Vaterpolo - vesti

Kamp u Kruševcu: Rađen učio i darivao mališane

Kurir pre 6 sati
U utorak, 19. juna, na zatvorenom bazenu u Kruševcu održana je promocija, povodom početka kampa vodenih sportova „Number ONE“.
Promociji je prisustvovao koordinator kampa i naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen. Pored Number ONE tima, promociji su prisustvovali čelnici vaterpolo kluba Rasina, kao i lokalni mediji. Nikola Rađen dao je intervju za... »

SC Voždovac podneo tužbu i zahteva iseljenje VK Partizan!

B92 pre 12 sati
B92: SC Voždovac podneo tužbu i zahteva iseljenje VK Partizan!
Ustanova sportski centar Voždovac podnela je tužbu za iseljenje vaterpolo kluba Partizan, "koji obmanjuje javnost da je dobio sudsku presudu".
"Nakon odbijanja rukovodstva vaterpolo kluba Partizan da postupi po rešenju gradonačelnika Beograda i preda prostorije sportskog centra na Banjici Ustanovi sportski centar Voždovac na korišćenje, ta ustanova bila je prinuđena da... »

Meč dana: Šta od sporta nude televizije? (20. jun)

Telegraf pre 16 sati
Nastavlja se mundijalska groznica
Tri nova mundijalska meča su na programu! Svetsko prvenstvo u fudbalu nastavlja se utakmicama A i B grupe! Prvo će u grupi B od 14.00 igrati Portugalci i Marokanci, a onda će iz A nastupiti od 17 časova Urugvaj i Saudijska Arabija. Za kraj, u 20 časova će Iranci i... »

SC "Voždovac" podneo tužbu za iseljenje protiv VK Partizan

RTV pre 1 dan
RTV: SC "Voždovac" podneo tužbu za iseljenje protiv VK Partizan
BEOGRAD - Ustanova sportski centar "Voždovac" podnela je danas tužbu protiv vaterpolo kluba Partizan za iseljenje iz sportskog centra na Banjici.
"Nakon odbijanja rukovodstva Vaterpolo kluba Partizan da postupi po rešenju gradonačelnika Beograda i preda prostorije sportskog centra na Banjici, Ustanova sportski centar "Voždovac" bila je prinuđena da podnese tužbu za... »

Vaterpolistu krio otac policajac: Ubio milionerku iz Ukrajine, pa sa falsifikovanim dokumentima hteo da beži u SAD

Blic pre 1 dan
Bivši crnogorski vaterpolista Arsenije Stanović (22) imao je falsifikovana dokumenta koje je pokušao da ikoristi za beg u Sjedinjene Američke Države i u tome mu je pomagao otac, inače šef ispostave Granične policije Aerodroma Tivat koji je smenjen nakon što je posumnjano da je njegov sin ubio... »

SC Voždovac podneo tužbu za iseljenje vaterpolo kluba Partizan

Novi magazin pre 1 dan
Ustanova sportski centar Voždovac podnela je tužbu za iseljenje vaterpolo kluba Partizan, "koji obmanjuje javnost da je dobio sudsku presudu", saopšteno je danas iz te beogradske opštine.
"Nakon odbijanja rukovodstva vaterpolo kluba Partizan da postupi po rešenju gradonačelnika Beograda i preda prostorije sportskog centra na Banjici Ustanovi sportski centar Voždovac na korišćenje, ta ustanova bila je prinuđena da... »

VK Partizan: Ne sečemo kablove, niti se selimo

Mondo pre 1 dan
Mnogo netačnih i neproverenih informacija u vezi sa statusom sportskog objekta na Banjici oko kojeg se spore Opština Voždovac i Vaterpolo klub Partizan. Pročitajte šta su nam rekli u VK Partizan.
Foto: MN Press Vaterpolo klub Partizan i Opština Voždovac jesu u sporu i taj spor traje i dobija neke dodatne "elemente". Postoje dva sudska spora - jedan pred Upravnim sudom, koji je pokrenuo Partizan zbog rešenja gradonačelnika... »

Sc Voždovac podneo tužbu za iseljenje vaterpolo kluba Partizan

Večernje novosti pre 1 dan
Iako postupak još nije okončan, oni obmanjuju javnost da su dobili sudsku presudu - piše u saopštenju.
Ustanova sportski centar Voždovac podnela je tužbu za iseljenje vaterpolo kluba Partizan, "koji obmanjuje javnost da je dobio sudsku presudu", saopšteno je danas iz te beogradske opštine. - Nakon odbijanja rukovodstva vaterpolo... »

SC "Voždovac" podneo tužbu za iseljenje protiv Partizana

RTS pre 1 dan
RTS: SC "Voždovac" podneo tužbu za iseljenje protiv Partizana
Ustanova sportski centar "Voždovac" podnela je tužbu protiv vaterpolo kluba Partizan za iseljenje iz spoprtskog centra na Banjici.
"Nakon odbijanja rukovodstva Vaterpolo kluba Partizan da postupi po rešenju gradonačelnika Beograda i preda prostorije sportskog centra na Banjici, Ustanova sportski centar "Voždovac" bila je prinuđena da podnese tužbu za... »

Saga se nastavlja: Sc Voždovac podneo tužbu za iseljenje vaterpolo kluba Partizan

Kurir pre 1 dan
Ustanova sportski centar Voždovac podnela je tužbu za iseljenje vaterpolo kluba Partizan, "koji obmanjuje javnost da je dobio sudsku presudu", saopšteno je iz te beogradske opštine.
"Nakon odbijanja rukovodstva vaterpolo kluba Partizan da postupi po rešenju gradonačelnika Beograda i preda prostorije sportskog centra na Banjici Ustanovi sportski centar Voždovac na korišćenje, ta ustanova bila je prinudjena da... »

Vučić: Srbija ispunjava obećano

Politika  pre 2 sata  još 17 povezanih

Ukinuta presuda žandarmima za napad na Vučića i Malog

N1 Info  pre 3 sata  još 18 povezanih

Dačić: Granica između Kosova i Srbije ne postoji

RTS  pre 5 sati  još 17 povezanih

U petak osetan pad temperature, pljuskovi i grmljavina

RTV  pre 9 sati  još 17 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.