Vedran Ćorluka

Modrić novi kapiten Hrvatske

Modrić novi kapiten Hrvatske

Sportal blic 29.08.2016
Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Ante Čačić saopštio je da je novi kapiten Luka Modrić. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija "Novi kapiten biće Luka Modrić, a njegovi zamenici Ivan Rakitić i Vedran Ćorluka", poručio je Čačić… »
Modrić kapiten Hrvatske

Modrić kapiten Hrvatske

N1 Info 29.08.2016
Selektor Hrvatske Ante Čačić rekao je da će novi kapiten te selekcije biti zvezda Real Madrida Luka Modrić. On će traku naslediti od Darija Srne, a zamenik će mu biti Ivan Rakitić i Vedran Ćorluka. "Novi kapiten biće Luka Modrić, a njegovi… »
Luka Modrić novi kapiten 'Vatrenih'

Luka Modrić novi kapiten 'Vatrenih'

Al Jazeera 29.08.2016
Hrvatska narednog ponedjeljka duelom sa Turskom otvara kvalifikacije za SP 2018. na praznom Maksimiru. Luka Modrić je novi kapiten hrvatske nogometne reprezentacije koja otvara kvalifikacijski ciklus za Svjetskog prvenstva 2018. godine 5. septembra na… »
Ćorluka želi nazad na ostrvo

Ćorluka želi nazad na ostrvo

Sportske.net 08.08.2016
Menadžer hrvatskog štopera otkrio da bismo njegovog klijenta naredne sezone vrlo lako mogli naredne sezone ponovo da gledamo u Premijer ligi. U intrevju koji je dao za ruski Sport Ekspres Ćorlukin agent Boško Županović je izjavio da iskusni… »
Lester dovodi hrvatskog reprezentativca!

Lester dovodi hrvatskog reprezentativca!

Telegraf 25.07.2016
Menadžer šampiona Engleske Klaudio Ranijeri, navodno, ne pita za cenu kada je u pitanju štoper. Fudbalski reprezentativac Hrvatske Vedran Ćorluka mogao bi da se pridruži šampionskom timu Premijer lige. Engleski mediji prenose da je on meta Lestera… »
Vedran Ćorluka ipak ne ide u Bajern

Vedran Ćorluka ipak ne ide u Bajern

N1 Info 14.07.2016
Vedran Ćorluka ipak karijeru neće nastaviti u Bajernu iz Minhena. I pored želje Karla Anćelotija da u Bajern dovede hrvatskog reprezentativca, pregovori između Lokomotive i bavarskog giganta zapali su u ćorsokak. Ćorlukin agent, Boško Županović… »
Ćorluka na korak od Fiorentine

Ćorluka na korak od Fiorentine

Večernje novosti 07.07.2016
Štoper Lokomotive Vedran Ćorluka imao je neke ponude iz Premijer lige, međutim najbliži je da nasledi Nenad Tomovića u poslednjoj liniji "ljubičastih" VEDRAN Ćorluka na korak je do transfera u Fiorentinu. Štoper Lokomotive imao je neke ponude iz… »
Mamić trlja ruke: Pjacu prodaje Interu za 15.000.000

Mamić trlja ruke: Pjacu prodaje Interu za 15.000.000

N1 Info 01.07.2016
Ofanzivni vezni zagrebačkog Dinama Marko Pjaca, navodno je dogovorio dolazak u Inter, pa bi prema navodima medija na Apeninima već u ponedeljak trebalo da doputuje na lekarske preglede u Milano. Modrima bi na ime obeštećenja trebalo da pripadne… »
Ćorluka potpisuje za Bajern

Ćorluka potpisuje za Bajern

N1 Info 28.06.2016
Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka ovog leta će postati fudbaler Bajerna iz Minhena. "Večernji.hr" tvrdi da su detalji transfera već dogovoreni i da će defanzivac moskovske Lokomotive postati igrač giganta iz Bavarske za 7 miliona evra… »
UEFA Vedrana Ćorluku poslala u muzej

UEFA Vedrana Ćorluku poslala u muzej

Sportski žurnal 24.06.2016
Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka uskoro će dobiti posebno mesto u muzeju Evropske kuće fudbala. Vedran Ćorluka je na utakmici s Turskom dobio posekotinu na glavi, zbog čega su mu lekari reprezentacije morali ušiti ranu. Ali, šavovi su brzo… »

Vesti dana »