Vaterpolo

OI (Q): Rusija šokirala Hrvatsku

Sport klub pre 12 dana
Vaterpolisti Hrvatske poraženi su od Rusije sa 14:13 u četvrtom kolu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Roterdamu, pa se sada situacija u grupi, kada je reč o prvoj poziciji maksimalano zakomplikovala. Rusija ima sedam bodova, ukoliko u… »

Kladionica Soccer zlatni sponzor Vaterpolo saveza Srbije

Alo pre 12 dana
Kladionica Soccer dugi niz godina zauzima visoku poziciju u svojoj industriji, a u prethodnih nekoliko godina je sve prisutnija u sportskom životu u Srbiji. Velika čast i obaveza pripala joj je i ovog puta. Lider u sportskom klađenju i igrama na sreću… »

Vaterpolisti otputovali u Mađarsku: Dejan Savić odlučio da povede najjači tim!

Hot sport pre 12 dana
Vaterpolisti na otvaranju novog bazena! Reprezentativci Srbije otputovali su danas u Segedin, gde će obaviti pripreme sa selekcijom Mađarske. Kako prenosi Vaterpolo savez Srbije, u subotu bi trebalo da se odigra zvanična utakmica povodom otvaranja… »

Vaterpolisti Srbije na pripremama sa Mađarima u Segedinu!

Alo pre 12 dana
Vaterpolo reprezentacija Srbije putuje danas u Segedin na pripreme sa selekcijom Mađarske, saopšteno je na sajtu Saveza. Kako se navodi, dve selekcije odigraće i prijateljsku utakmicu u subotu kada će zvanično biti otvoren novi bazen u Segedin… »

Srbija protiv Mađarske na otvaranju bazena u Segedinu

B92 pre 12 dana
Vaterpolisti Srbije putuju u Segedin na pripreme sa reprezentacijom Mađarske. U subotu bi trebalo da se odigra zvaničan susret povodom otvaranja olimpijskog bazena u Segedinu. Selektor Dejan Savić saopštio je spisak igrača. Tu su Đorđe Vučinić… »

Savić okupio vaterpoliste, sutra protiv Mađara u Segedinu!

Sportske.net pre 12 dana
Vaterpolisti Srbije, kandidati za reprezentaciju, putuju danas u Segedin na pripreme sa selekcijom Mađarske. Kako je preneo sajt Vaterpolo saveza, u subotu bi trebalo da se odigra zvanična utakmica povodom otvaranja olimpijskog bazena u Segedinu… »

Vaterpolisti Srbije priređuju spektakl u Mađarskoj

Nova pre 12 dana
Vaterpolo reprezentacija Srbije putuje u sredu u Segedin na pripreme sa selekcijom Mađarske, saopšteno je na sajtu Saveza. Kako se navodi, dve selekcije odigraće i prijateljsku utakmicu u subotu kada će zvanično biti otvoren novi olimpijski bazen u… »

Ruska Baltika ponovo u Kragujevcu

InfoKG pre 12 dana
Ruski tim Baltika iz Sankt Peterburga, treću godinu zaredom, na pripreme je u Kragujevac, gde će se za nastavak sezone spremati kroz sparinge sa vaterpolistima Radničkog. Reč je o jednom od trenutno najboljih ruskih sastava, koji je u nacionalnom Kupu… »

Vaterpolisti Srbije na pripremama sa Mađarima u Segedinu

Sportski žurnal pre 12 dana
Vaterpolo reprezentacija Srbije putuje u Segedin na pripreme sa selekcijom Mađarske, saopšteno je na sajtu Saveza. Kako se navodi, dve selekcije odigraće i prijateljsku utakmicu u subotu kada će zvanično biti otvoren novi bazen u Segedin. Selektor… »

Nisu mogli bolje da pozovu! Mađari otvaraju novi bazen, a gostuje im Savićev tim "delfina" iz Srbije

Blic sport pre 12 dana
Vaterpolo reprezentacija Srbije putuje ove srede u Segedin. Razlog za odlazak u zemlju naših severnih komšija su pripreme sa selekcijom Mađarske. Dve trofejne reprezentacije odigraće i prijateljsku utakmicu u subotu kada će zvanično biti otvoren… »

Vesti dana »