Velja Nevolja

Velji ukinuta zabrana ulaska u Crnu Goru Abazović otkrio: "Pretpostavljamo ko je to uradio - Lazović komunicirao sa vođom…

Srbija danas pre 1 dan
Zabrana ulaska je, kako je rekao Abazović Belivuku doneta 2018. godine, ali je ove godine ukinuta. Potpredsednik Vlade Dritan Abazović kazao je da pretpostavlja ko je ukinuo meru zabrane ulaska u Crnu Goru srpskom državljaninu Veljku Belivuku… »

Brutalno ubijao i svoje ljude! Belivuk nije birao - zbog samo jedne greškice masakrirao sopstvene "vojnike"

Srbija danas pre 7 sati
Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, nije se libio da pobije i svoje ljude ako bi mu se zamerili ili ako bi napravili neku grešku. Tako je prošle godine odlučio da likvidira i dvojicu svojih "vojnika" jer su zaboravili da isključe mobilne telefone dok… »

Ne sme da pisne o velji nevolji? Kristijan ćuti zbog mafijaškog kodeksa, zna se šta ga čeka ako progovori

Srbija danas pre 9 sati
Kao i u zapadnim zemljama, i ovde je, po uzoru na mafije iz tih država, uvezen surovi sistem kažnjavanja onih koji progovore. Aleksandar Kristijan Golubović (53) bi kod tužioca mogao da otkrije mnogo o mutnim poslovima Veljka Belivuka, zvanog Velja… »

Abazović: Belivuku ukinuta zabranu ulaska u Crnu Goru prošle godine, pretpostavljamo ko je skinuo

RTS pre 10 sati
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović potvrdio je da je u januaru 2020. godine skinuta zabrana ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku, zvanom Velja Nevolja. Dritan Abazović na kontrolnom saslušanju pred crnogorskim Odborom za bezbednost i odbranu… »

Ko je Belivuku ukinuo zabranu ulaska u Crnu Goru

Politika pre 12 sati
Nemam informacije da su se Zoran Lazović, Petar Lazović, Enis Baković i Branislav Brano Mićunović sastali u jednom podgoričkom lokalu”, rekao je Abazović. PODGORICA - Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović potvrdio je danas da je u… »

Znam ko je pustio velju nevolju u Crnu Goru, ali ne mogu da kažem: Abazovića ispitivali o Belivuku i Milu Đukanoviću

Mondo pre 11 sati
Potpredsednik vlade Crne Gore Dritan Abazović je, odgovarajući na kontrolnom saslušanju pred Odborom za bezbednost i odbranu, kazao je da je tačno da je u januaru 2020. godine skinuta zabrana ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku, zvanom Velja Nevolja… »

Abazović: Belivuku skinuta zabrana ulaska u CG prošle godine

Nova pre 11 sati
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović potvrdio je danas da je u januaru 2020. godine skinuta zabrana ulaska u Crnu Goru kriminalcu Veljku Belivuku, zvanom Velja Nevolja. „Tačno je da je Belivuku skinuta zabrana u januaru 2020. Ne znamo ko je… »

Krvavi peškiri u kolima velje nevolje: Otkriveni novi dokazi! Nađene i rukavice, konopac, lampe...

Mondo pre 22 sata
Istražitelji došli do novih saznanja. Istražitelji došli do novih saznanja. Novi detalji monstuoznih zločina koje su činili Velja Nevolja i njegova kriminalna grupa otkrivaju se iz dana i dan. Istražitelji su, osim u vikendicama u Ritopeku i na… »

Kristijana Golubovića privode iz "Zadruge" zbog Velje Nevolje, a ovo je razlog

Blic pre 1 dan
U sklopu istrage protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja (36) mogao bi da iz rijalitija „Zadruga” bude priveden i Aleksandar Kristijan Golubović (53). O njihovim vezama i poznanstvu svedoči i fotografija na kojoj su snimljeni Belivuk i Kristijan… »

Pogledajte fotografiju zbog koje privode kristijana: Velja Nevolja i Golubović zajedno na stadionu! (foto)

Mondo pre 1 dan
Veruje se da je fotografija nastala pre desetak godina. Veruje se da je fotografija nastala pre desetak godina. Beogradski mediji preneli su ranije danas da bi u sklopu istrage koja se vodi protiv Veljka Belivuka (36) mogao da bude priveden Aleksandar… »

Vesti dana »