Ukrajina

Milošu Bikoviću zabranjen ulazak u Ukrajinu

B92 pre 4 sata
Milošu BikovicĚ�u zabranjen je ulaz u Ukrajinu, i to zbog navodnog ugrožavanja nacionalne bezbednosti, objavio je srpski glumac na svom nalogu na Tviteru. Biković je još na toj društvenoj mreži napisao i da "glumi nekad bolje nekad gore ali ne… »

"Susret ozbiljan, ali to ne znači da su se SAD vratile u devedesete ili dvehiljadite"

B92 pre 5 sati
Vašington -- Glavna svrha razgovora Pompea i Vučića u Njujorku bila je pokretanje dijaloga, ali je moguće i da je razmotren scenario promene granica, piše Glas Amerike. Predavač na vašingtonskom univerzitetu Džons Hopkins Edvard Džozef je rekao… »

Pristao: Novi plejmejker Partizana biće reprezentativac Ukrajine?

Hot sport pre 4 sata
Crno-beli će imati još jednog reprezentativca koji neće biti sa ekipom tokom takozvanih ‘FIBA prozora’. Novi plejmejker Partizana i jedan od najvećih aduta u sezoni pred nama biće Kori Volden, Amerikanac koji je stigao iz Izraela gde je bio MVP… »

Milošu Bikoviću zabranjen ulazak u Ukrajinu

N1 Info pre 4 sata
Glumac Miloš Biković izjavio je da mu je zabranjen ulazak u Ukrajinu, uz obrazloženje da predstavlja pretnju po nacionalnu bezbednost. "Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu. Ne znam kako se na ukrajinskom kaže ali na srpskom imamo izreku: Naljutio se kmet… »

Bikoviću zabranjen ulaz u Ukrajinu

Sputnik pre 12 minuta
Milošu Bikoviću zabranjen je ulaz u Ukrajinu, i to zbog navodnog ugrožavanja nacionalne bezbednosti, objavio je srpski glumac na svom nalogu na Tviteru. Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu. Ne znam kako se na ukrajinskom kaže ali na srpskom imamo izreku… »

Biković o potezu Ukrajine: Razumem da im se ne sviđa kako glumim, ali nisam pretnja

Sputnik pre 12 minuta
Našem poznatom glumcu Milošu Bikoviću ukrajinske vlasti su zabranile ulazak u tu zemlju. Biković je za „Novosti“ prokomentarisao šta misli povodom ove zabrane. „Nisam dobio obrazloženje zašto mi je zabranjen ulazak. Smatram da je takav način… »

Biković: Nisam dobio obrazloženje zašto mi je zabranjen ulazak

B92 pre 12 minuta
Našem poznatom glumcu Milošu Bikoviću, ukrajinske vlasti zabranile su ulazak u tu zemlju. Biković je za "Novosti" prokomentarisao šta misli povodom ove zabrane. "Nisam dobio obrazloženje zašto mi je zabranjen ulazak. Smatram da je takav način… »

Milošu Bikoviću zabranjen ulazak u Ukrajinu

OK radio pre 2 sata
Glumac Miloš Biković izjavio je da mu je zabranjen ulazak u Ukrajinu, uz obrazloženje da predstavlja pretnju po nacionalnu bezbednost. "Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu. Ne znam kako se na ukrajinskom kaže ali na srpskom imamo izreku: Naljutio se kmet… »

Sliku su mi okačili na sajt koji targetira državne neprijatelje Ukrajine! Miloš Biković progovorio o tome kako će mu…

Kurir pre 1 sat
Srpskom glumcu Milošu Bikoviću (31) ukrajinske vlasti bez ikakvog javnog obrazloženja i objašnjenja stavile su zabranu ulaska u Ukrajinu. "Saznao sam tako što je moje ime i dosije i slika osvanula na ukrajinskom sajtu "Mirotvorac". To je sajt koji… »

Biković za "Novosti": Nisam baš toliko loš glumac, pa da predstavljam pretnju po nacionalnu bezbednost Ukrajine

Večernje novosti pre 3 sata
Biković je za "Novosti" prokomentarisao šta misli povodom zabrane ulaska u Ukrajinu. NAŠEM poznatom glumcu Milošu Bikoviću, ukrajinske vlasti zabranile su ulazak u tu zemlju. Biković je za "Novosti" prokomentarisao šta misli povodom ove zabrane. -… »

Vesti dana »

Raspušten kosovski parlament

RTS pre 12 minutajoš 33 povezane

Izašle kvote za revanš, Zvezda favorit protiv Jang Bojsa

Mozzart sport pre 3 satajoš 34 povezane

Džonson samouveren, Makron ne odstupa

RTV pre 48 minutajoš 22 povezane