Utisak nedelje

Televizije nas namerno dele

Politika pre 3 dana
Već duže vreme naše televizije na svojim programima emituju istovremeno dve slične, vrlo gledane emisije: na kanalu Nova S „Utisak nedelje”, a na kanalu TV Pink „Hit tvit”. Ovo namerno podešavanje termina, koji se poklapaju u minut, nije… »

Režimski muškarci protiv žena

Danas pre 4 dana
Nakon što je Marinika Tepić na kraju emisije „Utisak nedelje“ emitovane u nedelju, 11. aprila, rekla kako poseduje informacije o tome da žene u Jagodini pre zaposlenja u javnom sektoru dobijaju „telefon za druženje“…. … a da se druženja… »

"Marinika sad ide i korak dalje najprimitivnije vređajući žene" Oglasio se odbor Srpske napredne stranke u Jagodini

Srbija danas pre 5 dana
Skandaloznu izjavu Marinike Tepić osudila je i Unija žena Gradskog odbora SNS u Jagodini. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini najoštrije osuđuje još jedan u nizu ekscesa Đilasove perjanice Marinike Tepić koja je tokom gostovanja u… »

Utisak nedelje: Tepić, Bajović i Majić

Nova pre 6 dana
Gosti najnovije emisije "Utisak nedelje" bili su sudija apelacionog suda Miodrag Majić, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić i profesorka Krivično-procesnog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu Vanja Bajović. Stvorili smo… »

Ima li Srbija još kakvog „keca u rukavu“ da ubedi građane da se vakcinišu?

N1 Info pre 6 dana
Očekuje se da će ove nedelje biti data trimilionita vakcina, a po broju revakcinisanih - prvi smo u Evropi. Upravo na osnovu tih podataka, premijerka tvrdi da nije tačan utisak da interesovanje za vakcinaciju opada. Prošli utorak, ispostaviće se, bio… »

Piksijev Japanac o Srbima: Volim što ste bučni

Nova pre 6 dana
"Drago mi je, zovem se Kino, ja sam Japanac. Jedan, dva, tri... Levo, desno, polako, brzo, tako", posle samo mesec dana progovorio je srpski Kacuhito Kinoši, kondicioni trener u stručnom štabu reprezentacije Srbije. Od početka do kraja razgovora za… »

Lukić: Seksulano zlostavljanje žena zbog posla postalo praksa u mnogim gradovima

Slobodna Evropa pre 6 dana
Marija Lukić iz Brusa, predsednica Fondacije koja se bavi pravima ugroženih žena u unutrašnjosti Srbije, izjavila je u ponedeljak, 12. aprila, da se žene zbog zaposlenja seksualno ne zlostavljaju samo u Jagodini, kako je to dan ranije u emisiji… »

Utisak: Šta rade mladi poslanici na telefonima u Skupštini

Nova pre 6 dana
Ovo su najnoviji predlozi iz emisije "Utisak nedelje" emitovane 11.04.2021. na televizijskom kanalu Nova S. Predlozi „Hladno pivo“, „Čitajte NIN“, „Morali smo“, „Okreni se, sine, to su ti sestre“, „Martinović sa perikom“, „Čisti… »

zbog ovog neko mora na robiju: ili Marinika ili Palma!

U centar pre 7 dana
-Svaka žena u Jagodini koja bi da se zaposli u javnom sektoru, dobija „telefon za druženje“ i od toga kako se „druži“ zavisi joj posao… u stanovima, zgradama koji samo tome služe! – izjavila je sinoć u „Utisku nedelje“ Mariika Tepić… »

INTERVJU „Glava htela da pukne kad me Piksi pozvao u Srbiju“

Nova pre 8 dana
"Drago mi je, zovem se Kino, ja sam Japanac. Jedan, dva, tri... Levo, desno, polako, brzo, tako", posle samo mesec dana progovorio je srpski Kacuhito Kinoši, kondicioni trener u stručnom štabu reprezentacije Srbije. Od početka do kraja razgovora za… »

Vesti dana »

Grčka otvorila granicu za građane Srbije

Niške vesti pre 15 minutajoš 10 povezanih

Još snažniji odgovor Moskve: Rusija proteruje 20 čeških diplomata!

Večernje novosti pre 11 satijoš 7 povezanih

Potresi u fudbalu, 12 klubova formira Evropsku Superligu

Dnevnik pre 21 minutajoš 7 povezanih