Veljko Belivuk

Uviđaj belivuka mi je bio najteži - pamtim leševe i krv po zidu! Forenzičar o stravičnoj tragediji u kući Velje Nevolje

Mondo pre 19 sati
Forenzičar Časlav Ristić govorio je o uviđaju nakon eksplozije u porodičnom stanju porodice Belivuk u kojoj je Veljko Belivuk ostao bez oba roditelja i bake. Forenzičar Časlav Ristić govorio je o uviđaju nakon eksplozije u porodičnom stanju… »

Suđenje klanu Veljka Belivuka se nastavlja, zahtevi za izuzeće odbijeni

Radio 021 pre 1 dan
Nakon nešto duže od mesec dana, od kada je održano poslednje ročište, suđenje u postupku protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka nastaviće se u utorak, 20. juna. Ovoj grupi se sudi za sedam teških ubistava, otmice, silovanje, mučenje, prodaju… »

Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu, odbijeni zahtevi za izuzeća

N1 Info pre 1 dan
Nakon nešto duže od mesec dana, od kada je održano poslednje ročište, 20. juna nastavlja se suđenje u postupku protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka za sedam teških ubistava, otmice, silovanje, mučenje, prodaju drogu i nedozvoljeno nošenje… »

Kome smeta istina o ubistvu Olivera Ivanovića: Da li je Belivuk nudio istu informaciju o likvidaciji političara kao što je…

Nova pre 5 dana
Među "Skaj" porukama koje su razmenjivali pripadnici kriminalne grupe koju je predvodio optuženi crnogorski policajac Ljubo Milović pominje se navodna informaciju Bezbednosno-informativne agencije (BIA) o tome da je u ubistvo Olivera Ivanovića umešan… »

Odbijeni svi zahtevi belivuka i njegovih advokata: Suđenje se nastavlja pred istim sudskim većem!

Kurir pre 11 dana
Apelacioni sud u Beogradu odbio je zahteve koje su Veljko Belivuk, Marko Miljković i njihovi advokati podneli a odnose se na izuzeće sudskog veća, predsednika Višeg suda u Beogradu. - Zahtev za izuzeće predsednika suda Aleksandra Stepanovića je… »

Suđenje se nastavlja pred istim sudskim većem Odbijeni svi zahtevi Belivuka i njegovih advokata

Alo pre 11 dana
Apelacioni sud u Beogradu odbio je zahteve koje su Veljko Belivuk, Marko Miljković i njihovi advokati podneli a odnose se na izuzeće sudskog veća, predsednika Višeg suda u Beogradu. - Zahtev za izuzeće predsednika suda Aleksandra Stepanovića je… »

ARD: huligani, narko-klanovi i srpski predsednik

Dojče vele pre 15 dana
Jedno suđenje u Beogradu drži srpsku javnost u napetosti. Radi se o huliganima koji rade za moćne narko-klanove i vrše brutalna ubistva. Njihove veze navodno sežu do vrha države. O tome izveštava i nemački ARD. Pred sudom za organizovani kriminal… »

Spasojević tvrdi da su mu nudili da živi u Ritopeku: "Kad im zatreba kuća poslali bi moju majku u banju"

Telegraf pre 25 dana
On je rekao da "nije bio prisutan kada se trgovalo oko kuće", da ne zna da li je Draganić prodao kuću Belivuku i Miljkoviću, ali da zna da ju je stavio na raspolaganje klana. Suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka obustavljeno je juče jer su… »

"Sudićete praznoj sudnici": Belivuk i Miljković zatražili izuzeća sudije i tužilaca, otkazana naredna ročišta

Blic pre 25 dana
Vođa organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk podržao je danas zahtev advokata i tražio izuzeće sudije, tužilaca, predsednika suda i Tužioca za organizovani kriminal. Belivuk je rekao da ukoliko ne budu usvojeni njihovi zahtevi za izuzeće, svi… »

Odbrana Belivuka zatražila izuzeće veća Posebnog odeljenja Višeg suda zbog pristrasnosti

Danas pre 25 dana
Odbrana u postupku koji se vodi protiv Veljka Belivuka zatražila je izuzeće veća Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu zbog pristrasnosti. Odbrana je istovremeno zatražila i izuzeće postupajućih zamenika Tužioca za organizovani kriminal, ali i… »

Vesti dana »