Venecuela

Venecuela upala u gvajanu: Suhoji nadletali vojnu bazu! Vlada u Džordžtaunu ovo je agresija (video)

Kurir pre 7 minuta
Dva venecuelanska lovca Suhoj Su-30 upali su utorak u vazdušni prostor suedne Gvajan kružili iznad baze odbrambenih snaga Gvajane, pre nego što su se vratili u Venecuelu. Dva dana kasnije snimak o ovom upadu osvanuo je na društvenim mrežama. Snimak… »

Maduro: U Venecuelu stiglo 500 hiljada doza kineske vakcine protiv kovida

Blic pre 1 dan
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je danas da je iz Kine stiglo 500.000 doza vakcina Sinofarm, kao i zaštitna oprema za medicinsko osoblje. Maduro je zahvalio predsedniku Kine Si Đinpingu na poklonjenim vakcinama, na saradnji i solidarnosti sa… »

Nova izdaja Zdravka Krivokapića Skandalozna odluka Vlade Crne Gore

Alo pre 3 dana
Vlada Crne Gore Zdravka Krivokapića nije napravila diskontinuitet sa prethodnom Duška Markovića, makar kada je u pitanju odnos prema zvaničnoj Moskvi i drugim prijateljskim zemljama. Od 4. decembra prošle godine ona je uvela (produžila) sankcije za… »

Bajdenova administracija ne žuri da ukine sankcije Venecueli

Nova pre 3 dana
Američki predsednik Džo Bajden i njegova administracija neće žuriti sa ukidanjem nametnutih sankcija Venecueli ali će razmisliti o njihovom ublažavanju ukoliko dođe do promene u političkom narativu Nikolasa Madura, prenosi Rojters. Prema… »

Hvala za "sputnjik V" - izvolite sankcije

B92 pre 3 dana
Podgorica -- Vlada Crne Gore nije napravila diskontinuitet sa prethodnom kada je u pitanju odnos prema zvaničnoj Moskvi i drugim prijateljskim zemljama. Od 4. decembra prošle godine ona je uvela, odnosno produžila sankcije za pet država, sledeći… »

Đetići blokadom zahvaljuju Moskvi: Skandalozna odluka Vlade Crne Gore da produži sankcije Evropske unije prema Rusiji

Večernje novosti pre 3 dana
VLADA Crne Gore Zdravka Krivokapića nije napravila diskontinuitet sa prethodnom Duška Markovića, makar kada je u pitanju odnos prema zvaničnoj Moskvi i drugim prijateljskim zemljama. Od 4. decembra prošle godine ona je uvela (produžila) sankcije za… »

Sankcije nisu oslabile Madura

Politika pre 4 dana
Problemi za Zapad su slabost i razjedinjenost opozicije u Venecueli, koja nema jasan plan kako da povrati kontrolu. Šefica delegacije EU u Karakasu Isabel Briljante Pedrosa proglašena je za personu non grata posle proširivanja evropskih sankcija na… »

Maduro nikad jači: Sankcije mu ne mogu ništa

Pravda pre 5 dana
Problemi za Zapad su slabost i razjedinjenost opozicije u Venecueli, koja nema jasan plan kako da povrati kontrolu. Šefica delegacije EU u Karakasu Isabel Briljante Pedrosa proglašena je za personu non grata posle proširivanja evropskih sankcija na… »

Šefica Delegacije Venecuele u Briselu persona non grata

Radio 021 pre 6 dana
EU je proglasila nepoželjnom osobom šeficu Delegacije Venecuele u Briselu, dan nakon što je ta južnoamerička država proterala ambasadorku Unije Isabel Brilante Pedrosu. Brilante Pedrosa je dobila rok od 72 sata da napusti Venecuelu pošto ju je… »

EU proglasila nepoželjnom osobom šeficu Delegacije Venecuele u Briselu

Danas pre 6 dana
EU je večeras proglasila nepoželjnom osobom šeficu Delegacije Venecuele u Briselu, dan nakon što je ta južnoamerička država proterala ambasadorku Unije Isabel Brilante Pedrosu. Brilante Pedrosa je dobila rok od 72 sata da napusti Venecuelu pošto… »

Vesti dana »

Manje od 4.000 zaraženih, preminulo 17 ljudi

Sputnik pre 37 minutajoš 37 povezanih

BiH: Dogovorena raspodela vakcina iz donacije Srbije

Dnevnik pre 31 minutajoš 66 povezanih

U Negotinu još 23 osobe pozitivne na korona virus

Glas Zaječara pre 2 satajoš 34 povezane

Zemljotres od 6,9 stepeni Rihtera na Novom Zelandu

Slobodna Evropa pre 2 satajoš 26 povezanih