danas su na Čairu. Niški klub dobio je novog direktora omladinske škole, a pojačana je i skauting služba kluba. Novi direktor omladinske škole je prekaljeni fudbalski radnik Miodrag Martać, a novi član skaut službe je nekadašnji… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete:

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Izgradnja pribojske toplane teče po planu Prvu dozu vakcine primilo 27 000 Čačana Besplatna auto sedišta za užičke mališane Ima li spasa za uzgajivače svinja Ko čuva rabadžijski zanat od zaborava u novovaroškom kraju Kako izgledaju malinjaci… »

Glasnik mržnje opasan po život: Ko je Haljit Berani, huškač koji je izmislio da Srbi spaljuju Albance u Trepči i izazvao…

Blic pre 8 dana
Srpska javnost ga skoro i ne poznaje, a trebalo bi. On je prištinski ekstremista, ratni huškač i propagator mržnje, čije su zapaljive lažne vesti rasplamsale Martovski pogrom Srba na Kosovu i Metohiji, a koji ovih dana opasnom propagandom udara na… »

Nikoli se ispunila želja za 15. rođendan: Otac i tri sina iz Trepče dobili dom, više im nije hladno

Telegraf pre 11 dana
Simovići su živeli u hladnom, u magacinu sa plafonom koji je pretio da se svakog trena uruši. Sreća se konačno osmehnula porodici Simović iz Gornje Trepče, koja je živela u hladnom, bez vode, struje, ogreva... u magacinu čiji je plafon pretio da… »

Vesti dana »

Novac ne može kupiti baš sve

Politika pre 24 minutajoš 41 povezana

Opet skoro 3.000, umrlo 37 osoba

B92 pre 1 satjoš 22 povezane