Vanja Udovičić

Srpski osvajači medalja stigli u Beograd, sleteli zlatna Milica, srebrni Mikec i bronzana Tijana

Vesti online pre 1 dan
Osvajači olimpijskih medalja na Igrama u Tokiju tekvondistkinje Millica Mandić i Tijana Bogdanović i strelac Damir Mikec, doputovali su jutros u Beograd. Osvajače olimpijskog zlata, srebra i bronze na beogradskom aerodromu dočekali su rodbina… »

Osvajači olimpijskih medalja stigli u Beograd, danas isplata novčanih nagrada

RTV pre 13 sati
BEOGRAD - Osvajači olimpijskih medalja na Igrama u Tokiju tekvondistkinje Millica Mandić i Tijana Bogdanović i strelac Damir Mikec, doputovali su jutros u Beograd. Osvajače olimpijskog zlata, srebra i bronze na beogradskom aerodromu dočekali su… »

Osvajači olimpijskih medalja stigli u Beograd

Politika pre 14 sati
Osvajači olimpijskih medalja na Igrama u Tokiju tekvondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović i strelac Damir Mikec, doputovali su jutros u Beograd. Osvajače olimpijskog zlata, srebra i bronze na beogradskom aerodromu dočekali su rodbina… »

Zlatni srpski sportisti se vratili – Milica, Tijana i Mikec doneli medalje u Beograd

RTS pre 17 sati
Osvajači olimpijskih medalja na Igrama u Tokiju – taekvondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, kao i strelac Damir Mikec, doputovali su u četvrtak ujutru u Beograd. Doneli su svoje medalje i emociju podelili sa velikim brojem novinara. Milica… »

Troje osvajača medalja na Olimpijskim igrama doputovalo u Beograd

Radio 021 pre 18 sati
Osvajači medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju - tekvondoistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović i strelac Damir Mikec, doputovali su jutros u Beograd. Osvajače olimpijskog zlata, srebra i bronze na beogradskom aerodromu dočekali su ministar… »

Udovičić: Dobro došli kući, šampioni!

Sportski žurnal pre 17 sati
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić dočekao je na aerodromu Nikola Tesla osvajače medalja na Olimpijskim igrama. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić dočekao je danas osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Među prvima koji su… »

Ministar: Dobro došli kući, šampioni!

B92 pre 17 sati
Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić dočekao je prve osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Među prvima koji su se vratili u našu zemlju su taekvondistkinje olimpijska šampionka Milica Mandić i bronzana Tijana Bogdanović i… »

Doček naših heroja: Milica, Tijana i Damir doneli olimpijske medalje u Beograd!

Kurir pre 19 sati
Osvajači olimpijskih medalja na Igrama u Tokiju tekvondistkinje Millica Mandić i Tijana Bogdanović i strelac Damir Mikec, doputovali su jutros u Beograd. Osvajače olimpijskog zlata, srebra i bronze na beogradskom aerodromu dočekali su rodbina… »

Doček šampiona: Osvajači olimpijskih medalja stigli u Beograd (foto/video)

Večernje novosti pre 19 sati
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević Osvajače olimpijskog zlata, srebra i bronze na beogradskom aerodromu dočekali su rodbina, prijatelji, predstavnici saveza i klubova uz ovacije, aplauze, balone, srpske zastave i muziku. Dočekao ih je i ministar sporta… »

Osvajači medalja se vratili iz Tokija - Sačekalo ih iznenađenje

Sportske.net pre 19 sati
Srpski olimpijci i prvi osvjači medalja vratili su se u Srbiju. Milica Mandić, Damir Mikec i Tijana Bogdanović iz Tokija donoso zlatnu, srebrnu, odnosno bronzanu medalju. Priređen im je svečani dočeka na aerodromu odmah po dolasku, a posle je… »

Vesti dana »