Venecuela

Tramp razmišlja o potpunoj blokadi Venecuele s mora

Sputnik pre 10 minuta
Predsednik SAD Donald Tramp predlagao je američkim činovnicima koji su odgovorni za nacionalnu bezbednost da započnu morsku blokadu Venecuele, rasporedivši brodove duž njene obale, sa ciljem blokade isporuka robe u zemlju i iz nje, navodi portal… »

Nakon uvođenja novih sankcija: Maduro ponovo uporedio Trampa sa Hitlerom

Blic pre 22 sata
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro ponovo je uporedio postupke predsednika SAD Donalda Trampa protiv njegove zemlje sa progonom Jevreja u nacističkoj Nemačkoj, nakon novih američkih sankcija Karakasu. - To što oni nama čine je, manje-više, ono što… »

Kina odustala od venecuelanske nafte zbog američkih sankcija

Vesti online pre 2 dana
Najveća kineska naftna kompanija „CNPC“ odlučila je da prekine sa kupovinom venecuelanske nafte, zbog pooštravanja američkih sankcija protiv Venecuele, javlja „Blumberg“, pozivajući se na neimenovane izvore. Prema podacima agencije, kineski… »

Kinezi prestali da kupuju venecuelansku naftu

Sputnik pre 1 dan
Najveća kineska naftna kompanija „CNPC“ odlučila je da prekine sa kupovinom venecuelanske nafte, zbog pooštravanja američkih sankcija protiv Venecuele, javlja „Blumberg“, pozivajući se na neimenovane izvore. Prema podacima agencije, kinski… »

Tramp učinio Rusiji veliku uslugu: Moskva zaradila milijardu dolara od američkih sankcija Iranu i Venecueli

Kurir pre 2 dana
Američki ekonomski pritisak na Iran i Venecuelu lišio je svetska tržišta nafte dva velika izvoznika, ali su taj jaz popunile ruske isporuke. Te isporuke su ruskim naftnim kompanijama donele zaradu od najmanje 905 miliona dolara u gotovini, prenosi… »

Više stotina migranata stradalo u Americi

B92 pre 2 dana
Ženeva -- Agencija Ujedinjenih nacija za migracije je saopštila da je više od 500 migranata od početka godine nastradalo na američkom kontinentu. Podaci UN govore da je ovaj broj povećanje od oko 33 odsto u odnosu na prošlu godinu. Portparol… »

Više stotina migranata stradalo u Americi

OK radio pre 2 dana
Ženeva -- Agencija Ujedinjenih nacija za migracije je saopštila da je više od 500 migranata od početka godine nastradalo na američkom kontinentu. Podaci UN govore da je ovaj broj povećanje od oko 33 odsto u odnosu na prošlu godinu. Portparol… »

UN: Više od 500 migranata izgubilo živote širom SAD

Biznis i finansije pre 2 dana
Agencija UN za migracije je saopštila da je više od 500 migranata od početka godine nastradalo na američkom kontinentu, što je povećanje od oko 33 odsto u odnosu na prošlu godinu. Portparol Medjunarodne organizacije za migracije (IOM) Džoel Milman… »

Ruske kompanije zarađuju milijardu dolara na američkim sankcijama Iranu i Venecueli

Sputnik pre 2 dana
Američke sankcije Iranu i Venecueli su povećale potražnju za naftom iz Rusije, što je omogućilo ruskim izvoznicima da dodatno zarade najmanje 905 miliona dolara, u periodu od novembra do jula, izračunala je agencija „Blumberg“. Proračuni… »

Ministri odbrane Rusije i Venecuele razgovarali o vojnoj saradnji

Al Jazeera pre 3 dana
Sergej Šojgu je pozdravio napore Venecuele 'u odupiranju pokušajima SAD-a da sruši vladu u Caracasu'. Ministri odbrane Rusije i Venecuele Sergej Šojgu i Vladimir Padrio razgovarali su u Moskvi o bilateralnoj vojnoj i vojno-tehničkoj saradnji, javila… »

Vesti dana »