Veljko Belivuk

Jezivo! Zvicer jeo ćevape od mesa žrtava Belivukovog klana: Raspali roštilj, pa ih začini lukom i senfom

Pravda pre 7 sati
Radoje Zvicer (38), vođa "kavačkog klana", u Crnoj Gori je na roštilju pekao ćevape od ljudskog mesa koje su u Ritopeku pravili Veljko Belivuk i njegova ekipa. Zvicer je "ljudske ćevape" uglavnom bacao psima, a one koji su bili napravljeni od… »

Ljudožderi Zvicer pekao ćevape od ljudskog mesa i jeo sa dosta luka i senfa?!

Alo pre 7 sati
Policajci u prvi mah nisu mogli da poveruju u to, ali kasnije su nađeni i konkretni dokazi u "Skaj" telefonima. Radoje Zvicer (38), vođa "kavačkog klana", u Crnoj Gori je na roštilju pekao ćevape od ljudskog mesa koje su u Ritopeku pravili Veljko… »

Jezivo! Zvicer jeo ćevape od mesa žrtava Belivukovog klana: Raspali roštilj, pa ih začini lukom i senfom

Pravda pre 8 sati
Radoje Zvicer (38), vođa "kavačkog klana", u Crnoj Gori je na roštilju pekao ćevape od ljudskog mesa koje su u Ritopeku pravili Veljko Belivuk i njegova ekipa. Zvicer je "ljudske ćevape" uglavnom bacao psima, a one koji su bili napravljeni od… »

Jeziva saznanja iz istrage Zvicer ljudožder: Pekao Belivukove ćevape na roštilju! Jeo sam, a hranio i pse! Voleo sa senfom i…

Kurir pre 8 sati
Radoje Zvicer (38), vođa "kavačkog klana", u Crnoj Gori je na roštilju pekao ćevape od ljudskog mesa koje su u Ritopeku pravili Veljko Belivuk i njegova ekipa. Zvicer je " ljudske ćevape" uglavnom bacao psima, a one koji su bili napravljeni od… »

Najjezivija saznanja do sada - Zvicer jeo ćevape od ljudskog mesa?! Policajci pronašli u telefonu šok sadržaj

Mondo pre 8 sati
Radoje Zvicer trenutno se nalazi u bekstvu, a mediji tvrde da je lociran u Južnoj Americi i da je pitanje dana kada će biti uhapšen. Radoje Zvicer trenutno se nalazi u bekstvu, a mediji tvrde da je lociran u Južnoj Americi i da je pitanje dana kada… »

Ekskluzivno! Otkrivamo kako je ekipa Velje Nevolje mamila i ubijala žrtve u Ritopeku! Rezali im vratove, pa ih ostavljali da…

Alo pre 9 sati
Grupa Veljka Belivuka do svojih suparnika dolazila preko njihovih poznanika, kojima su plaćali do 60.000 evra da ih dovedu u vikendicu kako bi mogli da ih likvidiraju. Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i njegova kriminalna grupa na monstruozan način… »

Porciju "ljudskih ćevapa" malo senfa i puno luka: Hanibalizam Zvicera i Belivuka nastavlja da šokira javnost Srbije!

Srbija danas pre 9 sati
Belivuk i njegovi ljudi su sami sebe snimali kako seku meso žrtava, melju ga i od njega prave ćevape. Radoje Zvicer (38), vođa "kavačkog klana", u Crnoj Gori je na roštilju pekao ćevape od ljudskog mesa koje su u Ritopeku pravili Veljko Belivuk i… »

Ovo je staza koja vodi u smrt Devet krugova pakla Belivuka i Zvicera!

Alo pre 1 dan
Velja Nevolja i njegova kriminalna organizacija imali su svoj „privatni zatvor“, ali i ustaljenu šemu po kojoj su u njega mamili žrtve, a potom ih zverski mučili i likvidirali. Velja Nevolja i njegova kriminalna organizacija imali su svoj… »

Ko je Radoje Zvicer? Ovo je kriminalac po čijem nalogu su pravljeni ćevapi od ljudskog mesa

Večernje novosti pre 3 dana
Veljko Belivuk i Radoje Zvicer - Jedan od tih koljača koji je slao ćevape od ljudskog mesa, oni su imali svoje štek stanove uz pojedine ambasade, tako da ćemo imati šta da radimo u narednom periodu - rekao je Vučić. Predsednik je izneo jezive… »

Belivuk naručio kićino ubistvo! Otkriven motiv surove likvidacije - klupko se odmotava

Srbija danas pre 2 dana
Policija došla do dokaza da je Veljko Belivuk angažovao plaćenog ubicu koji je u novembru 2019. likvidirao jednog od vođa grobara Ljubomira Markovića Kiću. Veljko Belivuk (35), zvani Velja Nevolja, naručio je ubistvo Ljubomira Markovića Kiće… »

Vesti dana »