Vanredna situacija

Kovid-19 "otvorio" nova radna mesta

RTV pre 14 sati
BEOGRAD - Pandemija koronavirusa stvorila je potražnju za novim vrstama posla, kao što su merač temperature, kovid-19 negovatelj, radnik koji proizvodi maske. Svaka kriza ili vanredna situacija, rađa i nove potrebe, pa i nova zanimanja, kažu… »

Grad Beograd formira magacin u kojem će se čuvati zaštitna oprema za sve vrste vanrednih situacija

Blic pre 12 sati
Grad Beograd doneo je odluku da formira magacin u kojem će se čuvati neophodna zaštitna oprema za sve vrste vanrednih situacija, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Vesić je za TV Pink naveo da će se isprazniti privremeni… »

Mališić: Novinari nisu mogli da istražuju van onoga što kaže Krizni štab

N1 Info pre 8 sati
Mada je centralizacija informacija uvedena, pa suspendovana, u vreme vanrednog stanja faktički smo imali centralizaciju informisanja, izjavila je FoNetu zamenica glavnog urednika nedeljnika NIN Vesna Mališić, ukazujući da nijedan novinar nije smeo da… »

Ivanjica – Opšta pomama za veseljima (VIDEO)

InfoLIGA pre 1 sat
Iako je proleće trebalo da donese radost mnogim parovima koji su se odlučili da stanu na ludi kamen, virus korona i zabrana okupljanja većeg broja ljudi na istom mestu odložila je sva veselja. Uz malo stresa i mnogo ljubavi Anđelina i Gradimir iz… »

Prva retrospektiva Vlaha Bukovca u Srbiji

Politika pre 3 sata
Izložba 36 slika ovog velikog umetnika zbog pandemije virusa korona nije otvorena u Galeriji SANU krajem aprila, ali se očekuje da do kraja godine ovaj zamašan poduhvat bude realizovan. Profesor Igor Borozan i Galerija Srpske akademije nauka i… »

Korona, ćao: Davor Štefanek i Goran Marinković najavili nove pobede!

Kurir pre 4 sata
Sport je proglasio pobedu nad koronom, a sklopu toga Sportski savez Srbije je uveliko ušao u nove akcije. Predsednik Davor Štefanek konstatovao je da se uz mere opreza i poštovanje preporuka sport vraća u normalu: “Vanredno stanje je svaki segment… »

Mališić: U ovoj državi se radi sve da se novinari pretvore u robove vlasti ili vlasnika

Cenzolovka pre 6 sati
Mada je centralizacija informacija uvedena, pa suspendovana, u vreme vanrednog stanja faktički smo imali centralizaciju informisanja, izjavila je FoNetu zamenica glavnog urednika nedeljnika NIN Vesna Mališić, ukazujući da nijedan novinar nije smeo da… »

Otvoreno pismo sindikata RGZ-a upućeno Zorani Mihajlović

Danas pre 8 sati
Jedinstvena organizacija sindikata, Sindikat Nezavisnost i Sindikat zaposlenih RGZ-ASNS, uputili su potpredsednici Vlade Srbije, Zorani Mihajlović, otvoreno pismo koje u nastavku prenosimo u celosti. Poštovana potpredsednice Vlade, obraćamo Vam se… »

“Jedna od pogrešnih stvari u komunikaciji: držati se strogih pravila”

BizLife pre 13 sati
Da li u vremenima kao što je vanredno stanje, pandemija ili nešto slično postoji najbolji način komunikacije? Da li se, kao ceo svet, i komunikacije susreću sa novom i nepoznatom situacijom? O ovoj temi, ali i o tome kako se njena kompanija snašla u… »

Tržište polovnih automobila u Srbiji: Blagi porast prodaje, ali za mnoge situacija ista kao i tokom vanrednog stanja

Radio 021 pre 15 sati
U prve dve nedelje nakon ukidanja vanrednog stanja tržište polovnih automobila u Srbiji beleži blagi oporavak, ali veliki broj trgovaca smatra da je prodaja ista kao i tokom vanrednog stanja. U anketi sajta "Polovni automobili", 38 odsto prodavaca… »

Vesti dana »