Vaterpolo

Slab na PEVAČICE! Otkrivamo koga LJUBI Nikola Rađen!

Svet & Skandal pre 7 sati
Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen već neko vreme navodno uživa u ljubavi sa pevačicom Milicom Ristić. Kako prenose domaći mediji, Milica i Nikola upoznali su se na njenoj svirci kada je nastupala sa Stefanom… »

Šta Kragujevac može da nauči od Dubrovnika?

B92 pre 8 sati
Lokalna samouprava veliku pažnju posvećuje međunarodnoj saradnji. Namera je da se kroz posete gradovima u okruženju iskoriste njihova iskustva u cilju boljeg funkcionisanja i razvoja Kragujevca. Pomoćnik gradonačelnika za međunarodnu saradnju… »

Uroš Stevanović najbolji trener grada Kragujevca u 2020.

InfoKG pre 8 sati
Strateg Vaterpolo kluba Radnički, Uroš Stevanović, proglašen je za najboljeg trenera grada Kragujevca u 2020. godini, u anketi Instagram stranice Kragujevac sport. U najužem izboru od šestorice nominovanih, Stevanović je trijumfovao glasovima… »

Šuška se da je ona nova devojka Nikole rađena! Milica je učestvovala u muzičkom takmičenju, a tada je skroz drugačije…

Kurir pre 10 sati
Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen navodno je već godinu dana je u emotivnoj vezi sa pevačicom Milicom Ristić. Nju je javnost imala prilike da upozna 2015. godine u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a ona se od tada… »

Nova DEVOJKA PRAVA LEPOTICA: Pogledajte kako je Milica izgledala pre samo 5 godina! (foto)

Mondo pre 9 sati
Nikola Rađen navodno u vezi sa pevačicom Milicom Ristić koja se proslavila u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde. Pogledajte kako je tada izgledala. Nikola Rađen navodno u vezi sa pevačicom Milicom Ristić koja se proslavila u muzičkom takmičenju… »

Nikola Rađen u ljubavnoj vezi sa “Pinkovom zvezdom”?!

Vesti online pre 11 sati
Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola Rađen ponovo je zaljubljen, i to opet u pevačicu. U pitanju je mlada i atraktivna Milica Ristić, sa kojom vaterpolista ovih dana uživa u vezi. – Već… »

Transformacija rađenove nove devojke: Evo kako je izgledala pre samo nekoliko godina, a danas je bomba

Blic pre 13 sati
Bivši vaterpolista srpske reprezentacije već tri meseca je u emotivnoj vezi s devojkom koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje "Pinkove zvezde". Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola Rađen… »

Rađen opet ljubi pevačicu: Otkrivamo! Nakon razvoda od Ane Kokić, ponovo je srećan u ljubavi

Blic pre 24 sata
Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije već tri meseca je u emotivnoj vezi s devojkom koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje „Pinkove zvezde”, saznaje „Blic“. Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina… »

Nikola Rađen ponovo u ljubavi sa pevačicom?! Bivši vaterpolista posle razvoda od Kokićeve šeta vrelu crnku?

Kurir pre 22 sata
Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen navodno je već godinu dana je u emotivnoj vezi s pevačicom. Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola Rađen navodno je ponovo zaljubljen, i… »

Vatrena crnka nova Rađenova devojka? Evo ko je Milica, cica koju navodno ljubi bivši muž Ane Kokić

Telegraf pre 22 sata
- Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi - rekao je izvor. Nakon razvoda od Ane Kokić, poznati vaterpolista Nikola Rađen navodno ima novu devojku. Kako piše " Blic", poznati sportista je navodno u vezi sa pevačicom Milicom Ristić. -… »

Vesti dana »